Foto: Jutta Leerdam laat zich keihard belonen door Jake Paul na training in strak pakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jake Paul is al een aantal dagen in Nederland, en hij was aanwezig bij de off-season training van Jutta Leerdam. Jake deed ook even mee en na de training was het tijd voor een rijkelijke beloning!

Jutta Leerdam geeft Jake Paul rijkelijk beloning!

Jake Paul was aanwezig bij de off-season training van schaatsster Jutta Leerdam en kon zijn geluk niet op toen hij haar zag rondrijden op haar skeelers. Hij was meteen onder de indruk van haar snelheid en wendbaarheid op de wieltjes en keek ademloos toe terwijl Jutta haar oefeningen deed. Na de training was het tijd voor de beloning en Jutta had iets speciaals in petto voor Jake. Ze gaf hem namelijk een heerlijk kusje op zijn mond! Jake was in de wolken en kon zijn geluk niet op. Jutta zelf leek ook tevreden met het resultaat van de training en haar beloning aan Jake. Het is duidelijk dat Jutta en Jake heel veel plezier hebben met elkaar! Wie weet wat voor avonturen deze twee in de toekomst nog gaan beleven, maar één ding is zeker: Jake zal vanaf nu altijd skeelers achter de hand hebben en Jutta zal altijd een glimlach op zijn gezicht hebben als hij aan deze dag terugdenkt!

Lees ook: Foto: Jutta Leerdam traint in knellend topje voor komend seizoen

Jutta geeft Jake een cursus Nederlands

Jutta Leerdam is een van de beste schaatsers van Nederland en Jake Paul wilde graag wat van haar leren. Dus besloot Jutta hem een cursus Nederlands te geven. Het was hilarisch om te zien hoe Jake zijn best deed om de taal onder de knie te krijgen, maar het ging niet zonder slag of stoot. Jutta zat naast Jake in de auto en maakte een TikTok-filmpje van het moment waarop Jake zijn eerste Nederlandse woorden sprak. Jutta kon haar lach niet inhouden. Ze hielp hem met de uitspraak hem een beetje, maar we Jake doet het helemaal niet zo slecht. Uiteindelijk moesten ze allebei lachen om de situatie en besloten ze het te laten voor wat het was. Jake was blij dat hij het had geprobeerd en Jutta was blij dat ze hem had kunnen helpen. Het was een hilarisch moment dat ze samen nooit zouden vergeten.

@juttaleerdam The proud moment after “Dankjewel” 😂😂😂 @Jake Paul ♬ origineel geluid – Jutta Leerdam

Het mooie achterkantje van Jutta Leerdam

Jutta Leerdam heeft haar fans weer eens doen watertanden met een video waarin ze haar mooie achterkantje showt terwijl ze uitkijkt over een schilderachtig meer omringd door majestueuze bergen. Het is geen wonder dat ze deze plek mist, want wie zou niet willen verblijven in zo’n hemelse omgeving? Maar laten we niet vergeten dat het niet alleen de prachtige omgeving is die deze video zo speciaal maakt, het is ook de manier waarop Jutta zichzelf presenteert in die elegante zwarte jurk. Het is een perfecte combinatie van schoonheid en stijl, en het bewijst nogmaals dat Jutta niet alleen een topsporter is, maar ook een echte fashionista. Wellicht kan de blondine binnenkort samen daar terug naar toe gaan met haar nieuwe geliefde!

@juttaleerdamMiss this view.. 🤤🇨🇭♬ willow – Taylor Swift

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Model Isadee Jansen showt haar ongelofelijke lijf in badkleding

Het beeldschone model Isadee Jansen is niet weg van een verleidelijk fotootje. En dat laat ze met deze Instagram post maar weer eens goed zien. 

Foto: Romy Monteiro bewondert zichzelf in spiegel met ontzettend strak broekje

De knappe Romy Monteiro heeft een verschrikkelijk knap lichaam. Dat lijkt ze nu zelf ook door te hebben. 

Foto: Jade Anna beleeft oeps-momentje in bijna onzichtbare sportlegging

Jade Anna maakt er een wilde boel van tijdens haar sportsessie en in dit loeistrakke setje krijg je alle details mee...