Foto: Strak ingepakte Juultje Tieleman laat zich van achteren kieken in de sneeuw

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

YouTuber Juultje Tieleman laat zich van achteren fotograferen en daarvoor heeft ze het strakste pakje ooit aangetrokken!

Juultje Tieleman maakt volgers wild met foto van strakke achterkant

De prachtige Juultje Tieleman is samen met haar YouTuber vriend Koen op vakantie in de Dolomieten in Italië. Ze hebben besloten om samen te genieten van de sneeuw en even lekker te gaan skieën. Ze verblijven in een super luxe hotel met zowel een binnen- als een buitenzwembad. Juultje heeft al meerdere heerlijke foto’s geplaatst op haar Instagram van zichzelf in de sneeuw met enkel vrouwenondergoed aan. Onlangs had ze een pakje aangetrokken dat haar hele lijf bedekte, maar ook dit was een prachtig aanzicht. Het was namelijk niet zomaar een pakje. Nee, het was misschien wel het strakste pakje ooit! Kijk maar eens goed naar de foto hieronder. Ze heeft zich van achteren laten fotograferen en de zon valt perfect op haar achterste. In de witte sneeuw accentueert het zwarte pakje haar hele . Daarop heeft ze haar haar in een slordige vlecht gedaan én ze draagt lange, zwarte laarzen eronder met een klein hakje. Juultje weet precies hoe ze haar volgers moet betoveren!
Juultje Tieleman draagt niks onder open hangend jasje

We kennen Juultje Tieleman van haar YouTube kanaal. Ze is de prachtige vriendin van Koen. Koen is ook YouTuber en hoort bij het team van het YouTube kanaal Bankzitters. Onlangs leek het net of Juultje besloot een carrière switch te maken. Ze plaatste een aantal opvallende foto’s op haar Instagram. Ze droeg namelijk een grote motorhelm met daaronder een grijs motorpak. Het staat haar geweldig en haar volgers zien haar graag meer in dit soort heerlijk avontuurlijke outfitjes. Wie vraagt, wordt overgeslagen… toch? Die regel kennen we allemaal, maar Juultje trekt zich er niks van aan. Ze plaatst op verzoek van al haar volgers nóg een foto in haar heerlijke motorpakje. Deze keer is de foto van wat verder weg genomen en is er duidelijk te zien dat ze bijna niks draagt onder het stoere pak. Ze heeft haar armen omhoog gegooid, waardoor haar jasje helemaal open valt. Daaronder draagt ze enkel en alleen een setje van Diesel. Hoe toepasselijk is dat? In het bijschrift schrijft Juultje: “Carrière switch gaat ’t toch niet worden”. Daarbij zet ze een slakken emoji. Ze zal dus toch te langzaam zijn op de motor om een race carrière te starten. Houd jij het maar lekker bij modellen werk en YouTube, Juultje!
Juultje Tieleman wordt teder in haar nek gekust door vriend

Net als iedereen, heeft Juultje lekker genoten van de afgelopen feestdagen. Dat wordt wel duidelijk wanneer ze een foto op haar Instagram plaatst samen met haar vriendje. Ze is bij hem op schoot gekropen en krijgt, in de tweede slide, tedere kusjes in haar nek. Dat ziet er verleidelijk uit. Als die twee hierna geen privé kamer op hebben gezocht, weten wij het ook niet meer!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Marijn Kuipers laat heerlijk figuurtje zien in superstrak sportpakje (video!)

Marijn Kuipers deelt beelden van haar prachtige figuur terwijl ze aan het sporten is met een extreem strak pakje aan!

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak

Jade Anna pakt uit met heerlijk doorschijnend setje: dit ziet Kenneth Taylor in de slaapkamer (foto’s!)

Jade Anna van Vliet heeft weer een ontzettend mooie collectie foto's online gezet waar iedereen van gaat smullen. Check het snel!