Foto: Jutta Leerdam traint in knellend topje voor komend seizoen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het zomerseizoen is begonnen voor Jutta Leerdam. Even geen ijs en schaatsen, maar kleine sporttopjes en hopelijk een fijn zonnetje op de achtergrond. Dat zijn de ideale ingrediënten voor dit soort heerlijke foto’s!

Jutta Leerdam traint in minimale outfit

Oh, wat een heerlijk begin van het zomerseizoen! De atletische Jutta Leerdam is helemaal in haar nopjes met het niveau waar ze nu al op zit en kan niet wachten om dit verder uit te bouwen gedurende de rest van de zomerstop. Dit laat de knappe blondine weten met onderstaande video waarin ze keihard aan het trainen is. En Jutta draagt hierbij wel een héél klein topje! En wat is er dan beter dan een goede training om jezelf naar nieuwe hoogtes te tillen? Alsof dat nog niet genoeg is, verbreekt Jutta ook nog eens haar persoonlijke best met ‘cleans’. Dat is een bepaalde oefening die je met een grote halter uitvoert. Schaatsers zijn er dol op. Hoe het werkt zie je hieronder!

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Jutta verrast Jake Paul met hele opmerkelijke plek!

Oh lala, wat hebben we hier? Het lijkt erop dat onze Jutta en Jake Paul het steeds beter met elkaar kunnen vinden. En dat laten ze graag aan de wereld zien met een opmerkelijke foto, genomen op een nog opmerkelijkere plek! Want waar kunnen deze twee nou beter poseren dan in een prachtig tulpenveld ergens in het westen van het land? Het ziet er een beetje gek uit, maar met Jutta aan z’n zijde is zelfs Jake Paul op z’n plek in zo’n oer-Hollands tafereeltje. Wat staat er nog meer op het programma? Eerst Keukenhof, daarna meteen door naar Madurodam?

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door LINDA.meiden (@linda_meiden)

Jutta Leerdam doet mee aan de College Tour!

Hey hey, Jutta Leerdam is weer op TV te zien! En deze keer niet op het ijs, maar in de College Tour! Het programma bestaat maar liefst 15 jaar en dat moet natuurlijk groots gevierd worden. En wie nodig je dan uit als gasten? Nou, alleen maar de meest bijzondere en invloedrijke personen van dit moment! Van CEO’s tot partijleiders, en van vicepremiers tot schaatssters en influencers: alles komt voorbij in deze jubileumeditie. En natuurlijk is onze Jutta van de partij! Niet alleen een kampioene op het ijs, maar ook een invloedrijke persoonlijkheid daarbuiten. Het belooft een bijzondere aflevering te worden. Ben jij student en wil je dit niet missen? Dan heb je geluk, want je kan bij één van de opnames aanwezig zijn! Kijk zondag 28 mei om 20.20 uur naar KRO-NCRV op NPO 2 om te zien hoe Jutta en de andere gasten het er vanaf brengen in deze legendarische College Tour aflevering.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Model Isadee Jansen showt haar ongelofelijke lijf in badkleding

Het beeldschone model Isadee Jansen is niet weg van een verleidelijk fotootje. En dat laat ze met deze Instagram post maar weer eens goed zien. 

Foto: Romy Monteiro bewondert zichzelf in spiegel met ontzettend strak broekje

De knappe Romy Monteiro heeft een verschrikkelijk knap lichaam. Dat lijkt ze nu zelf ook door te hebben. 

Foto: Jade Anna beleeft oeps-momentje in bijna onzichtbare sportlegging

Jade Anna maakt er een wilde boel van tijdens haar sportsessie en in dit loeistrakke setje krijg je alle details mee...