Foto: Juultje Tieleman is mooiste meisje van het eiland in overheerlijk jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Juultje Tieleman heeft een aantal nieuwe foto’s online gezet die maar weer goed laten zien waarom mensen toch zo’n fan van haar zijn.

Juultje is de koningin van social media

De wereld van social media staat nooit stil, en Juultje Tieleman lijkt daarom altijd maar druk te zijn met het maken van nieuwe foto’s. Met meer dan één miljoen volgers heeft ze zeker een publiek om haar nieuwe mooie plaatjes mee te delen. Haar recente foto’s, die Juultje toch wel op een bijzondere manier laten zien op een zomerse bestemming, worden door haar fans in ieder geval erg goed ontvangen. Die vinden de plaatjes heel fijn om naar te kijken.

Juultje Tieleman draagt de mooiste setjes voor haar fans

Blondine Juultje Tieleman, een van de mooiste vrouwen van Nederland, verrast haar volgers weer met een nieuwe foto. Dit keer pronkt ze op een zomerse bestemming in een opvallend klein setje. Altijd op zoek naar interessante plaatjes, weet Juultje keer op keer haar fans te verbazen. Haar recente foto is daar geen uitzondering op. De outfit die de influencer draagt zorgt ervoor dat haar fans toch wel weer een stukje meer van hun dag genieten.

Heeft Juultje alweer een nieuwe vriend te pakken?

Ondanks haar charme en talent blijft Juultje Tieleman nog steeds single. De vraag rijst: hoe kan dat? Met haar aantrekkelijke persoonlijkheid en grote aanhang zou je denken dat Juultje al lang de liefde van haar leven gevonden zou hebben. Toch lijkt Juultje nog steeds op zoek te zijn naar de ware. Misschien is de juiste persoon gewoon nog niet op haar pad gekomen. Er zijn in ieder geval genoeg mannen die graag een middagje met Juultje door zouden willen brengen. Op social media wordt gespeculeerd over een mogelijke nieuwe liefde voor Juultje Tieleman: de Amerikaanse acteur Gavin Casalengo. De twee lijken meer dan alleen vrienden te zijn, gezien hun hartjes en likes onder elkaars foto’s. Maar echt iets officieels is er nog niet bevestigd.

De fijne kledingkeuzes van influencer Juultje Tieleman

Juultje is niet bang om wat huid te laten zien op haar Instagram-account. Haar foto’s, vaak schaars gekleed, laten weinig aan de verbeelding over. Haar kledingsetjes zijn ongelooflijk fijn om naar te kunnen kijken. Met haar foto’s betovert ze dagelijks vele mensen. De volgers van Juultje kunnen geen genoeg krijgen van de outfits van de mooie blondine.

Juutlje Tieleman is een sensatie op YouTube

Achter de sprankelende verschijning van Juultje Tieleman gaat een getalenteerde YouTuber schuil. Met haar eigen kanaal heeft Juultje een trouwe fanbase opgebouwd die gefascineerd is door haar leven. Van vakantieavonturen tot kijkjes achter de schermen bij fotoshoots, Juultje deelt het allemaal met haar abonnees op YouTube en volgers op Instagram. Die krijgen allemaal een bijzondere kant van de influencer te zien. De mooie dame deelt namelijk maar al te graag al haar mooie momenten met haar fans. En dat zie je ook wel terug aan alle video’s en foto’s die ze plaatst. Juultje laat geen moment onbenut om haar volgers bij haar leven te betrekken.

Meer zien van Juultje Tieleman kan op Instagram

Als je nou nog niet genoeg gehad hebt van Juultje Tieleman, dan moet je even op haar Instagram kijken. Daar heeft ze nog veel meer mooie foto’s staan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Tina Nijkamp ergert zich kapot aan ronde vorm bij Hélène Hendriks tijdens De Oranjezondag: ‘Zo jammer’

Hoewel de kijkcijfers een beetje aantrekken, is er nog steeds genoeg mis bij De Oranjezondag. Vooral dit aspect van de talkshow moet zo snel mogelijk aangepast worden, aldus Tina Nijkamp...

Auw: Enorme misser bij nieuwe serie Máxima zorgt voor wegzappende kijkers

De nieuwe serie Máxima heeft de enorme verwachtingen niet echt waar kunnen maken. Een simpel detail zorgde ervoor dat veel kijkers wegbleven...

Jack van Gelder fileert tafelgast tijdens De Oranjezondag: ‘Hij is zo ijdel als wat’

Jack van Gelder spaart zijn collega Rutger Castricum absoluut niet. Tijdens De Oranjezondag wordt er over- en weer flink met modder gegooid!