Foto: Jutta Leerdam lijkt Koen Verweij al helemaal te zijn vergeten op heerlijke vakantiekiekjes

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jutta Leerdam heeft het net uitgemaakt met haar vriend Koen, en samen met haar zus Merel zet ze de zorgen van zich af op vakantie. 

Jutta Leerdam is op vakantie met haar knappe zus merel en een goede vriendin. Op de vakantie probeert Jutta uit alle macht haar ex Koen te vergeten, die iets minder trouw bleek dan Jutta had verwacht. Maar met oesters en wijn en goed gezelschap aan haar zij, vermaakt Jutta zich ook zonder Koen heel erg goed. Op haar vakantie haalt Jutta het maximale uit het leven. En die momenten deelt ze natuurlijk graag met haar volgers.

Lees ook: Video: Koen Verweij op heterdaad betrapt tijdens bedriegen Jutta Leerdam

Jutta gaat aan de oesters op slijmerige foto

Hoe vaak kan je nu zeggen dat je oesters hebt gegeten? Inderdaad, niet heel erg vaak. Dat moet Jutta ook gedacht hebben toen ze dit glibberige maaltje bestelde. Trots laat Jutta op Instagram zien wat ze aan het eten is. Ze is culinair aan het genieten. Het is een eerste stap om haar zorgen even van zich af te zetten.

Jutta in aantrekkelijk avondjurkje

Na het lekkere maaltje is het natuurlijk tijd voor een beetje gezelligheid. En het uitgaansleven vereist wel een bepaalde soort kleding. Jutta gaat snel naar haar hotel om een van haar meest verleidelijke jurkjes aan te trekken. Op het jurkje zie je mee van Jutta dan je gewend bent in haar schaatspakjes, maar het ziet er wel ongelooflijk goed uit. Eigenlijk zou Jutta in haar dagelijkse leven altijd dit soort onthullende jurkjes moeten dragen. Dank krijgt ze er zoveel aanbidders bij, dat ze Koen binnen een dag vergeet.

Jutta en haar meiden zetten Koen van zich af

Als Jutta eenmaal de juiste kleding aan heeft getrokken is het tijd om te feesten. Samen met haar zus en haar vriendin gaat Jutta aan de drankjes. En die vallen erg goed. Ze gaan er bij de dames ook vrij gemakkelijk in. Zo’n avondje stappen is een wondermiddel om een slechte relatie te vergeten. Misschien heeft Jutta zelfs al een vakantieliefde kunnen vinden. Als dat al zo is, dan deelt Jutta dat nog niet met haar volgers. Die houdt ze nog even voor zichzelf. Jutta heeft in ieder geval het enorm naar haar zin.

Jutta wordt verrast door spannend filmpje

Als het drietal prachtige dames heeft besloten om even lekker een middagje aan het strand te zitten, dan moet dat natuurlijk in de mooiste topjes. Maar die zitten niet altijd vanzelf goed. Daar moet soms een klein beetje aan gefriemeld worden. En terwijl dat wordt gedaan neemt de zus van Jutta gelijk even een spannend filmpje op. De dames kunnen er gelukkig wel om lachen. Met al dat plezier kan het haast niet anders of Jutta is Koen al bijna helemaal vergeten. Een vakantie met de meiden helpt ook zeker om zoiets van je af te zetten en levert een hoop mooie foto’s en video’s op die de volgers van Jutta ook enorm zullen en kunnen waarderen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.