Foto: Jutta Leerdam laat indrukwekkende bergen zien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jutta Leerdam toont een omvangrijk gebergte aan haar volgers op Instagram. Tegelijkertijd laat ze ook haar eigen heuvels goed zien!

Jutta Leerdam deelt een uiterst verleidelijk kiekje via Instagram. De blondine is op dit moment weer on the road, zoals vaker tijdens het schaatsseizoen. Jutta lijkt sowieso niet stil te zitten; als ze niet bezig is met een nieuwe stad verkennen, is ze wel aan ’t trainen om de beste versie van zichzelf te worden. Voor nu combineert ze de twee: sporten én de omgeving verkennen. We zijn vooral geïnteresseerd in die indrukwekkende bergen in deze foto…

Jutta Leerdam toont mooiste bergen ooit

Jutta Leerdam is weer in het buitenland! Dit keer is de blondine in Italië, waar ze wederom lekker aan het trainen is op het ijs in de koude buitenlucht. Ze moet natuurlijk behoorlijk fit blijven op zo’n niveau, dus tijd om stil te zitten is er dan ook zeker niet voor de bloedmooie schaatsster. Elk kiekje wat we dan ook voorbij zien komen op de Instagram van Jutta, is omtrent trainen. Of het nou op het ijs is, of in de sportschool. Dit keer is het dat eerste. Jutta kijkt uitdagend de camera in terwijl er een ijzersterk kiekje van d’r wordt genomen. De blondine haar zijkant is het beste in beeld van haar hele , en die lijkt er dan ook geen gras over te laten groeien. Het achterste van Jutta staat uiterst groot in beeld, wat natuurlijk leidt tot een hoop vreugde bij het intens grote publiek van de inmiddels wereldberoemde schaatsster. Shelly Sterk lijkt een perfecte omschrijving bij deze foto te hebben gevonden, die ze in de reacties deelt; “#HetbesteachterstevanNederland“. Shelly, we zijn het volkomen met je eens!

Lees ook: Video: Alles trilt bij Jutta Leerdam tijdens flinke workout

Lenige Jutta Leerdam deelt ijskoud avontuur in ‘club’

Jutta Leerdam plaatst veel op Instagram, maar veel van die kiekjes en video’s zijn tijdens haar trainingen. Nou ja, veel, eigenlijk ieder kiekje die de bloedmooie blondine online zet heeft met training te maken. Wat natuurlijk logisch is, want zo’n krijg je niet zomaar. Echter lijkt Jutta nu een keer een ander soort video online te hebben gezet. Eentje vanuit een soort club. Jutta: “My kind of club“. Echter lijkt het al gauw tóch over sporten te gaan, als we zien wat voor club de blondine het over heeft. Ze heeft het namelijk tóch gewoon over sporten en beweging. Ze is te zien op de sportbaan en Jutta demonstreert veel verschillende lenige oefeningen. In een uiterst strak sportbroekje zien we de lenige blondine rondhuppelen terwijl de sneeuwvlokken uit de lucht vallen. Jutta lijkt geen kou te voelen, want voor deze temperaturen, is de blondine zeer koud gekleed. Gelukkig is Jutta in beweging, want met zo’n luchtige, strakke outfit zal ze nog weleens onderkoeld kunnen raken in dat ijskoude weertje!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Kim Feenstra buigt diep voorover in uitpuilend setje (foto’s!)

Model Kim Feenstra buigt enorm ver naar voren terwijl ze een klein zwemtopje draagt met bijpassend broekje. Daardoor kan je haar troeven fantastisch bekijken!

Marijn Kuipers laat heerlijk figuurtje zien in superstrak sportpakje (video!)

Marijn Kuipers deelt beelden van haar prachtige figuur terwijl ze aan het sporten is met een extreem strak pakje aan!

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak