Katja Schuurman reageert eindelijk na gerucht over nieuwe liefde

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Katja Schuurman zat laatst nog op het terras, en daar was ze niet alleen. Een leuke, nieuwe vent vergezelde de presentatrice. Maar niemand wist nog wie die man precies was. Nu biecht Katja alles op, deels dan.

Katja Schuurman zat laatst volop te genieten van de zon, net als de rest van Nederland. Maar de actrice zat er nog net even wat warmer bij dan andere terrasgangers in Nederland. En dat kwam niet door de drank. Haar stoel was deels bezet door een onbekende man, die wel erg close bij Katja was aangeschoven. Het was duidelijk dat ze meer dan vrienden waren. Toen werd al vermoed door Juice Channel dat Katja een nieuwe man aan de haak had geslagen. Maar zelfs dat kanaal wist niet precies om wie het nou ging. Alleen Katja was van alles op de hoogte. Nu komt ze naar voren met een Instagram post waarin alles duidelijk wordt. We zien Katja in de zon, die net op tijd voor een stomende zomer de liefde heeft herontdekt. Ze deelt dat ze opeens wel heel gelukkig is…

Katja gelukkig zonder reden

Katja Schuurman is natuurlijk ook gewoon een gelukkige vrouw. Maar dit zou toch aan meer moeten liggen dan alleen maar de schemering waarin ze zich bevindt op de foto? We zien de rossige Katja die rustig de horizon verkent en een bijschrift dat zegt dat ze opeens wel heel gelukkig is. Maar dan zonder reden. Of zou er dan toch een achterliggende reden te ontdekken zijn die ze gewoon niet verklapt? Althans, nog niet. Katja wil natuurlijk eerst weten of dit dan wel de ware is. Na enkele turbulente scheidingen is dat wel fijn. Honderd procent weet je die soort dingen natuurlijk nooit. Maar Katja lijkt al vol zelfvertrouwen te zitten over de toekomst met haar nieuwe vlam.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katja Schuurman (@katjaschuurman)

Man maakt Katja gelukkig?

De presentatrice is ook maar een mens. En mensen hebben liefde nodig, zo ook Katja. Al heeft ze nog wel eens laten weten dat pauzes tussen relaties en single zijn ook helemaal niet erg is. Maar op het terras zitten met een knappe vent, of in de avond thuiskomen na een lange werkdag en zien dat er iemand op je wacht is toch wel net een stukje fijner.

Mysterieuze man blijft nog onbekend

Niek Schrijvershof werd eerder deze week aangekaart als verdachte in “zaak Schuurman”. Als je zijn Instagram checkt, dan zie je ook wel dat hij veel lijkt op de man die naast Katja te vinden is. We weten nog steeds niet wat hij in het leven doet van Katja en waarom ze hem verborgen houdt voor de buitenwereld. Niek zelf blijft ook stil. Het tweetal lijkt nog even stilletjes te willen blijven genieten van elkaar. Normaal is Katja juist zo’n open boek. Maar dan gaat het vooral over haar carrière en bezigheden buiten familierelaties om.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katja Schuurman (@katjaschuurman)

Open Katja blijkt gesloten dit keer

Inmiddels zijn we het wisselvallige gedrag van de turbulente moeder in de 40 wel gewend. Katja doet alles op haar eigen manier. Een super onafhankelijke vrouw is het zeker. Ze heeft ook geen zin om veel tijd te spenderen aan wat de pers van haar leven vindt. Zo heeft ze haar nieuwe film Costa! die ze moet promoten. En haar presentatie klussen lopen ook gewoon, net als haar acteerwerk en modellenleven, door. De presentatrice is gelukkig, erg gelukkig. En dan heeft ze ook geen haast blijkbaar. Nederland wacht dus nog even af tot een officiële foto naar buiten komt. Deze wordt binnenkort wel verwacht vanuit huize Schuurman of huize Schrijvershof.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Suzanne Schulting laat zich afknellen in super strak topje

Suzanne Schulting heeft altijd super goed door welke outfits haar lichaam echt een plezier doen. Zo ook deze keer met dit strakke topje. 

Foto: Beeldschone actrice Carré Albers knalt bijna uit haar topje in speedboot

De beeldschone actrice Carré Albers heeft een foto geplaatst waar ze bijna spijt van kreeg. De knappe actrice knalt bijna uit haar topje. 

Video: Merel Ek schaamt zich dood na pikant filmpje bij Vandaag Inside

Merel Ek wordt weer heerlijk op de hak genomen door de heren van Vandaag Inside. Merel begint zich sterk af te vragen wat ze nog bij het programma doet.