Foto: Juultje Tieleman kleedt zichzelf op strand om achter een handdoekje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Strandkoningin Juultje Tieleman deelt een hele reeks aan vakantiekiekjes tijdens haar reis in Portugal!

Juultje Tieleman maakt Portugezen helemaal wild

Juultje Tieleman, de koningin van de strandmode, heeft weer een geniale manier gevonden om zichzelf om te kleden op het strand. Terwijl de meeste mensen zich terugtrekken achter een windscherm of een kleedhokje, heeft Juultje een geheel eigen methode ontwikkeld: het handdoekje. Met een strategisch geplaatst handdoekje weet Juultje haar gehele transformatie te volbrengen. Ze goochelt met bikini’s, shorts en zonnehoedjes als een ware strandmagiër. Niemand ziet wat er achter dat mysterieuze handdoekje gebeurt, maar we kunnen er zeker van zijn dat Juultje zichzelf omtovert tot een stijlicoon. De toeschouwers kijken vol bewondering en verbazing toe, terwijl Juultje met een knipoog haar kunstwerk voltooit. Ze is niet alleen een strandgodin, maar ook een meester in het creëren van fashion-magie.

Lees ook: Foto: Juultje Tieleman draagt zeer weinig kleding tussen de lakens

Juultje is helemaal verliefd op haar huisje in Rotterdam!

uultje Tieleman is tot over haar oren verliefd op haar knusse stulpje in Rotterdam! Ze deelt haar enthousiasme graag met de wereld in een betoverend filmpje. Terwijl ze gehuld is in een prachtige witte jurk, steekt ze de kaarsjes aan en geniet ze van het adembenemende uitzicht vanuit haar appartement. Het uitzicht is werkelijk spectaculair. Vanuit haar raam kijkt Juultje uit op de bruisende stad Rotterdam, waar de lichtjes fonkelen als sterren aan de hemel. Het is een panoramisch schouwspel dat je sprakeloos achterlaat. Met een elegante beweging steekt Juultje de kaarsjes aan, waardoor een warme en gezellige sfeer ontstaat. Het lijkt wel alsof ze een betoverende ambiance creëert in haar eigen kleine paradijsje. Juultje straalt in haar prachtige witte jurk, omringd door de warmte van de kaarsen en het schitterende uitzicht. Haar liefde voor haar huisje is duidelijk voelbaar, en ze nodigt ons uit om mee te genieten van de magie die haar appartement te bieden heeft.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.