Foto: Juultje Tieleman windt volgers zelfs op in gruwelijke gordijnenjurk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Juultje Tieleman pakt groots uit tijdens haar vakantietripje in het zonnige Portugal. Ze verwent haar volgers met een heerlijk kusje!

Mirror-selfie van Juultje Tieleman in gordijnenjurk

Stel je voor: Juultje Tieleman, de koningin van de spiegelfoto’s, staat voor haar spiegel in een wel heel bijzondere outfit. Ze draagt een jurk die verdacht veel lijkt op een paar gordijnen. Maar laat je niet misleiden, want deze dame weet precies hoe ze een statement moet maken! Met een ondeugende glimlach kijkt Juultje naar haar reflectie, terwijl ze haar camera omhoog houdt voor de perfecte selfie. De gordijnenjurk geeft haar een mysterieuze uitstraling, alsof ze rechtstreeks uit een excentriek mode-experiment is gestapt. Haar volgers op sociale media kunnen hun ogen niet geloven! Terwijl de likes binnenstromen, kan je bijna de jaloezie van de andere gordijnen in huis voelen. Ze zijn vast jaloers dat Juultje hun oorspronkelijke doel heeft omgetoverd tot een modieuze statementjurk. Juultje Tieleman bewijst dat je zelfs in een outfit die normaal gesproken voor het raam hangt, er fantastisch uit kunt zien!

Lees ook: Juultje Tieleman bewijst met deze foto dat ze de mooiste surfer van het strand is

Juultje Tieleman

Juultje Tieleman verleidt volgers met heerlijk kusje

In een zonnig oord ergens in Portugal, waar de stralen van de zon als een warme deken over de huid strelen, vond er een magisch moment plaats. Juultje Tieleman, de verleidster van de sociale media, betoverde haar volgers met een kusje dat de wereld even stil deed staan. Gekleed in een prachtige witte jurk, leek Juultje rechtstreeks uit een sprookje te zijn gestapt. Haar stralende glimlach deed de zeemeeuwen jaloers worden en de palmbomen wiegden zachtjes heen en weer van bewondering. Het was alsof de hele natuur haar schoonheid omarmde. Haar volgers konden hun ogen niet geloven. Ze werden betoverd door de charme van Juultje en haar heerlijke kusje. Mensen van over de hele wereld staarden naar hun smartphones en droomden even weg naar die betoverende plek waar Juultje resideerde. En Juultje zelf? Zij genoot met volle teugen van alle aandacht. Met een ondeugende twinkeling in haar ogen en een briesje dat speels door haar haren streek, besefte ze dat ze werkelijk waanzinnig goed uitzag.

Juultje bedekt lichaam met kleine handdoekje op strand

Oh là là! Juultje Tieleman, de koningin van de vakantiekiekjes, heeft haar volgers weer eens flink verwend met een stortvloed aan adembenemende foto’s van haar avontuur in Portugal. Het begon allemaal met een close-up selfie van haar betoverende gezicht, waarbij zelfs de Mona Lisa jaloers zou worden op die glimlach. Maar daar stopte het niet. Juultje nam haar volgers mee op een virtuele reis terwijl ze over de stranden van Portugal wandelde. Ze liet alles lekker luchten, van haar stijlvolle zonnebril tot haar trendy strandoutfit. Het leek wel alsof de zeebries haar persoonlijke stylist was, want elke foto was een waar kunstwerk. Haar volgers zaten aan hun schermen gekluisterd, smachtend naar meer. Ze konden niet genoeg krijgen van Juultje’s moeiteloze elegantie en de prachtige omgeving waarin ze zich bevond. Sommigen waren zelfs jaloers op de zon, die het privilege had om haar stralende huid te kussen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door J U U L T J E (@juultjetieleman)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Juultje Tieleman shockeert volgers met uiterst vreemde haargroei

De welbekende influencer Juultje Tieleman verrast volgers met uiterst vreemde haargroei op haar Instagram-verhaal! 

Minimaal geklede Marieke Elsinga maakt Instagram wild met privé foto

Marieke Elsinga heeft Instagram in vuur en vlam gezet met een privéfoto die ze deelde op haar account!

Foto: Miljuschka Witzenhausen poseert zonder broek en laat haar ronde achterzijde bekladden

Chef Miljuschka Witzenhausen heeft weer eens een bijzonder charmante foto van zichzelf op Instagram geplaatst! Deze keer gaat ze echter véél verder dan gewoonlijk...