Foto: Juultje Tieleman kleedt zichzelf op strand om achter een handdoekje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Strandkoningin Juultje Tieleman deelt een hele reeks aan intieme vakantiekiekjes tijdens haar reis in Portugal!

Juultje Tieleman maakt Portugezen helemaal wild

Juultje Tieleman, de koningin van de strandmode, heeft weer een geniale manier gevonden om zichzelf om te kleden op het strand. Terwijl de meeste mensen zich terugtrekken achter een windscherm of een kleedhokje, heeft Juultje een geheel eigen methode ontwikkeld: het handdoekje. Met een strategisch geplaatst handdoekje weet Juultje haar gehele transformatie te volbrengen. Ze goochelt met bikini’s, shorts en zonnehoedjes als een ware strandmagiër. Niemand ziet wat er achter dat mysterieuze handdoekje gebeurt, maar we kunnen er zeker van zijn dat Juultje zichzelf omtovert tot een stijlicoon. De toeschouwers kijken vol bewondering en verbazing toe, terwijl Juultje met een knipoog haar kunstwerk voltooit. Ze is niet alleen een strandgodin, maar ook een meester in het creëren van fashion-magie.

Lees ook: Foto: Juultje Tieleman draagt zeer weinig kleding tussen de lakens

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door J U U L T J E (@juultjetieleman)

 

Zonsondergang laat Juultje nog méér stralen!

De zonsondergang brengt niet alleen een magisch schouwspel van kleuren met zich mee, maar het heeft ook een ongelooflijk effect op Juultje Tieleman. Terwijl de zon langzaam achter de horizon verdwijnt, straalt Juultje nog méér dan ooit tevoren! Het warme, gouden licht omhult haar als een stralende gloed, waardoor haar natuurlijke schoonheid nog meer tot uiting komt. De zonnestralen dansen door haar haar en laten haar stralen als een ware godin van de schemering. Juultje weet als geen ander hoe ze de magie van de zonsondergang kan benutten. Haar lach is helderder, haar ogen sprankelen intenser en haar hele uitstraling is betoverend. Ze lijkt wel een levend kunstwerk dat door de natuur zelf is gecreëerd. Terwijl de wereld om haar heen langzaam donkerder wordt, blijft Juultje als een stralende ster aan de hemel staan. Ze laat ons zien dat schoonheid niet alleen van buiten komt, maar ook van binnen. Haar positieve energie en stralende persoonlijkheid zijn net zo betoverend als de zonsondergang zelf.

@juultjetielemanofficial🫧💓🏄🏼‍♀️🌊🫶🏼♬ Small Worlds – Mac Miller

Juultje is helemaal verliefd op haar huisje in Rotterdam!

uultje Tieleman is tot over haar oren verliefd op haar knusse stulpje in Rotterdam! Ze deelt haar enthousiasme graag met de wereld in een betoverend filmpje. Terwijl ze gehuld is in een prachtige witte jurk, steekt ze de kaarsjes aan en geniet ze van het adembenemende uitzicht vanuit haar appartement. Het uitzicht is werkelijk spectaculair. Vanuit haar raam kijkt Juultje uit op de bruisende stad Rotterdam, waar de lichtjes fonkelen als sterren aan de hemel. Het is een panoramisch schouwspel dat je sprakeloos achterlaat. Met een elegante beweging steekt Juultje de kaarsjes aan, waardoor een warme en gezellige sfeer ontstaat. Het lijkt wel alsof ze een betoverende ambiance creëert in haar eigen kleine paradijsje. Juultje straalt in haar prachtige witte jurk, omringd door de warmte van de kaarsen en het schitterende uitzicht. Haar liefde voor haar huisje is duidelijk voelbaar, en ze nodigt ons uit om mee te genieten van de magie die haar appartement te bieden heeft.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door J U U L T J E (@juultjetieleman)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Fien Vermeulen van Qmusic wandelt over strand in doorschijnend jurkje

Het was mooi weer en Fien Vermeulen heeft daar goed gebruik van gemaakt. De blondine paradeert over het strand in een ontzettend doorschijnend jurkje...

Noa Vahle maakt volgers gek met romantische foto in open jasje

Noa Vahle weet wel hoe ze een romantische foto moet maken. Aan een tafeltje in Parijs maakt ze haar volgers helemaal gek.

Foto: Bridget Maasland gaat de straat op in zeer luchtig broekje

Bridget Maasland trekt de aandacht op straat met een klein sportbroekje. De blondine heeft een wel erg luchtig outfitje aangetrokken...