Video: Juultje Tieleman schrikt van visite tijdens toiletbezoek

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Juultje Tieleman deelt graag alle aspecten van haar leven met haar volgers, maar misschien had ze dit nieuws voor zich moeten houden. 

Influencer Juultje Tieleman helemaal van slag na toiletbezoek

We kennen het allemaal wel, van die nare momenten dat iets eigenlijk niet uitkomt. Dat had Juultje nou ook laatst. Ze moest heel erg nodig naar het toilet, maar twee van haar beste vriendinnetjes stonden op het punt om haar te bezoeken. Wat doe je dan? Ga je dan toch maar in de hoop dat ze niet op dat moment voor de deur staan, of blijf je wachten terwijl je toch echt heel erg nodig moet? Juultje probeerde eerst dat laatste, maar dat ging niet zo goed. Dus uiteindelijk ging ze toch maar naar het toilet. En inderdaad, precies op dat moment kwamen haar vriendinnetjes aanlopen. Juultje moest daar even van schrikken. Maar ze neemt haar volgers helemaal mee op de spannende reis.

Lees ook: Foto: Juultje Tieleman worstelt met aantrekken van onderbroek

Juultje Tieleman legt problemen uit

Als influencer zijn je volgers niet alleen je belangrijkste bron van inkomsten, maar ze zijn ook nog eens goed voor een heleboel andere praktische zaken. Zo gebruikt Juultje haar volgers graag als een soort klaagmuur, waar ze even al haar problemen op kan uitstorten. En dat werkt voor de prachtige blondine eigenlijk heel opluchtend. Het lucht bijna net zoveel op als het toiletbezoekje wat ze daarna snel doet. Helaas voor Juultje wordt haar grootste angst waarheid wanneer haar vriendinnetjes inderdaad aanbellen als ze op het toilet zit. Na haar toiletbezoek sprint Juultje richting de voordeur. En daar is ze nog net op tijd om open te doen voor haar knappe vriendinnen. Maar natuurlijk niet voordat ze weer een leuk filmpje gemaakt heeft.

Moet Juultje Tieleman wel alles delen met haar volgers?

Juultje heeft ervoor gekozen om dit lichtelijk beschamende verhaal in zijn geheel te delen met haar volgers. De prachtige blondine is dan ook een open boek. Ze deelt allerlei verhalen met haar volgers en houdt niks voor hen terug. Maar is dat handig? Als influencer moet je toch een klein beetje een imago hoog houden, dat is namelijk wat je verkoopt. En om dan al je beschamende verhalen online te zetten, werkt haar  wellicht ooit een keer tegen. Maar Juultje maakt het niet uit, die vindt het gewoon fijn om haar leventje, met alle gekke dingen daarin, te delen met de buitenwereld.

Juultje was recent nog in Afrika

Haar vreemde toiletverhaal volgt nog geen week sinds Juultje terug is uit Afrika. Daar genoot de influencer van een welverdiende vakantie. Alle foto’s en filmpjes daarvan deelde Juultje al een aantal keer op haar social media, maar nu heeft de prachtige blondine een compilatie gemaakt van de beste momentjes. Zo kunnen haar volgers nog één laatste keer genieten van de avonturen van de knappe influencer in Afrika. En die foto’s zijn natuurlijk erg leuk om te zien.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by J U U L T J E (@juultjetieleman)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Fien Vermeulen van Qmusic wandelt over strand in doorschijnend jurkje

Het was mooi weer en Fien Vermeulen heeft daar goed gebruik van gemaakt. De blondine paradeert over het strand in een ontzettend doorschijnend jurkje...

Noa Vahle maakt volgers gek met romantische foto in open jasje

Noa Vahle weet wel hoe ze een romantische foto moet maken. Aan een tafeltje in Parijs maakt ze haar volgers helemaal gek.

Foto: Bridget Maasland gaat de straat op in zeer luchtig broekje

Bridget Maasland trekt de aandacht op straat met een klein sportbroekje. De blondine heeft een wel erg luchtig outfitje aangetrokken...