Foto: Jutta Leerdam maakt Jake Paul gek met extreem knellende badkleding

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jutta Leerdam geeft wel vaker kijkjes achter de schermen weg, maar met dit Instagram-verhaal laat ze haar volgers wel héél veel zien. Jake Paul kijkt z’n ogen uit!

Jutta Leerdam maakt Jake Paul gek

Topschaatsster Jutta Leerdam heeft de oversteek naar de Verenigde Staten gemaakt en heeft daar voor heel wat opschudding gezorgd. In haar badkleding heeft ze Jake Paul volledig in haar ban gekregen. Met haar adembenemende verschijning heeft ze hem doen kwijlen van bewondering. Maar dat is nog niet alles! Jutta heeft niet alleen Jake Paul weten te verleiden, maar ze heeft ook kennisgemaakt met zijn familie. Ze is naar het ouderlijk huis van Jake Paul gereisd, waar ze haar toekomstige schoonmoeder heeft ontmoet. Samen hebben ze de dag doorgebracht, lachend, kletsend en genietend van elkaars gezelschap. Het is duidelijk dat Jutta niet alleen een sportieve sensatie is, maar ook een meesteres in het veroveren van harten. Met haar knellende topje heeft ze Jake Paul in een staat van pure verrukking gebracht, en haar ontmoeting met zijn familie laat zien dat ze niet alleen straalt op het ijs, maar ook in sociale situaties.

Lees ook: Video: Jutta Leerdam laat volgers de inhoud van haar topje zien

Jake Paul wordt volledig in de watten gelegd door Jutta

Het lijkt erop dat Jutta Leerdam Jake Paul in de watten legt! Met haar knellende badkledingsetje dat haar prachtige rondingen perfect accentueert, zorgt Jutta ervoor dat Jake heerlijk ontspant tijdens een ontspannende massage. De zachte handen van Jutta glijden moeiteloos over Jake’s gespannen spieren, terwijl hij geniet van de warme sfeer en de aandacht die hij krijgt. Terwijl Jutta haar magische massagekunsten toepast, kan Jake niet anders dan kwijlen van genot. Het is duidelijk dat Jutta weet hoe ze haar charmes moet inzetten om Jake volledig te verwennen.

Jutta Leerdam

Jutta Leerdam kijkt wel héél verleidelijk in de camera

De knappe Jutta Leerdam straalt in een verleidelijk kiekje! Ze heeft zich comfortabel genesteld op een bankje in haar achtertuin, gehuld in een super strak sportoutfitje dat haar prachtige figuur accentueert. Met een ondeugende glimlach op haar gezicht kijkt ze recht in de camera, waardoor ze haar volgers betovert. Het bankje vormt het perfecte decor voor Jutta’s charme en zelfverzekerdheid. Haar stralende ogen en glanzende lokken voegen een vleugje glamour toe aan de setting, terwijl haar sportieve outfit haar energie en vastberadenheid uitstraalt.

juttaleerdam

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hélène Hendriks zegt ‘nee’ tegen badscène in bizarre kleedkamervideo

Op de vraag of Hélène Hendriks even in bad wil gaan liggen heeft de presentatrice een heel duidelijk antwoord. 

Prinsessen Amalia en Alexia laten zich begluren tijdens zomers tripje (foto’s!)

De kans is groot dat we deze zomer regelmatig wat te zien krijgen van prinsessen Amalia en Alexia. Samen met hun ouders gaan ze op een zomers tripje dicht in de buurt.

Hélène Hendriks en Estavana Polman delen een innige kus achter de schermen bij De Oranjezomer (foto!)

Hélène Hendriks en Estavana Polman geven ons wel een heel uniek kijkje achter de schermen van De Oranjezomer met deze foto.