Foto: Jennifer Hoffman voorkomt met plakband dat haar troeven uit jurkje vallen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jennifer Hoffman weet het weer voor elkaar te krijgen om heel Instagram in rep en roer te brengen met slechts één foto.

Actrice Jennifer Hoffman deelt prachtige kiekje

Jennifer Hoffman deelt een prachtige foto uit de oude doos met haar volgers op Instagram. En natuurlijk wordt die ontzettend goed ontvangen door haar volgers. Op haar foto benoemd Jennifer de sterren van de avond, namelijk haar oorbellen, kapsel, make-up én haar voorgevelplakband. Want zonder al die kanjers had de foto er niet zo goed uitgezien. Vooral de laatste is het noemen waard, want zonder dat tape had Jennifer toch wel een iets ander plaatje gemaakt. Dan waren haar troeven zo uit haar jurkje gevallen. Dat levert natuurlijk ook een spraakmakende foto op, maar is net niet helemaal wat je wilt bereiken. Gelukkig ging het goed en wist Jennifer een mooi plaatje te maken.

Lees ook: Foto: ‘Harige’ Jennifer Hoffman laat lichaamsdeel onbedekt
Jennifer Hoffman weet met haar verleidelijke look iedereen te betoveren

Jennifer bijt op de foto nog even verleidelijk op haar vinger en zet daarmee goed de toon van dit plaatje. De knappe blondine wilde duidelijk voor een kiekje gaan waarmee ze al haar fans in één keer kon verleiden. En dat is goed gelukt. De knappe blondine heeft met deze foto maar weer eens bewezen dat ze een flinke portie aantrekkingskracht in zich heeft zitten.
Jennifer Hoffman is een kei in goed kunnen poseren

De prachtige actrice is ontzettend goed in voor de camera staan. Ze heeft daar ongelooflijk veel talent voor. Elke fotograaf is dan ook ontzettend gelukkig als hij met Jennifer mag werken, want dan weet hij al dat het een makkelijke shoot gaat worden. Jennifer kan namelijk zonder moeite verschillende verleidelijke poses aannemen. Dat doet ze met het grootste gemak. De knappe blondine weet zonder echt haar best ervoor te doen haar zo te positioneren dat ze perfect op de foto staat. Op die manier weet Jennifer wel echt iets moois neer te zetten met al haar aantrekkelijke plaatjes. Natuurlijk helpen de outfits, zoals dit strakke broekpak, ook wel mee met het maken van een verleidelijke foto.
Jennifer Hoffman betovert volgers met haar mooie ogen

Natuurlijk slaat iedereen die het van Jennifer Hoffman ziet helemaal op hol, maar dat is niet het enige geheime wapen van de actrice. Haar ogen zijn namelijk ook ontzettend prachtig. Als je te lang in Jennifer haar pareltjes kijkt, dan val je absoluut als een blok voor de prachtige blondine. Jennifer weet met haar prachtige ogen veel mensen te betoveren. Ze heeft door de jaren heen veel ervaring opgedaan met in de camera kijken en heeft op die manier haar skills steeds verbeterd. Daarom kan ze nu de ultieme zwoele blik geven. Haar volgers zijn natuurlijk door het dolle, vanwege dit talent.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatssters Joy Beune en Robin Groot genieten van zon in strakke topjes (foto’s!)

Knappe teamgenotes Joy Beune en Robin Groot zijn erg aan het genieten van de zon en dragen dan ook flinterdunne shirtjes.

Foto: Wielrenster Puck Moonen spreidt benen om flinke bal pluis te aaien

Puck Moonen gooit zomaar de benen wijd. Je snapt dat haar volgers wild werden toen er op die plek een harige verrassing tevoorschijn kwam!

GTST-actrice Sophie Bouquet buigt over wastafel in superkort rokje (video’s!)

Sophie Bouquet laat iedereen goed naar binnen kijken in de badkamer!