Foto: Juultje Tieleman heeft bijna al haar kleding uitgetrokken

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Juultje Tieleman verwent haar volgers weer met een parel. De blondine lijkt dit keer écht helemaal geen kleding over te laten..

Juultje Tieleman deelt een stel beelden via Instagram. De blondine lijkt op vakantie te zijn, en bij een mooi uitzicht horen natuurlijk ook veel mooie foto’s, ze is tenslotte een influencer. Waar Juultje zich op dit moment bevindt is niet duidelijk, maar het lijkt erop dat ze op wintersport is! We zien namelijk een uitzicht vol sneeuw.. Alleen het mooiste uitzicht is voor haar volgers dit keer. Juultje heeft voor deze foto’s namelijk bijna al haar kleding uitgetrokken. Het ziet er alleen héél koud uit, in de winterse temperaturen..

Juultje Tieleman trekt bijna al haar kleding uit in de buitenlucht

De foto’s die Juultje Tieleman deelt via Instagram waren allemaal voor een samenwerking. Maar dat vinden haar volgers natuurlijk niet erg, want zolang het maar is hoor je hen niet klagen. Vele van hen dan. Op de foto’s is te zien hoe Juultje Tieleman poseert voor een prachtig sneeuwachtig winteruitzicht. Wegkijkend naar het uitzicht toont de blondine haar pakje. Het is vrij weinig wat ze aanheeft, maar het is nog nét goed te zien. Voor de rest draagt de influencer helemaal niks. Zou ze het niet koud hebben, in deze winterse temperaturen? Er ligt tenslotte sneeuw, dus warm kan het niet zijn. Met een mooie strik in het haar sluit ze deze foto’s af; “Strik erin“. Jutta Leerdam, kennelijk goede vriendin van de blondine reageert nog even onder de foto; “Elfje“. Wordt het niet tijd dat de twee bloedmooie blondines samen gaan poseren?

Lees ook: Foto: Juultje Tieleman staat met véél te weinig kleding op ijskoud balkon

Juultje Tieleman al eerder met véél te weinig kleding gespot

Juultje Tieleman lijkt niet van haar fouten te leren, want de blondine poseerde al eerder kou-kleunend op het ijskoude balkon. Althans, of het een fout was is nog maar de vraag. Want de volgers van de blondine lijken dit dan ook zeker niet als een fout te zien, maar eerder als een geschenk uit de hemel. Dit keer stond de blondine weer op een balkon, met een hoop sneeuw achter zich. Ze droeg slechts een mini-broekje en een shirtje. Voor de rest, wederom, niks. Juultje heeft schijnbaar wel iets met weinig kleding, want we zien het de afgelopen periode verdacht veel voorbij komen op haar Instagram account. Echter lijkt het vrij duidelijk te zijn waarom, want haar volgers weten het wel; “Van die zwarte piste wil ik wel glijden“, “Staat je goed“, “Hot“. Als de blondine dit soort foto’s blijft plaatsen, is het te verwachten dat haar volgers in een rap tempo gaan groeien, met dit soort publiek..

Lees ook: Juultje Tieleman laat zich zomaar op foto zetten zonder broek

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Razend knappe Pien Hersman deelt kusjes uit in slaapkamer (foto’s!)

Schaatsster Pien Hersman heeft zichzelf van meerdere kanten laten zien in de slaapkamer, iedereen smelt van de prachtige beelden!

Wielrenster Puck Moonen lift haar dekentje omhoog en onthult bedpartner (Foto!)

Puck Moonen deelt een opmerkelijke video op haar Instagrampagina. Ze doet haar deken omhoog en laat haar onderkant helemaal zien. Ook haar bedpartner komt hierbij goed in beeld!

Wow: Dit zijn de allermooiste foto’s van Máxima-actrice Delfina Chaves

Delfina Chaves is de beeldschone actrice die een piepjonge Máxima speelt in de nieuwe Videoland serie Máxima. Eén ding is al zeker: een hoop mannelijke kijkers gaan ontzettend genieten van deze Argentijnse dame!