Foto: Jade Anna verbaast volgers met verkleedpartij midden in de sportschool

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dat influencer Jade Anna meerdere outfits in de sportschool draagt kijken we niet meer van op, maar nu lijkt ze zelfs de kleedkamers over te slaan. 

Van Jade Anna zijn we een zekere shock factor wel gewend. De 18-jarige schoonheid lijkt er intens van te genieten haar volgers te verleiden het hete fotoshoots en vurige foto’s. Maar deze recente post doet onze mond toch echt openvallen. In het onthullende filmpje heeft ze een nieuw hoogtepunt bereikt, lijkt het. We zien haar namelijk in meerdere loeistrakke broekjes met haar heerlijke achterwerk pronken, maar een kleedkamer? Die lijkt er niet te pas aan te komen.

Jade Anna wisselt meerdere keren van loeistrak sportbroekje midden in de sportschool

Dat Jade Anna ontzettend hard aan haar heerlijke lijf werkt hadden we kunnen voorspellen. De blonde schoonheid zet wel vaker haar strakke buik en ronde billen tentoon in strakke jurkjes en minuscule topjes. Ook op haar Instagram laat Jade Anna weinig meer aan de verbeelding over. En gelukkig maar, want deze plaatjes wil je echt niet missen. In een recent filmpje lijkt Jade Anna eindelijk toegegeven te hebben aan de smekende verzoeken van fans haar work-out routine te droppen. Naast haar sportgeheimen onthult de blonde beauty echter nog veel meer.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jade Anna van Vliet (@jadeanna)

Jade Anna doet vreemde kledingwissel

In het filmpje zien we Jade Anna meerdere malen verschijnen in loeistrakke sportpakjes. Een minuscuul topje en een legging die wel op haar huid getekend lijkt zo strak maakt haar outfit compleet. Maar niet voor lang, besluit Jade Anna. Midden in haar workout wisselt ze namelijk meerdere keren van broekje, vol in de sportschool én op camera. Gelukkig voor ons zijn ze allemaal wél even strak. Zo kunnen we nog steeds heerlijk meekijken met de squat die de bloedhete blonde uitvoert. Jade Anna lijkt zeker bekend te zijn met de beweging en pronkt met haar heerlijke billen zonder gêne naar de camera. Je kan je ogen er amper van af halen, en al helemaal als ze binnen een seconde van huidkleurig bruin naar knalroze gaat. De knappe influencer lijkt alle aandacht naar haar achterwerk te willen trekken, en daar luisteren we natuurlijk graag naar.

Jade Anna laat volgers haar sporttopje inkijken in heerlijk ontbijtfilmpje

Fans van Jade Anna zullen hun geluk niet op kunnen met haar Instagram deze dagen. De blonde schoonheid verwend haar volgers namelijk wel heel vaak met intieme shots achter de schermen én onder haar kleding. Zo plaatste de knappe influencer recent een filmpje om haar favoriete ontbijt te laten zien, maar je aandacht zal tijdens het filmpje heel ergens anders liggen. Jade Anna paradeert namelijk rond in een minuscuul klein topje met onbedekte buik. Al dat harde sporten laat zich ook meteen merken. Je kan je ogen bijna niet van haar strakke buik houden. Ook hoe het filmpje te zien is op haar Instagram account laat meteen zien waar Jade Anna de focus legt. In het intieme plaatje kan je zo bij haar sporttopje naar binnen kijken en laat echt niets aan de verbeelding over. Wat een verwennerij zeg.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jade Anna van Vliet (@jadeanna)

Jade Anna slaat ondergoed over in pikante fotoshoot

Dat Jade Anna geen moeite heeft haar troeven tentoon te stellen weten we onderhand ook. Een recente fotoshoot bewees dat ook al lang en breed bewezen. In de pikante foto’s lijkt Jade Anna ondergoed onder haar jasje namelijk helemaal over te slaan. Met het openvallende spijkerjasje en verleidelijke pose laat de 18-jarige schoonheid niets aan de verbeelding over. Met een slim gepositioneerde arm weet ze zichzelf nog nét een beetje te bedekken, maar het plaatje is duidelijk. De fans van Jade Anna kunnen hun geluk haast niet op. Met duizenden likes en exploderende comments zal de populariteit van het pikante plaatje overduidelijk zijn. Wij zijn er in ieder geval zeer van te spreken!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jade Anna van Vliet (@jadeanna)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Fien Vermeulen van Qmusic wandelt over strand in doorschijnend jurkje

Het was mooi weer en Fien Vermeulen heeft daar goed gebruik van gemaakt. De blondine paradeert over het strand in een ontzettend doorschijnend jurkje...

Noa Vahle maakt volgers gek met romantische foto in open jasje

Noa Vahle weet wel hoe ze een romantische foto moet maken. Aan een tafeltje in Parijs maakt ze haar volgers helemaal gek.

Foto: Bridget Maasland gaat de straat op in zeer luchtig broekje

Bridget Maasland trekt de aandacht op straat met een klein sportbroekje. De blondine heeft een wel erg luchtig outfitje aangetrokken...