Home Nieuws Foto: Joy Beune laat rondingen zien in strak sportpakje

Foto: Joy Beune laat rondingen zien in strak sportpakje

De knappe schaatssters laat Joy Beune slaat weer toe. Met deze heerlijke foto in strak sportpakje weet ze al haar volgers te veroveren! 

Joy Beune maakt volgers wild met mirror-selfie

Joy Beune, de charismatische schaatskampioene die onze harten sneller doet kloppen op het ijs, heeft nu haar volgers in een totale meltdown gebracht met een briljante mirror-selfie in de sportschool! In haar strakke sportoutfit heeft ze zonder twijfel alle records gebroken, niet alleen op het ijs, maar ook op sociale media. Met haar stralende glimlach en onweerstaanbare uitstraling heeft Joy haar volgers overrompeld en hen in een staat van pure opwinding gebracht. De sportschool is misschien wel de plek waar ze haar lichaam tot in perfectie traint, maar ze heeft bewezen dat het ook een podium kan zijn voor een mooi kiekje op z’n tijd. Terwijl ze poseert voor de spiegel, straalt Joy zelfvertrouwen uit! Joy Beune laat zien dat ze niet alleen de schaatswereld verovert, maar ook onze harten op sociale media. We kunnen niet wachten om te zien wat ze hierna zal bereiken, zowel op het ijs als in de sportschool!

Lees ook: Joy Beune maakt volgers wild met foto van onbedekte troeven

Joy zet haar benen flink aan het werk in de sportschool

De dynamische schaatsster Joy Beune die bekend staat om haar indrukwekkende prestaties op het ijs. Maar nu heeft ze haar benen flink aan het werk gezet in de sportschool! Met vastberadenheid en energie heeft ze de gewichten opgetild. En haar spieren tot het uiterste gedreven. Terwijl ze haar oefeningen met volle overgave uitvoert, laat Joy zien dat ze niet alleen op het ijs haar kracht en doorzettingsvermogen tentoonspreidt, maar ook in de sportschool. Haar benen, die zo belangrijk zijn voor haar schaatsvaardigheden, worden getraind met een ongekende vastberadenheid. Met elke squat en lunge bewijst Joy dat ze haar fysieke gesteldheid serieus neemt en dat ze er alles aan doet om haar schaatsprestaties naar nieuwe hoogten te brengen. Dus terwijl Joy haar benen flink aan het werk zet in de sportschool, weten we dat ze klaar is om haar concurrenten op het ijs te verslaan.

Wauw: Stralende foto van Joy in zonnebloemveld

Ongelooflijk wat een betoverende scène! Joy Beune straalt in een stralende foto te midden van een zonnebloemveld. Met een glimlach van oor tot oor, pakt ze met beide handen een zonnebloem vast en inhaleert de heerlijke geur terwijl de foto wordt genomen. Ze lijkt één te zijn met de natuurlijke pracht om haar heen. Joy Beune, omringd door zonnebloemen, straalt als een stralende zon. Logisch dat al haar volgers een like of reactie achtergelaten lijken te hebben!

Mobiele versie afsluiten