Foto: Jake Paul deelt dampende bedselfie met Jutta Leerdam na enorme tegenvaller

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Jutta Leerdam heeft een nieuwe foto online staan met haar liefje Jake Paul. Het lijkt echt goed te zitten tussen de twee. 

De schaatsster heeft onlangs een mooie foto gemaakt met haar vriendje Jake Paul. Of ja, Jake heeft een foto van haar gemaakt, want Jutta lag te slapen. En waar dat een beetje eng over had kunnen komen, zit het tussen de twee bekende mensen zo goed qua relatie, dat het juist heel erg lief er uit zag. Jake is ongelooflijk blij met Jutta en wil dat op elk mogelijk moment delen. Vanaf het moment dat hij zijn ogen open doet, tot het moment dat hij gaat slapen. Meer van de lieve momenten tussen Jutta Leerdam en Jake Paul kan je hier zien!

Jutta Leerdam zit met enkelblessure

Jutta onthulde al lange tijd met een enkelblessure te zitten. Normaal schaatst ze daar doorheen en dan wint ze alsnog in verband met het klasseverschil met concurrenten. Nu in Utah mislukte het voor het eerst volledig. Zo behaalde ze maar een 11e plek op haar favoriete 1000 meter. Ze was na de race emotioneel, en lijkt gelukkig troost gevonden te hebben in de armen van Jake. De Amerikaanse YouTuber was erg lief voor zijn vriendin. Hij maakte natuurlijk wel wat leuke video’s van Jutta, zodat ze die later ook met haar fans weer kon delen. Bekijk de video hier!

Lees ook: Video: Jutta Leerdam springt rond in riskant topje waar je van onderen in kunt kijken

Jutta Leerdam heeft misschien geen winst, maar blijft toch gelukkig

Hoewel de klap in eerste instantie hard binnenkwam voor Jutta, wist ze er met de help van Jake Paul wel weer aardig bovenop te komen. En dat is maar mooi ook, want het slechtste wat je kan doen is blijven hangen in dat soort momenten. Jutta is nu nog even aan het bijkomen in de armen van Jake, maar gaat zich daarna weer opmaken voor de komende toernooien in de hoop dat die wel beter zullen gaan. De blonde schaatsster zal alles op alles zetten om ervoor te zorgen dat ze weer aan de top beland. En dat wordt een mooie uitdaging.

Lees ook: Foto: Jutta Leerdam laat haar ballen flink stuiteren tijdens unieke workout

Jutta Leerdam blijft voorlopig nog even in Amerika

De blonde schaatsster is nog wel even zoet in Amerika. Daar woont haar vriend natuurlijk, dus voordat ze weer vertrekt naar het koude Nederland besluit Jutta om nog even een paar dagen te genieten van de tijd die ze samen hebben. En dat is wel fijn, want zo weet Jutta de pijn van het verlies een beetje van zich af te gooien. De komende dagen staan in het teken van genieten en plezier hebben en dan is die 11e plek zo weer uit het hoofd van Jutta verbannen. Hopelijk heeft Jake een beetje leuke dingen geland om zijn vriendin te kunnen verrassen de komende dagen. Dat kan ze namelijk wel gebruiken.

Lees ook: Video: Jutta Leerdam laat zich verwennen in privé-hokje tijdens vliegreis

Meer zien van Jutta Leerdam kan op Instagram

Kan je geen genoeg krijgen van de blonde schaatsster? Kijk dan even op Instagram. Daar heeft ze veel mooie plaatjes staan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Noa Vahle maakt selfie in verlaten sportschool in tijdens snoepreisje

Noa Vahle laat zichzelf zien tijdens sportsessie in een compleet verlaten sportschool. Wat ziet de foto van deze blondine er mooi uit. 

Video: Hete Jutta Leerdam onthult unieke samenwerking met Netflix

Netflix is een samenwerking aangegaan met de hete Jutta Leerdam. Wij begrijpen precies waarom Netflix haar heeft gekozen voor déze video.

Video: Schaatsster Robin Groot verrast Joy Beune met innige omhelzing na flinke knal

Robin Groot laat 'Gouden' collega-schaatsster Joy Beune flink schrikken, maar maakt het daarna snel goed met een warme knuffel...