Foto: Jade Anna verleidt fans in spannende outfit op strandstoel

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jade Anna heeft er duidelijk zin in om de zomer te verwelkomen! Met haar laatste foto op Instagram brengt ze ons allemaal in zomerse sferen!

Jade Anna poseert zeer verleidelijk op strandstoel!

De knappe Jade Anna ligt op een strandstoel, met haar ogen gesloten, met de zonnestralen op haar huid en met mooie aan. Het lijkt bijna alsof we de zilte zeelucht kunnen ruiken en het zand tussen onze tenen kunnen voelen. Het is geen geheim dat Jade Anna een zomerliefhebber is. Ze houdt van de warmte, het buitenleven en de stranden. Met deze foto laat ze ons zien dat ze niet kan wachten tot het weer mooi weer is in Nederland. En eerlijk gezegd is ze niet de enige. We kunnen allemaal niet wachten om onze tenen in het zand te steken en te genieten van de zonnestralen op onze huid. Dus bedankt Jade Anna, voor het delen van deze geweldige foto en voor het inspireren om te genieten van de mooie dingen in het leven. Laat de zomer maar komen!

Lees ook: Foto: Jade Anna verbaast volgers met verkleedpartij midden in de sportschool

Jade op bezoek bij nieuwe penthouse van Gio Latooy

Jade Anna is onlangs op bezoek geweest bij het nieuwe penthouse van haar goede vriend Gio Latooy in Rotterdam. Ze kon haar ogen niet geloven toen ze het uitzicht zag: het was werkelijk adembenemend. Maar laten we het even hebben over Jade zelf. Ze zag er werkelijk verbluffend uit in haar zwarte outfit. Het leek bijna alsof ze rechtstreeks uit een filmset kwam, klaar om de hoofdrol te spelen in een spannende thriller. Het was dan ook niet gek dat Gio een heleboel foto’s van haar maakte op het balkon met het fantastische uitzicht op de achtergrond. Jade was daar duidelijk helemaal in haar element. De foto’s waren zo goed gelukt dat Gio ze meteen op Instagram plaatste en zijn volgers het niet konden laten om te reageren. Ze waren allemaal even jaloers op Gio en natuurlijk op Jade, die er weer eens stralend uitzag!

Jade heeft leven helemaal uitgespeeld door haar succes

Jade Anna lijkt wel een leven vol glitter en glamour te leiden! Met haar succesvolle carrière en stralende verschijning lijkt het bijna alsof ze het leven heeft uitgespeeld en alle prijzen heeft gewonnen. Haar Instagram-pagina staat dan ook vol met foto’s waarop ze straalt als nooit tevoren, alsof ze altijd in het middelpunt van de belangstelling staat. En eerlijk is eerlijk, wie zou daar niet van genieten? Maar ondanks haar succes, vergeet Jade Anna niet waar het echt om draait in het leven: welzijn. Ze weet als geen ander dat een goede gezondheid en een gelukkig leven veel belangrijker zijn dan roem en rijkdom. En dat straalt ze uit, ook op haar meest mooie foto’s. Want wat heb je aan succes als je niet gezond en gelukkig bent? Kortom, Jade Anna weet als geen ander hoe belangrijk het is om te genieten van het leven en tegelijkertijd goed voor jezelf te zorgen. En dat is een winnende combinatie!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Robin Groot zet schaar in schaatspakje voor extra ventilatie (video)

Robin Groot bereid zich goed voor op het nieuwe schaatsseizoen. Tijdens het skeeleren geeft ze haar troeven nog even wat extra lucht!

Foto: Jutta Leerdam knalt bijna uit haar extreem krappe sporttopje

Jutta Leerdam gedraagt zich ondeugend in de kleedkamer en maakt video waarbij ze een wel héél krap sporttopje draagt!

Lies Zhara schokt Nederland met heetste vakantiebeelden tot nu toe (Foto’s!)

Lies Zhara laat ons massaal watertanden met deze prachtige beelden tijdens haar zonnige vakantie. Je hebt zelf een lange vakantie nodig om van deze foto's bij te komen!