Foto: Jamie Vaes laat vreemd voorwerp zien op Instagram

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De ex van Lil Kleine toont een wel héél apart glimmend voorwerp op deze foto van haar Instagram stories!

Volgers van Jaimie Vaes zijn ongetwijfeld geschrokken van deze recente post op social media. De ex-vriendin van Lil Kleine, die onlangs vooral in het nieuws kwam vanwege haar gewelddadige breuk met de rapper, liet doodleuk een aantal beautyproducten zien. Ineens lag daar ook een goud glimmend voorwerp in een doosje bij. Liet ze per ongeluk iets te veel zien van de spullen op haar slaapkamer, of hoorde dit ding er gewoon bij?

Jaimie Vaes toont cosmetica en aangenaam speelgoed

In onderstaande Instagram story zie je hoe Jaimie Vaes het interessante ding in beeld brengt. Wat blijkt: het is inderdaad een massager, maar dan voor het gezicht. Het is bovendien gewoon onderdeel van de presentatie. Zoals Jaimie het zelf zegt, zou het zorgen voor een verjonging van de huid, huidversteviging, en een ‘super glowy natural skin’.

Jaimie Vaes terug op Instagram

Na een paar weken in de luwte is Jaimie Vaes nu dus weer terug op Instagram. Na de schandalen tussen Jaimie en haar ex-vriend Lil Kleine, had ze een kleine pauze genomen van social media. Maar nu is ze dus weer terug. En ze krijgt veel positieve reacties na haar eerste bericht sinds een tijdje. Estelle Cruijff reageert: ”Knappe vriendin!!”. Jaimie en Estelle zijn goed bevriend en Estelle reageerde dan ook geschokt op de schandalen van ex-vriend van Jaime, Lil Kleine. Ook haar onbekende volgers reageren en steunen Jaime massaal: ”Mooiste vrouw”, ”Power woman”, ”Mooie vrouw, echt een powervrouw!”. Jaimie krijgt dus van alle kanten steun en liefde. Dat verdient ze ook wel, want Jaimie niet bepaald een prettige tijd achter de rug!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door (@jaimievaes)

Jaimie mishandeld door ‘pauperkabouter’

Eerder dit jaar kwamen er schokkende beelden online via het juice Instagram account LifeofYvonne, die wordt beheerd door Yvonne Coldeweijer. Op deze beelden was te zien hoe Jorik Scholten, beter bekend als rapper Lil’ Kleine, zijn vrouw op ernstige wijze mishandelde. Zijn inmiddels ex-vrouw (Jaimie Vaes) zat in de auto, waarop Lil’ Kleine vervolgens haar op grove wijze de auto uit trok, haar tussen de autodeur zette en op idiote wijze de deur op en neer duwde. Heel Nederland schrok van de beelden en vond het nu echt tijd om actie te ondernemen en de rapper voor goed te cancellen. Hij werd geboycot door allemaal verschillende bedrijven en zijn carrière kreeg het zwaar te verduren. Al eerder kwamen er geruchten vrij dat Lil Kleine zijn vriendin ernstig mishandelde, maar hier kwam geen bewijs voor naar voren. Nu mensen het met hun blote ogen hebben kunnen zien, weten veel mensen het zeker; geen Lil’ Kleine meer. Nu laat Jaimie dus sinds een tijdje weer van zich horen op Instagram. Het lijkt goed met haar te gaan, en ze lijkt af te zijn van haar ex.

Jaimie Vaes spreekt zich uit op Internationale vrouwendag

Ook Jaimie Vaes kon niet achterblijven, het was natuurlijk internationale vrouwendag. We hebben al van heel veel bekende vrouwen gezien dat ze zich hierover uitspraken, en zo ook Jaimie zelf. Zij zegt het volgende via Instagram stories; ”Happy international women’s day to all my intelligent, amazing, independent, hardworking women out there. Shine on and celebrate yourself not just today but every single day”. Zou ze hiermee hinten dat ze eindelijk ‘bevrijd’ van haar (ex)-vriendje Lil’ Kleine? Ook op de video van het rare gezichtsvoorwerp dat ze promoot, spreekt ze zich uit over deze speciale dag. ”To all my lovely ladies, happy international women’s day”. 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beeldschone Amber Brantsen geniet intens op zonnige foto

Amber Brantsen heeft even een dagje vrij van haar werk bij Viaplay. En die brengt ze door in de volle zon. Natuurlijk maakt ze even een mooie foto.

Foto: Irene Schouten zet haar mooie meiden in voor zonnig vakantiekiekje

Irene Schouten heeft een welverdiende vakantie ingelast voor zichzelf. En tijdens die vakantie moet ze even haar mooie meiden laten zien!

Nicol Kremers deelt eerste foto’s van pikante betaalde website

Nicol Kremers van Massa Is Kassa heeft een nieuwe inkomstenbron. Ze gaat geld vragen aan haar fans voor bijzondere foto's.