Foto: Juultje Tieleman heeft bijna al haar kleding uitgetrokken

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Juultje Tieleman verwent haar volgers weer met een pikante parel. De blondine lijkt dit keer écht helemaal geen kleding over te laten..

Juultje Tieleman deelt een stel intieme beelden via Instagram. De blondine lijkt op vakantie te zijn, en bij een mooi uitzicht horen natuurlijk ook veel mooie foto’s, ze is tenslotte een influencer. Waar Juultje zich op dit moment bevindt is niet duidelijk, maar het lijkt erop dat ze op wintersport is! We zien namelijk een uitzicht vol sneeuw.. Alleen het mooiste uitzicht is voor haar volgers dit keer. Juultje heeft voor deze foto’s namelijk bijna al haar kleding uitgetrokken. Het ziet er alleen héél koud uit, in de winterse temperaturen..

Juultje Tieleman trekt bijna al haar kleding uit in de buitenlucht

De foto’s die Juultje Tieleman deelt via Instagram waren allemaal voor een samenwerking. Maar dat vinden haar volgers natuurlijk niet erg, want zolang het maar pikant is hoor je hen niet klagen. Vele van hen dan. Op de foto’s is te zien hoe Juultje Tieleman pikant poseert voor een prachtig sneeuwachtig winteruitzicht. Wegkijkend naar het uitzicht toont de blondine haar pikante pakje. Het is vrij weinig wat ze aanheeft, maar het is nog nét goed te zien. Voor de rest draagt de influencer helemaal niks. Zou ze het niet koud hebben, in deze winterse temperaturen? Er ligt tenslotte sneeuw, dus warm kan het niet zijn. Met een mooie strik in het haar sluit ze deze foto’s af; “Strik erin“. Jutta Leerdam, kennelijk goede vriendin van de blondine reageert nog even onder de foto; “Elfje“. Wordt het niet tijd dat de twee bloedmooie blondines samen gaan poseren?

Lees ook: Foto: Juultje Tieleman staat met véél te weinig kleding op ijskoud balkon

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door J U U L T J E (@juultjetieleman)

Juultje Tieleman al eerder met véél te weinig kleding gespot

Juultje Tieleman lijkt niet van haar fouten te leren, want de blondine poseerde al eerder kou-kleunend op het ijskoude balkon. Althans, of het een fout was is nog maar de vraag. Want de volgers van de blondine lijken dit dan ook zeker niet als een fout te zien, maar eerder als een geschenk uit de hemel. Dit keer stond de blondine weer op een balkon, met een hoop sneeuw achter zich. Ze droeg slechts een mini-broekje en een shirtje. Voor de rest, wederom, niks. Juultje heeft schijnbaar wel iets met weinig kleding, want we zien het de afgelopen periode verdacht veel voorbij komen op haar Instagram account. Echter lijkt het vrij duidelijk te zijn waarom, want haar volgers weten het wel; “Van die zwarte piste wil ik wel glijden“, “Staat je goed“, “Hot“. Als de blondine dit soort foto’s blijft plaatsen, is het te verwachten dat haar volgers in een rap tempo gaan groeien, met dit soort publiek..

Lees ook: Juultje Tieleman laat zich zomaar op foto zetten zonder broek

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door J U U L T J E (@juultjetieleman)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Miljuschka Witzenhausen knalt bijna uit jurkje tijdens RTL Boulevard

Miljuschka Witzenhausen was te gast bij RTL Boulevard en had gekozen voor een jurk met een hele diepe decolleté. Zo diep zelfs, dat er niks onder kon. Dat betekent dat haar troeven er steeds bijna uitvallen!

Zangeres Elize deelt lang vergeten filmpje uit losbandige jeugd

Onlangs verscheen een uitdagende foto van zangeres Elize in een doorschijnend pakje. De bloedmooie zangeres doet er zelf nog een schepje bovenop, door de bijbehorende video te delen!

Foto: Davina Michelle gebruikt oogpotlood op héél aparte plek

Davina Michelle staat wel een beetje bekend om haar overdreven eyeliner, echter gaat ze deze keer een beetje te ver. Waar gaat dat oogpotlood heen?