Foto: Jennifer Hoffman laat zich zien in zeer jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe Nederlandse actrice Jennifer Hoffman promoot film op zeer tactische wijze, namelijk door jurkje aan te doen! Zie hier de foto.

Het kiekje van Jennifer Hoffman

Jennifer Hoffman deelt kiekje in kort jurkje met diepe inkijk in een bioscoopzaal. De Nederlandse actrice verwent haar volgers enorm met dit voorbeeldige plaatje. ze staat in allemaal verschillende soorten poses. De foto’s zijn ook ter promotie van haar nieuwste film, dus denk jij dat deze foto gaat bijdragen aan meer bezoekers? Wij denken dat Jennifer hiermee wel de zalen vol gaat krijgen.

Jennifer Hofman doet verschillende poses

Op de eerste foto staat de prachtige blonde heel decadent geposeerd. Op de tweede foto kijkt ze een beetje gepanikeerd, en heeft ze haar benen op een bepaalde manier gepositioneerd. Ondanks de redelijk vreemde pose, mag het totaalplaatje er zijn, want Jennifer ziet er zeer modieus uit! Wat wel opvalt, zijn haar troeven, die willen er bijna uitvallen als je goed kijkt. We kunnen in ieder geval stellen dat ze lekker de ruimte hebben in haar blitse jurk. Op de 3e foto staat ze wederom weer heel stijlvol op. En de 4e foto is het klaar met het serieuze gedoe, want daar staat ze super vrolijk op, ondanks dat het zwart-wit foto is.

Lees ook: Foto: Jennifer Hoffman rekent af met haatbericht over uiterlijk

De rol van Jennifer Hofman in de film All Inclusive

De van oorsprong in Gouda geboren actrice mag best wel een leuke rol vertolken in de nieuwe Nederlandse film All Inclusive. Daar speelt ze namelijk moeder Sylvie, die met haar gezinnetje op vakantie gaat in een all inclusive hotel. Natuurlijk gaat dat niet zo makkelijk als je zou verwachten en er is dan ook een hoop gezonde spanning in de film. Natuurlijk moet zo’n film goed gevierd worden en dat werd gedaan met vele ‘ladies nights’, waarbij vrouwen massaal naar de Nederlandse bioscopen trokken om de film te zien. Met haar nieuwe film heeft Jennifer Hofman in ieder geval weer flink gescoord bij het Nederlandse publiek.
Openheid van Jennifer Hoffman over drugsgebruik

Jennifer is in de media erg open over haar drugsgebruik. Je zou het misschien niet helemaal verwachten bij de knappe blondine, maar toch is het echt zo. De actrice vindt het jammer dat de angst rondom drugs zo groot is, want het kan ook juist zo mooi zijn. Ze deelde laatst een bijzonder verhaal: “Mijn schoonvader is stervende en nodigde al zijn kinderen uit om een week bij hem door te brengen. Op een dag namen ze allemaal MDMA – ook hijzelf. Het was een prachtige ervaring om te zien hoe zij met een gigantische glimlach lieve dingen tegen elkaar zeiden. Als je zoiets kunt ervaren met de geliefden om je heen… zó waanzinnig.” Jennifer is dus een veel spannendere dame dan je in eerste instantie van haar zou denken. En daar is ze gelukkig ook heel erg open over.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!