Foto: Katja Schuurman gooit haar troeven los op wilde foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Katja Schuurman deelt een foto op Instagram waarop ze haar grootste wapenfeiten helemaal losgooit! Haar volgers zijn diep onder de indruk…

Katja Schuurman beheerst het Instagram-spelletje als geen ander. De actrice deelt een foto waarop ze al haar charmes in de strijd gooit. Vooral haar handelsmerk, die enorme bos krullen, spelen de hoofdrol. Ze gooit deze donkerbruine troeven helemaal los!

Katja Schuurman gaat helemaal los op Instagram foto

Dat Katja Schuurman wel houdt van een rauwe foto op z’n tijd, mag inmiddels geen verrassing meer zijn. Er is een goede reden dat de presentatrice en actrice zo veel volgers heeft! Katja bezorgt hen dankzij dit kiekje weer een mooie dag. Haar bos krullen ziet er extra wild uit op het plaatje, die hopelijk de eerste van velen is. Er lijkt namelijk weer een fotoshoot te zijn geweest met Katja in de hoofdrol. Katja tagt in de post het account van het tijdschrift LINDA. Zou ze hiermee hinten naar een nieuwe reeks foto’s in het magazine? Zet je schrap, want dit is waarschijnlijk niet de laatste foto die je gaat zien van deze serie. En als alle foto’s zoals deze zijn, zit er een hoop moois aan te komen!

Lees ook: Katja Schuurman reageert eindelijk na gerucht over nieuwe liefde

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman)

Zweterige Katja Schuurman showt work-out op het strand

Onlangs deelde Katja Schuurman via Instagram een wel heel zweterige foto. Op deze foto was te zien hoe de actrice haar work-out aan het doen was, op het strand. Waar de actrice zich bevindt op deze foto, mag een raadsel wezen. In ieder geval is te zien dat Katja het naar d’r zin heeft, ondanks deze toch wel zware work-out. Katja hangt op de foto aan een paal. Met beide handen houdt ze zichzelf stevig vast, want ze wilt natuurlijk niet vallen. Met een goed sportpakje aan is Katja helemaal klaar om te gaan zweten. En na het zweten, kan ze natuurlijk lekker afkoelen door een plons te nemen in de zee, die achter haar te zien is.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman)

Katja Schuurman poseerde eerder al voor Linda

Als je iets verder terug scrolled op de Instagram pagina van Katja Schuurman, kan je zien hoe ze eerder al een pikante shoot deed voor de Linda. Op de foto is te zien hoe Katja Schuurman een gewaagde pose aanneemt, en vervolgens met een open overhemd poseert voor de camera. Dit is een gewaagde shoot, want Katja heeft nogal weinig aan op deze foto. Deze editie van de Linda met Katja Schuurman ligt al in de winkels! Zou de foto die Katja onlangs heeft geplaatst, voor een nieuwe editie van de Linda zijn, of dezelfde als deze? Waarschijnlijk het laatste, aangezien Katja nu in de winkels ligt met de Linda. Zullen alle foto’s zo gewaagd zijn als deze twee?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Kelly Piquet likt zich suf op verjaardag Max Verstappen

Kelly Piquet, de beeldschone vriendin van Max Verstappen heeft een erg spannende dag achter de rug, namelijk de verjaardag van haar vriend. 

Foto: Jennifer Hoffman schaamt zich voor ‘klein sneetje’

De bloedmooie Jennifer Hoffman deelt in haar verhaal op Instagram dat ze zich schaamt voor haar 'kleine sneetje'. Ze hoopt dat het op de rode loper niet zal opvallen...

Foto: Anna Nooshin bezoekt nachtclub met gladde paal

'Party animal' Anna Nooshin is recentelijk bij een nachtclub langs gegaan waar ze een foto maakte van een lang en zeer glad object. Zou ze per ongeluk in de verkeerde club beland zijn?