Foto: Juultje Tieleman laat badjas nét iets te ver openhangen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Juultje Tieleman laat zomaar een kier in haar badjas openstaan! Zou ze dit expres gedaan hebben?

Juultje Tieleman verwent haar volgers opnieuw met een kiekje! De blondine is tegenwoordig lekker op dreef als het gaat om poseren, en is dan ook van plan om daar voorlopig niet mee te stoppen. Dit leidt natuurlijk tot een hoop vreugde bij haar volgers, dus dat is alleen maar meer likes en volgers voor Juultje! Dit keer is het ook weer raak, en Juultje maakt een bloedmooie foto in de spiegel. Haar badjas lijkt echter nét iets te ver open te hangen..

Juultje Tieleman steekt been uit badjas

Juultje Tieleman is natuurlijk een echte influencer, dus moet ze wel regelmatig een foto online blijven zetten. De blondine moet natuurlijk zorgen dat ze relevant genoeg blijft. Dus, doet ze dat dan ook braaf. Zelfs als de blondine er eigenlijk nog niet helemaal klaar voor is, besluit Juultje om tóch even haar volgers op de hoogte te stellen. Dat is namelijk dit keer het geval, waar Juultje Tieleman een uiterst uitdagend kiekje vanuit de spiegel besluit te posten, waar ze duidelijk niet twee keer naar heeft omgekeken. Dit omdat, haar badjas een flink stuk meer openhangt dan de blondine zelf doorhad. Tenminste, misschien had ze het wel zelf door, maar besloot Juultje haar volgers gewoon even éxtra te verwennen op deze mooie dag. Want een mooie dag is het zeker, wanneer er zo’n wonderbaarlijk kiekje van Juultje voorbij komt. Ondertussen zet de blondine haar tanden in een sappig appeltje, en besluit ze door te gaan met de dag, die al mooi is begonnen..

Lees ook: Foto: Juultje Tieleman buigt diep voorover in strakke sportbroek

Uitdagende Juultje Tieleman deelt fotoshoot in

Juultje Tieleman lijkt wel steeds vaker te gaan poseren. Zo vaak, dat eigenlijk gewoon ieder plaatje van Juultje uiterst is. Natuurlijk niet erg, want dat levert alleen maar meer vreugde op bij haar publiek. En daar geeft de blondine natuurlijk super erg om. Dit keer is het weer zover, Juultje leek het weer eens tijd te vinden voor een lekkere fotoshoot in haar pakje. Ze draagt alleen een zeer klein topje en een spijkerbroek die ze laat zakken tot het onderste van haar achterste. Hiermee toont de blondine haar mooie slanke , terwijl ze met een zwoele blik de camera inkijkt. Juultje zou de influencer die ze nu is niet zijn, als dit natuurlijk geen campagne zou zijn met een bedrijf. Maar zo lang dit soort kiekjes bij verschillende campagnes en samenwerkingen komen kijken, hoor je haar volgers allesbehalve klagen. De blondine heeft het maar goed voor elkaar! Zullen we in de toekomst alleen maar meer te zien krijgen van een Juultje Tieleman? Dat zouden haar volgers zeker niet erg vinden..

Lees ook: Foto: Strak ingepakte Juultje Tieleman laat zich van achteren kieken in de sneeuw

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Dit spookten Kelly Piquet en Max Verstappen uit in hun luxe hotel

Kelly Piquet en Max Verstappen hebben tóch tijd gehad om samen tijd door te brengen! Deze foto's bewijzen dat ze het heel knus hadden samen in het hotel...

Anna Nooshin is smakelijk hapje in onhandig doorschijnend jurkje (video)

Model Anna Nooshin neemt een enorm risico met haar luchtige outfit. Van gevaarlijke roofdieren wegrennen gaat een zware klus worden met zo'n jurk!

Knappe schaatsster Pien Hersman (20) gebruikt haar tong in hotelkamer

Schaatsster Pien Hersman is in een zeer goede bui, en kan dat moeilijk verbergen. Geen wonder dat ze dit soort foto's online zet!