Foto: Jaimie Vaes laat zich insmeren met wit plakkerig goedje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jaimie Vaes laat zich flink onder handen nemen in haar nieuwste post op Instagram. Wat is dat witte goedje waar ze zich mee insmeert? Het schijnt héél gezond te zijn…

Na de rel rondom Lil Kleine staat Jaimie Vaes eindelijk op eigen benen. Wie dacht dat ze het zonder de bekendheid van haar agressieve vriend niet zou redden, heeft het mis! Nadat eerder dit jaar naar buiten kwam dat Lil’ Kleine zijn vriendin Jaimie ernstig mishandelde, ontplofte hun wereld. Er kwam een video online waarin het zelfs te zien was. De ‘pauperkabouter’ werd publiekelijk aan de schandpaal genageld en Jaimie Vaes kreeg van alle kanten steun. Sindsdien is de bekendheid van de brunette als een raket gegaan. Haar Instagram volgers groeide massaal en Jaimie wist ook een eigen reality-serie te bemachtigen, genaamd Jaimie in the Vaes Lane. Sinds de bekendheid is gestegen, is Jaimie ook meer gaan plaatsen op Instagram. Zo ook onderstaande beelden, waar ze terecht heel veel vragen over krijgt!

Jaimie Vaes bedekt gezicht met wit smeersel

Onlangs deelde Jaimie Vaes een wel heel opvallende video op Instagram. Op deze video was namelijk te zien hoe de brunette zich laat insmeren met een wit goedje. Haar gezicht is helemaal bedekt met het plakkerige, slijmerige spul. Wat dit witte goedje precies inhoudt, is nog maar de vraag. In ieder geval zal het wel goed voor de huid zijn, want dit zal Jaimie vast niet voor d’r lol op haar gezicht smeren. De brunette is tenslotte een heuse beauty-koningin, dus haar uiterlijk moet natuurlijk wel op en top blijven. Dat is natuurlijk het allerbelangrijkste waar Jaimie om geeft, na haar zoontje dan. Haar gezicht is zelfs zo dusdanig bedekt, dat je alleen nog maar de ogen van de reality-ster ziet. Waarom laat Jaimie zich insmeren met dit plakkerige goedje?

Lees ook: Foto: Beeldschone Jaimie Vaes schittert in glimmend leren pakje

Jaimie Vaes laat pikante outfits zien

Onlangs deelde Jaimie Vaes alleen nog maar meer pikante kiekjes via Instagram. Op deze video’s was namelijk te zien hoe de reality-ster haar pikante outfits liet zien. En deze outfits liegen er niet om, ze waren bloedje heet. Ze laat er in totaal twee zien. Op de eerste zien we Jaimie in de spiegel. Ze heeft een rokje aan, met daarboven een pikant topje. Terwijl ze haar lange haar in een staart rond wappert, showt ze vol trots de outfit. Look 2 is nóg iets pikanter dan de eerste. Ja, het kan nóg wilder. Hier lijkt Jaimie een pakje aan te hebben. Onder dit pakje lijkt ze niks te dragen. Althans, dat lijkt bij de outfit te horen. In ieder geval is dit een pikant pakje, want met ongeklede benen showt Jaimie het pak in de spiegel. Ook nu weer, heeft de reality-ster haar haar in een staart. Opvallend is, dat Jaimie d’r haar ontzettend lang is. Heeft Jaimie ook iets aan d’r haar laten doen?

Lees ook: Foto: Zo ziet het gezicht van Jaimie Vaes eruit na mishandeling Lil’ Kleine

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Nicolette Kluijver poseert in minuscuul bovenstukje op warm strand

Nicolette Kluijver verwent haar volgers met een kiekje vanaf het strand. Wat boft de presentatrice toch met een woonplaats zo dicht bij de zee. En wat boffen wij dat ze dit soort foto's dan weer met de wereld deelt!

Foto: Jutta Leerdam viert overwinning in extreem krap topje

Jutta Leerdam heeft wéér een heerlijke overwinning te pakken! Dit viert de blondine in ontzettend krap topje.

Foto: Davina Michelle neemt enorm risico met haar meest gewaagde outfit ooit

Davina Michelle trekt haar meest gewaagde jurkje uit de kast, en steelt de show bij de Top 40 awards van Qmusic!