Video: Jutta Leerdam laat volgers de inhoud van haar topje zien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jutta Leerdam geeft wel vaker intieme kijkjes achter de schermen, maar met dit onthullende filmpje laat ze haar volgers wel héél veel zien.

Topschaatsster en Instagram-koningin Jutta Leerdam weet wel hoe ze je aandacht vast kan houden. Eerlijk gezegd is dat ook niet zo moeilijk. De bloedhete blondine is een genot om naar te kijken en ook van haar afgetrainde figuur en spectaculaire sportprestaties zien we graag meer. Gelukkig voor ons verwent Jutta haar volgers regelmatig met de heerlijkste plaatjes achter de schermen, zo ook dit fantastische filmpje. Maar wij vragen ons af of Jutta wel doorheeft precies hoeveel ze met deze onthullende pose laat zien.

Jutta Leerdam verwent volgers met onthullend filmpje in piepklein topje

Als topsporter is Jutta Leerdam zeer bekend met piepkleine topjes en strakke sportbroekjes. En wat Jutta in de spiegel ziet zien al haar volgers ook op Instagram. Je kan de knappe schaatsster namelijk uittekenen in haar beroemde latex schaatspakjes. Maar ook buiten het schaatsseizoen om trekt Jutta haar bloedhete sportoutfits aan. Het is natuurlijk logisch dat je in de volle zon geen lange mouwen aan hebt. En als het aan Jutta ligt komt een bedekte buik er boven de twintig graden ook niet meer bij. Het zorgt voor de lekkerste plaatjes op haar Instagram. Ook dit vurige filmpje doet er niet voor onder. Jutta is duidelijk klaar voor een bezwete sportsessie en schittert in een pittig klein setje. Met afgetrainde buik en strakke armen kijkt Jutta verleidelijk in de camera. En om het nog wat dynamisch te houden laat ze zichzelf ook van boven zien. En daar gaat het mis!

Jutta Leerdam onderschat verleidelijke pose

Jutta lijkt namelijk zwaar onderschat te hebben hoe diep uitgesneden haar topje is. Het heerlijke stukje stof had namelijk net zo goed ondergoed kunnen zijn voor hoeveel het van haar borstkas bedekt. Haar bloedhete assets verbergt het al helemaal niet! Jutta tilt haar arm naar boven en lacht breed naar haar volgers, maar geeft daarbij ook echt vol zicht op alles! Vanuit deze hoek kan je namelijk zo bij haar topje naar binnen kijken. Met oogverblindende glimlach en zwoele blik doet het filmpje je bijna omvallen. Fans van Jutta hoor je in ieder geval absoluut niet klagen over het pittige filmpje. Wij snappen het volkomen: als dit niet bewijst dat je Jutta in je feed moet hebben weten wij het ook niet meer.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Jutta Leerdam schittert in diep uitgesneden shirtje

Ook buiten de sportschool maakt Jutta Leerdam er een spannende boel van. Zo gaf Jutta haar Instagramfans laatst nog een cadeautje met een bloedhete foto in een pikant klein topje en zwoele blik. Voor wie Jutta die avond voorbij heeft zien komen: hoe zit het met je nekpijn? In de bloedhete outfit zal Jutta namelijk alle hoofden hebben doen draaien, want wauw, hier kan je echt niet van wegkijken! De knappe blondine heeft het zelf ook dondersgoed door. Met open mond en getuite lippen kijkt Jutta zwoel in de camera en kantelt de camera naar een zowaar strategische hoek. Met het heerlijke shirtje en verleidelijke pose zet Jutta al haar spectaculaire assets tentoon. En reken er maar op dat het volgers opgevallen is. De comments zijn razend enthousiast over het vurige plaatje en wij snappen het volkomen. Dit heerlijke kiekje zou je bijna op je muur hangen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hoe is het nu met actrice Georgina Verbaan?

Iedereen was vroeger helemaal verliefd op Georgina Verbaan. De knappe brunette stal ieders hart. Maar wat doet Georgina nu allemaal?

Foto: Het rokje van Jada Borsato glijdt zo van haar heupen af

Jada Borsato heeft een prachtige nieuwe foto gedeeld met haar volgers en die smullen daar natuurlijk enorm van.

Foto: Oranjezomer-presentatrice Hélène Hendriks bedankt kijker met haar tong

De aantrekkelijke presentatrice Hélène Hendriks bedankt het publiek van Vandaag Inside met een heerlijke tong-foto.