Foto: Katja Schuurman gooit haar troeven los op wilde foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Katja Schuurman deelt een foto op Instagram waarop ze haar grootste wapenfeiten helemaal losgooit! Haar volgers zijn diep onder de indruk…

Katja Schuurman beheerst het Instagram-spelletje als geen ander. De actrice deelt een foto waarop ze al haar charmes in de strijd gooit. Vooral haar handelsmerk, die enorme bos krullen, spelen de hoofdrol. Ze gooit deze donkerbruine troeven helemaal los!

Katja Schuurman gaat helemaal los op Instagram foto

Dat Katja Schuurman wel houdt van een rauwe foto op z’n tijd, mag inmiddels geen verrassing meer zijn. Er is een goede reden dat de presentatrice en actrice zo veel volgers heeft! Katja bezorgt hen dankzij dit kiekje weer een mooie dag. Haar bos krullen ziet er extra wild uit op het plaatje, die hopelijk de eerste van velen is. Er lijkt namelijk weer een fotoshoot te zijn geweest met Katja in de hoofdrol. Katja tagt in de post het account van het tijdschrift LINDA. Zou ze hiermee hinten naar een nieuwe reeks foto’s in het magazine? Zet je schrap, want dit is waarschijnlijk niet de laatste foto die je gaat zien van deze serie. En als alle foto’s zoals deze zijn, zit er een hoop moois aan te komen!

Lees ook: Katja Schuurman reageert eindelijk na gerucht over nieuwe liefde

Zweterige Katja Schuurman showt work-out op het strand

Onlangs deelde Katja Schuurman via Instagram een wel heel zweterige foto. Op deze foto was te zien hoe de actrice haar work-out aan het doen was, op het strand. Waar de actrice zich bevindt op deze foto, mag een raadsel wezen. In ieder geval is te zien dat Katja het naar d’r zin heeft, ondanks deze toch wel zware work-out. Katja hangt op de foto aan een paal. Met beide handen houdt ze zichzelf stevig vast, want ze wilt natuurlijk niet vallen. Met een goed sportpakje aan is Katja helemaal klaar om te gaan zweten. En na het zweten, kan ze natuurlijk lekker afkoelen door een plons te nemen in de zee, die achter haar te zien is.

Katja Schuurman poseerde eerder al voor Linda

Als je iets verder terug scrolled op de Instagram pagina van Katja Schuurman, kan je zien hoe ze eerder al een shoot deed voor de Linda. Op de foto is te zien hoe Katja Schuurman een pose aanneemt, en vervolgens met een open overhemd poseert voor de camera. Dit is een shoot, want Katja heeft nogal weinig aan op deze foto. Deze editie van de Linda met Katja Schuurman ligt al in de winkels! Zou de foto die Katja onlangs heeft geplaatst, voor een nieuwe editie van de Linda zijn, of dezelfde als deze? Waarschijnlijk het laatste, aangezien Katja nu in de winkels ligt met de Linda. Zullen alle foto’s zo zijn als deze twee?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!