Foto: Juultje Tieleman worstelt met aantrekken van onderbroek

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is geen goede dag voor Juultje Tieleman. De blondine heeft ontzettend veel moeite om zichzelf aan te kleden en loopt al de hele dag met een flinke modeblunder rond.

Juultje Tieleman heeft moeite met zichzelf aankleden

Je zou denken dat een mode-influencer zoals Juultje Tieleman nooit een mode flater begaat. De influencers zijn de hele dag door bezig met de mooiste outfits en de beste looks zodat ze het uiteraard op Instagram kunnen vastleggen. Zo ook Juultje Tieleman die ontzettend veel volgers heeft op het platform. Toch is het zelfs voor een echt mode-meisje zoals Juultje nog lastig om zichzelf normaal aan te kleden. De blondine laat weten dat ze een moeilijke dag heeft, want ze kwam erachter dat het in de ochtend even niet goed is gegaan. Zo heeft Juultje haar onderbroek verkeerd om aangetrokken. Nu is dat normaliter niet zo’n groot probleem, want wie ziet dat nou? Toch is het in het geval van Juultje iets lastiger, want de onderbroek is onderdeel van de outfit en iedereen kan het zien. Zo draagt Juultje ook wel een speciale outfit want ze combineert een hele lage broek met een hoog uitgesneden onderbroek. Het is tegenwoordig weer behoorlijk ‘in’ om je onderbroek te laten zien, maar dan is het wel slim om twee keer te checken of hij goed zit.

Juultje Tieleman heeft moeite om zichzelf aan te kleden

Lees ook: Foto: Schaars geklede Juultje Tieleman deelt lekkerste vakantiekiekjes

Juultje Tieleman scoort spannende topjes

Het is goed dat het shoppen in vintage tegenwoordig helemaal hip is, want anders zouden de influencers nóg meer nieuw gemaakte kleding kopen. Voor Juultje Tieleman lijkt het ook een leuk uitje om naar een tweedehands winkel te gaan en te kijken of ze iets moois kan scoren. Uiteraard vallen Juultje haar blauwe ogen vaak op spannende topjes of kledingstukken. Zo ook tijdens Juultje haar laatste vintage jacht, zo vertelt de blondine twee topjes te hebben gescoord. Juultje noemt ze zelf echte parels die ze in Rotterdam heeft gevonden. Het gaat hierbij om twee topjes. De tops lijken een beetje op elkaar, want ze zijn beide een soort korset. De eerste is van wit kant met een blauw touwtje erdoor heen geweven. De kleur en de strakke top staan Juultje helemaal geweldig, want hij zit ook nog eens bizar strak. De tweede top lijkt een beetje hetzelfde, maar heeft geen bandjes en is volledig zwart. Helaas zegt Juultje dat hij zo strak zit dat ze geen adem kan halen als hij dicht zit. Dat wordt dus nogal een gevaarlijk verhaal voor Juultje, want ze moet wel kunnen ademen. Het lijkt erop dat het Juultje niet heel veel uitmaakt, zolang het maar mooi staat.

Juultje Tieleman besteed hele ochtend in keuken

Naast de hele dag foto’s van zichzelf maken, vind Juultje Tieleman het blijkbaar ook leuk om lekker in de keuken te staan. Zo heeft Juultje dus nóg een extra kwaliteit erbij op het lijstje. Dit keer heeft Juultje de hele ochtend in de keuken gestaan om te bakken. Het resultaat zijn cinnamon rolls. Een zoete snack waar Juultje vast erg van gaat genieten.

Juultje Tieleman bakt koekjes

Juultje Tieleman koken

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.