Foto: Jade Anna vangt veel zonnestralen in minuscuul zwemsetje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jade Anna van Vliet heeft weer een nieuw plaatje online gezet en het ziet er werkelijk waar geweldig uit. In haar minuscule zwemsetje weet ze haar volgers te verbazen. 

De prachtige zwemkleding van Jade Anna van Vliet

Jade Anna van Vliet staat erom bekend dat ze graag mooie plaatjes deelt met haar volgers. Dat zie je ook wel als je even door haar Instagram heen gaat. De prachtige influencer weet met haar mooie foto’s een hoop mannen erg gelukkig te maken. Ook nu is het weer raak. De knappe blondine heeft er namelijk voor gekozen om tijdens een tripje op zee haar camera mee te nemen en een hele reeks aan verleidelijke foto’s te schieten voor haar volgers. En dat ziet er natuurlijk buitengewoon mooi uit. In haar strakke zwemsetje ziet Jade Anna er zo goed uit dat haar volgers achterover slaan van verbazing. Gelukkig is Jade Anna de moeilijkste niet en deelt ze haar spannende foto’s maar al te graag met haar trouwe volgers.

Lees ook: Foto: Jade Anna heeft het overduidelijk bloedheet tijdens vakantie
Jade Anna brengt prachtige vormen goed in beeld

De aantrekkelijke influencer weet inmiddels wel hoe ze een goede foto moet maken. Maar het komt niet vaak voor dat elke foto in een fotoreeks er zo belachelijk goed uit ziet. Bij Jade Anna lijkt het de normaalste zaak van de wereld. In haar badkleding poseert de aantrekkelijke blondine in allerlei verschillende poses en dat zorgt er natuurlijk voor dat ze veel van haar bijzondere laat zien. Als Jade Anna zich even omdraait voor de foot heb je gelijk goed zicht op haar spannende kadetjes, die ze net even een beetje naar achter duwt voor het plaatje. En wanneer ze even verleidelijk haar voorkant laat zien zijn de troeven van de prachtige influencer heel moeilijk te negeren. Jade Anna weet al haar volgers met deze foto’s dus goed te vermaken.
Jade Anna van Vliet overleeft Malta in glitterpakje

De aantrekkelijke influencer heeft vier daagjes Malta achter de rug. En dat is haar prima bevallen. Ze heeft een hoop mooie dingen gezien en een hoop spannende dingen gedaan. En dat moet ze natuurlijk wel eventjes delen met haar volgers. Die zitten natuurlijk vol smart te wachten op de avonturen van hun favoriete blondine. Jade Anna stelt daarin niet teleur. Ze heeft een post gemaakt met al haar leukste foto’s van Malta. Het eerste wat daar aan opvalt is het glittertopje van Jade Anna op de eerste foto. Het ziet er niet meteen uit als iets wat je de hele dag zou dragen. Maar toch loopt Jade Anna er in de volle zon mee rond. Niet dat ze het echt nodig heeft, want ook zonder glitters zou Jade Anna de volle aandacht trekken. Met haar prachtige uiterlijk en verleidelijke looks weet ze snel de aandacht vast te pakken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Het zit in haar bloed: Emma Deckers neemt haar twee enorme tennisballen mee naar Wimbledon (foto’s!)

De mooie Emma Deckers heeft een foto online gezet die momenteel alle aandacht trekt. Zie zelf maar waarom!

Rico Verhoeven krijgt bakken kritiek na deze video met Naomy van Beem: ‘Golddigger vibes’

Rico Verhoeven heeft een nieuwe video gedeeld, waarin hij samen met zijn vriendin te zien is. Niet iedereen is er blij mee. 

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!