Foto: Jaimie Vaes buigt zonder broek voorover op balkon

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jaimie Vaes is op wintersport en heeft totaal geen last van de kou, integendeel zelfs! We zijn veel van haar gewend maar deze foto zonder broek aan steekt wel boven alle kiekjes uit…

Je kent haar vast wel; Jaimie Vaes. De ex van de bekende Nederlandse rapper Lil’ Kleine. Jaimie Vaes plaatst weer één zeer kiekje. Waar we de brunette inmiddels kennen als iemand die er niet vies van is om regelmatig te poseren, steekt deze foto wel boven alle kiekjes uit.

Jaimie Vaes trekt kleding uit op wintersport

In het kiekje dat Jaimie Vaes plaatste op Instagram, zien we haar zonder een broek aan voorovergebogen op haar balkonnetje. De bedoeling is dat onze ogen vallen op de Snowboots die ze aanheeft. Maar goed, als Jamie besluit geen broek aan te doen dan gaat de aandacht toch totaal ergens anders heen? Ze draagt een bijna onzichtbare onderbroek, een dikke coltrui en daaroverheen nog een witte bontjas, allemaal in het wit! Jaimie draagt graag dure merkkleding, dus een zonnebril van Prada mag aan deze outfit zeker niet ontbreken. Met deze outfit, helemaal in het wit, komt haar prachtige tintje echt helemaal tot zijn recht, zeker die prachtige bruine benen van Jaimie! Jamie Vaes heeft geen problemen met het delen van kiekjes op haar Instagram Profiel!

Lees ook: Foto: Jaimie Vaes toont voor én achterkant in kleedkamer
Eén nieuw seizoen van Jaimie Vaes Lane op Discovery+

In het nieuwe seizoen volgen we opnieuw de flamboyante levensstijl van Jaimie; glamour van Amsterdam, tot LA, tot Ibiza en Bali. Jaimie geeft zich meer dan ooit bloot en deelt hoe zij het heft in eigen handen heeft genomen, en echt kiest voor zichzelf én zoontje Lío. Zo zegt Jaimie, in aflevering 2, tegen haar advocaat dat ze van alimentatie af wilt zien! Ze wil helemaal onafhankelijk zijn, en met haar huidige carrière is Jaimie zeker financieel lekker bezig. Ze kan dus prima zonder alimentatie voor haar zoontje zorgen. In aflevering 3 zet Jaimie definitief een streep door het verleden! Ze laat haar tatoeage die Jaimie toen ze nog samen in relatie was met Lil Kleine heeft laten zetten, weglaseren. In aflevering 4 wordt Jaimie’s huis helemaal spiritueel gereinigd, én is Lio, de zoon van Jaimie, jarig! Dus wil jij een dieper kijkje nemen in het leven Jaimie Vaes? Zie hier haar programma!

Lees ook: Video: Jaimie Vaes laat stiekem haar doorzichtige topje zien

Jaimie Vaes slaat keihard terug naar Rob Goossens

Jaimie Vaes slaat keihard terug naar Rob Goossens. De realityster deelt een stuk waarin de tv-kenner van RTL Boulevard behoorlijk op zijn plek wordt gezet. Rob Goossens vindt het namelijk kwalijk dat Jaimie Vaes deze week in een lang interview heeft onthuld dat haar 3-jarige zoontje Lío ‘best veel tekenen van een vorm van autisme’ vertoont. “Ik schrok me te pletter toen Rob dit hoorde. Natuurlijk omdat Rob het heel erg vind voor Lío, maar ook dat ze het deelt”, reageerde de tv-kenner in RTL Boulevard. Daar zijn de meningen over verdeeld…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Emma Heesters buigt ver voorover en laat je diep naar binnen kijken (video!)

Zangeres Emma Heesters laat iedereen meekijken wanneer ze ver voorover buigt!

Anna Nooshin heeft ineens gigantisch achterwerk in nietsverhullend jurkje (video)

Anna Nooshin weet haar volgers nog steeds te verbazen met haar knappe uiterlijk. Ze heeft een enorm achterwerk die onthuld wordt door haar prachtige jurk.

Volgers met stomheid geslagen: Roxy Dekker deelt intiem filmpje in auto met nieuwe vriend Koen

Roxy Dekker en Koen van Heest kunnen overduidelijk niet van elkaar afblijven. Zelfs niet als ze in de auto zitten!