Foto: Jennifer Hoffman laat fans schrikken met lelijk gezicht

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige Jennifer Hoffman is een hele verschijning om te zien. Althans, dat zou je denken, toch? In deze foto bewijst ze het tegendeel en laat ze haar volgers goed schrikken!

Jennifer Hoffman compenseert gala foto’s

Het is vast aan niemand voorbij gegaan dat een tijdje geleden het Televizier-Ring Gala was. Op dit gala werden er verschillende Gouden Kalveren uitgedeeld aan mensen die ook maar iets met televisie te maken hebben. Jennifer was er natuurlijk ook bij, aangezien ze één van de vele prachtige actrices is die Nederland kent. Haar fans en volgers kunnen er bijna niet meer omheen dat ze erbij was op het gala. Ze had een prachtige jurk aan die niet te missen was, maar ze plaatst wel héél vaak dezelfde foto in haar Instagram verhaal. Ook wij hebben er al eens over geschreven, maar worden er nu wel een beetje moe van. Gelukkig snapt Jennifer dit ook heel goed en compenseert ze het met een foto die wat minder straalt. Ze zet een foto van zichzelf op haar verhaal, nadat ze nóg een keer dezelfde foto in de jurk had geplaatst, waar ze een heel lelijk gezicht op trekt. Nou staat Jennifer er wel een beetje bekend om dat ze zo heerlijk zichzelf kan zijn online, maar dit slaat toch echt alles.

Emotioneel bericht brengt Jennifer Hoffman in tranen

Onlangs plaatste Jennifer op haar Instagram een videofragment van Over Kleur Gesproken op NPO2. In de video heeft de blondine een gesprek met Hui-Hui Pan. Zij is cultureel organisator. Hui-Hui legt aan Jennifer uit hoe belangrijk het is om representatie op televisie te laten zien. Ze vertelt dat ze zelf als kind vroeger nooit een voorbeeld had en dat haar eigen kinderen zich nu ook dingen afvragen over hun uiterlijk en wie ze zijn. Op televisie worden vaak stereotypes gebruikt als er mensen van een ander ras of een andere cultuur tevoorschijn komen op het scherm. Pan zegt: “Wie ben je als persoon als je jezelf niet terug kan zien?” Het raakt Jennifer ontzettend. Op de video begint ze bijna te huilen. In het bijschrift van de video laat ze weten dat ze al wel wist dat dit een ding was dat speelde in de wereld, maar dat ze het nu pas écht begrijpt.

Darmstad FM uitgeroepen tot leukste podcast door Jennifer Hoffman

Onlangs was de blonde actrice te gast bij de podcast Darmstad FM. In deze podcast wordt er veel gepraat over schaamte en alles wat daarmee te maken heeft. Jennifer vertelt op haar sociale media dat het de leukste podcast is als je het haar vraagt en dat ze het heerlijk vond om daar te mogen zijn. Ze praat daarnaast ook heel lovend over de presentatrice van de podcast, Tina de Bruin. “De vrouw met bijzonder fijne jaloersmakende stem, even jaloersmakende humor en een warme oprechtheid, ook om jaloers op te zijn”, vertelt de blondine, “Een bad eigenlijk. Met schuim en een koekje. Zo een met je pindakaas én chocolade. Dat is Tina.”

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Sylvie Meis duwt haar troeven flink omhoog op strandbedje

Oh là là, kijk daar eens! Sylvie Meis, de koningin van stijl en glamour, ligt als een ware godin op een zonnig strandbedje in Mallorca. 

Foto: Zangeres Lisa Michels buigt diep voorover in laag uitgesneden shirtje

Sinds haar razend populaire deelname aan "It Takes Two" is Lisa Michels niet meer uit onze gedachten verdwenen. En dit heerlijke kiekje bewijst dat je dat ook helemaal niet wil. 

Foto: Nicolette Kluijver leidt soldaten enorm af met kort jurkje

Als presentatrice weet Nicolette Kluijvers dondersgoed hoe ze je aandacht moet sturen. Dit piepkleine jurkje is dan ook bijna strategisch afleidend, zeker voor een groepje hongerige soldaten...