Video: Jutta Leerdam laat volgers de inhoud van haar topje zien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jutta Leerdam geeft wel vaker kijkjes achter de schermen, maar met dit onthullende filmpje laat ze haar volgers wel héél veel zien.

Topschaatsster en Instagram-koningin Jutta Leerdam weet wel hoe ze je aandacht vast kan houden. Eerlijk gezegd is dat ook niet zo moeilijk. De bloedhete blondine is een genot om naar te kijken en ook van haar afgetrainde figuur en spectaculaire sportprestaties zien we graag meer. Gelukkig voor ons verwent Jutta haar volgers regelmatig met de heerlijkste plaatjes achter de schermen, zo ook dit fantastische filmpje. Maar wij vragen ons af of Jutta wel doorheeft precies hoeveel ze met deze onthullende pose laat zien.

Jutta Leerdam verwent volgers met onthullend filmpje in piepklein topje

Als topsporter is Jutta Leerdam zeer bekend met piepkleine topjes en strakke sportbroekjes. En wat Jutta in de spiegel ziet zien al haar volgers ook op Instagram. Je kan de knappe schaatsster namelijk uittekenen in haar beroemde latex schaatspakjes. Maar ook buiten het schaatsseizoen om trekt Jutta haar bloedhete sportoutfits aan. Het is natuurlijk logisch dat je in de volle zon geen lange mouwen aan hebt. En als het aan Jutta ligt komt een bedekte buik er boven de twintig graden ook niet meer bij. Het zorgt voor de lekkerste plaatjes op haar Instagram. Ook dit vurige filmpje doet er niet voor onder. Jutta is duidelijk klaar voor een bezwete sportsessie en schittert in een pittig klein setje. Met afgetrainde buik en strakke armen kijkt Jutta verleidelijk in de camera. En om het nog wat dynamisch te houden laat ze zichzelf ook van boven zien. En daar gaat het mis!

Jutta Leerdam onderschat verleidelijke pose

Jutta lijkt namelijk zwaar onderschat te hebben hoe diep uitgesneden haar topje is. Het heerlijke stukje stof had namelijk net zo goed kunnen zijn voor hoeveel het van haar borstkas bedekt. Haar bloedhete assets verbergt het al helemaal niet! Jutta tilt haar arm naar boven en lacht breed naar haar volgers, maar geeft daarbij ook echt vol zicht op alles! Vanuit deze hoek kan je namelijk zo bij haar topje naar binnen kijken. Met oogverblindende glimlach en zwoele blik doet het filmpje je bijna omvallen. Fans van Jutta hoor je in ieder geval absoluut niet klagen over het pittige filmpje. Wij snappen het volkomen: als dit niet bewijst dat je Jutta in je feed moet hebben weten wij het ook niet meer.

Jutta Leerdam schittert in diep uitgesneden shirtje

Ook buiten de sportschool maakt Jutta Leerdam er een spannende boel van. Zo gaf Jutta haar Instagramfans laatst nog een cadeautje met een bloedhete foto in een klein topje en zwoele blik. Voor wie Jutta die avond voorbij heeft zien komen: hoe zit het met je nekpijn? In de bloedhete outfit zal Jutta namelijk alle hoofden hebben doen draaien, want wauw, hier kan je echt niet van wegkijken! De knappe blondine heeft het zelf ook dondersgoed door. Met open mond en getuite lippen kijkt Jutta zwoel in de camera en kantelt de camera naar een zowaar strategische hoek. Met het heerlijke shirtje en verleidelijke pose zet Jutta al haar spectaculaire assets tentoon. En reken er maar op dat het volgers opgevallen is. De comments zijn razend enthousiast over het vurige plaatje en wij snappen het volkomen. Dit heerlijke kiekje zou je bijna op je muur hangen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hélène Hendriks zegt ‘nee’ tegen badscène in bizarre kleedkamervideo

Op de vraag of Hélène Hendriks even in bad wil gaan liggen heeft de presentatrice een heel duidelijk antwoord. 

Prinsessen Amalia en Alexia laten zich begluren tijdens zomers tripje (foto’s!)

De kans is groot dat we deze zomer regelmatig wat te zien krijgen van prinsessen Amalia en Alexia. Samen met hun ouders gaan ze op een zomers tripje dicht in de buurt.

Hélène Hendriks en Estavana Polman delen een innige kus achter de schermen bij De Oranjezomer (foto!)

Hélène Hendriks en Estavana Polman geven ons wel een heel uniek kijkje achter de schermen van De Oranjezomer met deze foto.