Joy Beune maakt volgers wild met foto van onbedekte troeven

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dat topschaatster Joy Beune heerlijke benen heeft hebben we in al die strakke schaatspakjes wel gezien. Maar deze foto bewijst dat ze onbedekt nóg lekkerder zijn… 

Joy Beune heeft haar wereldtitels te danken aan haar afgetrainde en topfitte lijf. Dat de 24-jarige schoonheid hard aan haar heerlijke lijf werkt is ook duidelijk te zien elke keer dat ze op beeld verschijnt. En ja, als je er zo hard je best voor doet is het ook logisch dat Joy haar heerlijke troeven zo af en toe tentoon wil stellen. En dat doet ze goed…

Joy Beune laat haar lijf zien op heerlijke Instagramfoto

Joy Beune werkt hard voor haar prachtige lijf. Als topsporter kan het ook niet anders: je verdient er je brood mee. Maar de beeldschone blonde heeft dondersgoed in de gaten dat haar heerlijke lijf haar meer kan bezorgen dan alleen wereldtitels. Op haar snelgroeiende Instagram heeft ze onderhand meer dan 280.000 enthousiaste volgers en deelt ze haar privéleven middels onthullende kiekjes. Met de bloedhete foto’s maakt ze haar volgers en menig mannenhart helemaal wild. Wij snappen het volkomen dat de knappe schaatsster haar lichaam het grote publiek wil tonen, want wat een plaatjes zijn dat dan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Joy Beune (@joybeune)

Joy Beune bewijst het opnieuw in een fantastische foto op haar 24ste verjaardag. Zo’n grootse dag moet natuurlijk uitgebreid gevierd worden en dat doet de bloedhete schaatsster in een klein broekje. Ze laat helemaal niets aan de verbeelding over en wij zijn helemaal bij. In hoge leren laarzen en een kort zwart broekje poseert Joy verleidelijk op een stoel terwijl ze zwoel naar de camera kijkt. Maar ondanks dat ze ook werkelijk beeldschoon is kunnen wij onze aandacht niet van haar fantastische troeven afhouden. Haar volgers lijken het ook helemaal met ons eens te zijn. Haar volgers overspoelen haar met complimentjes en verliefde emoji’s, en terecht. Wie zou nou niet z’n hart verkopen aan zo’n schoonheid in de slaapkamer? En al helemaal in deze heerlijke outfit.

Joy Beune gediskwalificeerd vanwege onbedekte enkels

De prachtige benen van Joy Beune zorgen wel vaker voor oproer. Tijdens de recente wereldkampioenschappen haalde Joy met haar team de wereldtitel binnen en wat een feest. Maar het geluk was voor korte duur. Na enkele momenten werd het team keihard gediskwalificeerd. Waarom? Joys enkels waren zichtbaar tijden de rit. De strenge kledingvoorschriften verbieden onbedekte enkels vanwege de veiligheid (ook wel handig met al die scherpe ijzers om je heen) en dus raakten de dames na enkele minuten hun titel kwijt.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Joy Beune (@joybeune)

Joy Beune relaxt in bloedheet ondergoedsetje in bed

Gelukkig lijkt schaatsster Joy Beune de teleurstelling wel redelijk te kunnen plaatsen. De Overijsselse schoonheid was na de wedstrijd ontroostbaar, maar lijkt onderhand weer iets beter in haar vel te zitten. Met het einde van het schaatsseizoen luidt de bloedhete blondine tevens ook het begin van héérlijk bijkomen en relaxen in. En dat doet ze meteen goed. In een prachtplaatje op Instagram showt de knappe schaatster hoe ze erbij ligt off season: in bloedhete setjes ondergoed. “Tijd om te relaxen, voordat het trainen voor het nieuwe seizoen weer begint”, deelde ze op haar Instagram. Op de foto zien we Joy zowaar volledig ontkleed van haar bed genieten.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Joy Beune (@joybeune)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Sylvana IJsselmuiden omhelst Roxane Knetemann in ontzettend strak broekje

De knappe Sylvana IJsselmuiden heeft een andere hele knappe analiste aan de haak geslagen. En samen staan ze er verleidelijk op. 

Foto: Suzanne Schulting zet haar razend knappe zusje (21) in het zonnetje

Dat Suzanne Schulting een ongekende schoonheid is weten we onderhand allemaal, maar deze foto bewijst dat je zusje Jolien ook zéker niet wil missen... 

Foto: Zangeres Numidia poseert intiem met trio bekende vrouwen tijdens Het Perfecte Plaatje

Zangeres Numidia schittert tijdens haar deelname aan Het Perfecte Plaatje op Reis. Ze is tijdens dit programma wel héél close geworden met haar mede-kandidaten!