Foto: Katja Schuurman gaat los op vliegveld in pyjama

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Katja Schuuman werd gespot terwijl ze zich aan het indrinken was voor een lange vliegreis naar Mexico. Da’s op zich geen gek gegeven, als ze niet haar in het oog springende pyjama aanhad tijdens het wijnen…

Katja Schuurman drinkt lekker wijntje in pyjama

Een alcoholhoudend drankje drinken voor je vliegtuig vertrekt is geen vreemde bezigheid. Dat in je comfortabele kloffie doen ook niet. Maar Katja Schuurman gaat nog nét even iets verder met haar pyjama op Schiphol! De presentatrice en actrice drinkt met haar reisgenoten een lekker wijntje in matchende outfits waar de meeste omstanders toch een beetje van zouden schrikken. Het zal wel design zijn, maar voor de gewone omstander lijkt het toch meer op een confetti-onesie! Krullenbol Katja kent in ieder geval helemaal geen schaamte. Wat mee kan helpen is dat de designer van de outfit ook bij haar aan tafel zit en de look van de 47-jarige BN’er gekopieerd heeft, of vice versa. Breed glimlachend zien we Katja genieten van een gezond broodje en een glas wijn. Ze lijkt helemaal tevreden te zijn over de aankomende shoot.

Locatie van foto verraadt de reden voor de onesie

Katja moest nog naar haar eindbestemming vliegen, zo blijkt uit de foto. Haar lunch met nacht thema is op de gevoelige plaat gelegd op het welbekende vliegveld in Amsterdam: Schiphol. Je zou maar helemaal naar Mexico op reis moeten voor een shoot en je pyjama zijn vergeten, dacht ze vast. Misschien is ze gewoon dus goed voorbereid en trok ze haar nacht kostuum maar alvast aan. Het is zeker een stukje comfortabeler dan strakke broek in het vliegtuig en ze valt er ongetwijfeld snel mee in slaap. Zo verloopt zo’n reis in ieder geval een stuk sneller. Wat ook nog is kan schelen is de doorgang bij de douane. De strenge beveiliging en scans kan ze hierdoor waarschijnlijk een stuk sneller passeren, zonder riem of sierraden.

Katja Schuurman vierde verjaardag zonder man

Onlangs heeft Katja, samen met haar twee dochters, haar verjaardag gevierd. Die verraste haar met ontbijt op bed, zelfgebakken cake en allerlei kado’s. Dat was ook wel nodig dit jaar. Katja moest voor het eerst sinds lange tijd weer als single haar geboortedag gaan vieren. Onlangs maakte de actrice namelijk bekend dat het uit is tussen haar en Freek van Noortwijk, met wie ze nog wel goed contact heeft. Daarvoor was ze samen met Thijs Römer, met wie ze ook een kind heeft. Of ze inmiddels al op zoek is? Haar kledingkeuze en reisgezelschap doet vermoeden dat ze een wilde vrijgezellenvakantie tegemoet gaat. Met een glaasje op het vliegtuig in, en we zien wel waar het schip strandt! Als het moet slaat ze die nieuwe vent aan de haak in haar nachtkleding! Een dappere beslissing die wel eens goed zou kunnen werken. Ondanks haar leeftijd schijnt ze nog wel goed in de markt te liggen. Zo’n opvallende pyjama zit dan écht niet in de weg.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Je hoeft niet te raden waar de piercing van Marijn Kuipers zit

Marijn Kuipers heeft een nieuwe, prachtige foto online gezet en haar fans smullen daar natuurlijk wel even van mee. 

Zien: dit is de bizar grote schoenencollectie van Memphis Depay

Memphis Depay heeft een compleet nieuwe collectie schoenen die...

Video: Famke Louise buigt diep voorover in supermarkt en laat haar beschuitjes zien

Famke Louise laat haar beschuitjes goed bekijken wanneer ze diep voorover buigt!