Foto: Juultje Tieleman staat met véél te weinig kleding op ijskoud balkon

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Juultje Tieleman riskeert haar leven door op een ijskoud balkon te gaan staan in veel te weinig kleding. Maar spannend is het wel. 

Knappe blondine Juultje Tieleman pronkt met weinig kleren op koud balkon

Natuurlijk weet influencer Juultje Tieleman weer de nodig indruk te maken. dat is nu ook eenmaal haar beroep. Haar volgers zijn helemaal verbijsterd van de foto die de knappe blondine op haar Instagram plaatst. En niet zonder reden. Juultje is veel te koud gekleed voor de locatie waar ze zich bevindt. Op een ijskoud balkon zou je op zijn minst verwachten dat de bloedmooie blondine een broek aan zou trekken. Maar niks blijkt minder waar. De knappe influencer trotseert de elementen op haar nieuwste foto. En dat allemaal zodat haar volgers een mooi plaatje hebben om naar te mogen kijken. Zij mogen Juultje wel op hun blote knietjes bedanken dat ze maar door gaat met het plaatsen van dit soort spannende foto’s. Juultje Tieleman heeft het maken van sensuele foto’s inmiddels wel tot een topsport verheven.

Lees ook: Juultje Tieleman laat zich zomaar op foto zetten zonder broek

Juultje Tieleman is te mooi voor slechts 1 foto

Natuurlijk kon Juultje het niet laten om haar schoonheid in slechts één enkele foto te laten zien. Daar had ze er minstens twee voor nodig, zoals je hierboven kan bekijken. Eén foto die zich volledig focust op het fantastische bovenlichaam van de verleidelijke blondine en een foto die de aandacht legt op haar aantrekkelijke onderlichaam. De foto’s samen hadden zo in een museum kunnen hangen, want het van Juultje Tieleman mag gerust omschreven worden als meesterwerk. Met haar verleidelijke kledingkeuze weet ze alle mannen in haar omgeving te doen smelten. Zelfs met temperaturen rond het vriespunt lukt dat nog. Nu maar hopen dat Juultje de hele winter dit soort hete foto’s blijft delen.
Met een flinke berg sneeuw om zich heen, duikt Juultje Tieleman het water in

Nu ziet de waterbron waar de knappe blondine in springt er toch wel lekker warm uit, dus gelijk heeft ze. Al zou het wel koud zijn geweest toen ze weer uit het meertje klom. Gelukkig voor Juultje is de video van veraf gemaakt, anders zou de dunne bikini die ze aanheeft met die kou weinig meer verbergen. Ze is zich van dit feit goed bewust, want ook het zwarte truitje wat Juultje op haar eerdere foto aan heeft, lijkt van een dikker stofje gemaakt. Juultje weet met haar wintercontent toch wel een hoop mensen helemaal gek te maken. Met al die spannende foto’s en filmpjes op haar Instagram pagina heeft Juultje Tieleman zich verheven tot meest verleidelijke influencer deze winter. En dat is een titel die de blondine met trots lijkt te dragen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Minimaal aangeklede Jutta Leerdam laat zich keuren door gluurder in badkamer (foto’s!)

Jutta is zich aan het klaarmaken in de badkamer maar wordt bekeken. Ze heeft nauwelijks kleding aan! Degene die Jutta aan het bekijken is lijkt deze outfit dan ook helemaal goed te keuren!

Fans woedend op Max Verstappen na teleurstellende onthulling (video)

Max Verstappen dacht zijn fans blij te kunnen maken met een flinke onthulling. Helaas kreeg de Nederlander eigenlijk alleen maar kritiek op deze video...

Geluksvogel Rico Verhoeven pronkt met de heerlijke vormen van Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven is overduidelijk enorm trots op zijn knappe vriendin. Hij plaatst een prachtige vakantievideo waarin vooral de vormen van zijn vriendin de hoofdrol spelen!