Foto: Beeldschone Jaimie Vaes schittert in glimmend leren pakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jaimie Vaes houdt van mooie pakjes. Vooral als die ook nog is glimmen en van leer zijn. Dan laat ze zich maar al te graag vastleggen op de foto, mits de lens door de weerspiegeling wel werkt.

Jaimie Vaes heeft weer is een leuk pakje aangetrokken. Ze gaat even rustig zitten om haar outfit zo niet te beschadigen, deze influencer. In haar nieuwste Instagram story laat ze haar leren, glimmende pak zien, met bijbehorende glimmende lach. Waar natuurlijk haar vele volgers massaal voor zijn. Zolang die nog bereid zijn om haar te volgen en de foto’s te liken is Jamie meer dan bereid om van alles en nog wat online te posten. Ze lijkt, na een turbulente periode, zichzelf weer helemaal te hebben gevonden. Helemaal de oude is ze vast nog niet, maar ze lijkt zelfs verbeterd. Dus dat is eigenlijk helemaal niet zo heel erg.

Jaimie Vaes glimt, net als pakje

Waar Jamie wel niet allemaal goed in is. Onder haar talenten vallen onder andere influencen, model spelen, vloggen en ook zelfverbetering is er een. Niet alleen het verbeteren van haar uiterlijk met make-up en de nodige cosmetische ingreep trouwens. Ook mentaal is ze met zichzelf aan de slag geweest en ze is continu bezig met sterker en sterker worden. Naast dat ze ook nog gewoon bezig is met zoveel mogelijk glimmen en strak blijven voor de foto. 

jamie vase pakje

Jaimie Vaes verwerkt

Naast dat ze zich blootgeeft in de foto, geeft ze zich ook bloot in vele interviews. Natuurlijk gaat dat nog steeds over het onderwerp , heeft ook “Jaimie en Jorik”. Oftewel Lil’ Kleine. geeft ze aan in een recent interview. Ze weet nog wel goed hoe ze bezig kan blijven, zoals voor haar splitsing met de rapper. Bijvoorbeeld shoppen voor strakke leren pakjes voor haar Instagram. Het juiste pak vinden neemt vast en zeker de nodige tijd in beslag, maar in het geval van Jamie is dat voor het “verwerkingsproces” ook wel goed natuurlijk.

Jaimie Vaes nog bezig met Lil Kleine?

Zou ze in haar achterhoofd nog zitten met het hele fiasco met lil kleine? Ze blijft gelukkig actief online, ondanks de turbulente tijd. Ze post ook weer genoeg materiaal en haar populariteit lijkt zeker niet af te nemen. Integendeel zelfs. Jamie bewijst dat als je maar volhoudt en genoeg leuke outfits hebt liggen, kan niets je tegenhouden. Ze lijkt ook eigenlijk helemaal niet zo bezig te zijn met Lil kleine. Ondanks dat het pas drie maanden geleden is en de rechtszaak nog loopt. Jamie focust zich op waar het echt om draait: leren pakjes en blijven (glim)lachen voor de vele foto’s die van haar gemaakt worden.

Jaimie kan steunen op volgers 

Jaimie ontving na de mishandeling gelukkig ook genoeg steun van haar volgers en bekend Nederland. Dit heeft haar voldoende kracht gegeven om toch snel door te gaan met het “bekende” leven.  In een recent interview vertelt ze dat dit echt haar heeft geholpen. Ze laat weten “Nu heb ik zoiets: let’s go, we gaan ervoor.” En zo gezegd, zo gedaan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Sylvana IJsselmuiden deelt uitdagende foto zonder shirt aan

De knappe presentatrice Sylvana IJsselmuiden heeft het ontzettend warm! Ze trekt voor verkoeling haar shirt uit!

Video: Yolanthe Cabau wil vooral niet dat je in haar lage topje kijkt

De beeldschone actrice Yolanthe Cabau heeft iets speciaals laten doen bij haarzelf, en dat brengt ze op zéér pikante wijze in beeld!

Video: Danique Hosmar speelt met flinke balk in hoog opgetrokken broekje

De superlenige Danique Hosmar stelt deze balk flink op de proef! Met deze video's maakt de blondine haar volgers bovendien enorm blij...