Foto: Jennifer Hoffman rekent af met haatbericht over uiterlijk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Veel bekende mensen krijgen te maken met haarberichten. Vaak is het advies om niet te reageren en er niet op te letten. Jennifer Hoffman heeft een andere aanpak gekozen. En haar sarcastische toon kunnen wij wel waarderen.

Jennifer Hoffman is volgens hater ‘minder mooi’

De schrijver van het berichtje begint lief door te zeggen dat Jennifer een mooie vrouw is. Echter slaat de toon al snel om. Ze zou te veel zelfvertrouwen hebben en daardoor minder mooi zijn. Zelfvertrouwen is blijkbaar niet waar deze hater naar op zoek was. Jennifer geeft een scherp antwoord op het berichtje. Ze somt een lijst op met alle minpunten in haar uiterlijk. Alles komt voorbij, van rimpels tot hangende borsten. Daarbij zegt Jennifer dat ze zichzelf nu het mooist vindt, op 42-jarige leeftijd. Duidelijk is dat de actrice trots op haar lichaam  is en ze zegt de kracht ervan te kennen en het daarom zo mooi te vinden. Hoffman plaatste vervolgens een screenshot van het gesprek op haar Instagram story. Ze maakt er een grapje van door te zeggen dat het ‘een schande’ is dat ze zichzelf mooi vindt.

Jennifer laat kracht zien door met matras te spelen

Jennifer heeft het dus over dat ze de kracht van haar lichaam kent. Dat werd alleen niet duidelijk in een filmpje van haar. De dame postte op Instagram een video waarop ze een matras probeert te verplaatsen. Er is te zien hoe lastig ze het heeft. Ze duwt, trekt en wringt zichzelf in allerlei bochten om het matras door een deuropening te krijgen. Erbij zet ze dat het toch een beetje moeilijke was dat ze had verwacht. Daarbij verteld ze een verhaaltje over hoe ze het lastig vindt om om hulp te vragen. Uiteindelijk slaagt ze er in haar eentje in om het matras op het bed te krijgen, maar het filmpje eindigt wel met een uitgeputte Jennifer. Ze staat een beetje te hijgen. Het filmpje heeft wel meer dan vier duizend likes, waarschijnlijk omdat het best leuk is om te kijken naar de actrice in een zwarte legging met een strak shirtje.

Nieuwe film met Jennifer Hoffman

Op werk gebied is er ook nieuws bij Jennifer. Op 16 maart komt een film in de bioscoop waar de dame in speelt. De zomerse film heet All Inclusive en gaat over een vakantie. Het gezin waarvan Jennifer de moeder speelt gaat naar Bonaire. Eenmaal aangekomen wordt voor de kijker duidelijk dat het allemaal niet zo lekker gaat in het gezin. Twee pubers die een eigen mening hebben zijn lastig, maar een huwelijk wat niet lekker loopt in stand houden is nog moeilijker. Vooral als er overal leuke mannen op de loer liggen. Er zijn dus veel conflicten in de film. Hoe veel mag een getrouwde vrouw flirten? Hoe weinig kleding mag een tienerdochter aan hebben en hoe klein mag haar bikini zijn? Het is weer een echte Nederlandse komedie met een redelijk bekende acteurslijst. Waarschijnlijk zullen veel mensen zich herkennen in de film.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Suzanne Schulting zet haar tanden in flinke worst

Suzanne Schulting heeft plotseling heel erg veel zin in een flinke worst. Dus daar zet ze lekker haar tanden in. 

Foto: Sensi Lowe zet haar kanonnen flink in het zonnetje

De knappe blondine Sensi Lowe is lekker op vakantie , en zet haar kanonnen flink in het zonnetje tijdens heerlijke strandsessie!

Vajèn van den Bosch deelt privé foto die eigenlijk alleen bestemd is voor collega’s

Vajèn van den Bosch deelt een een hele onthullende foto die naar eigen zeggen alleen bestemd is voor collega's. De blondine schrokt iedereen met deze plaatjes...