Foto: Jade Anna heeft het overduidelijk bloedheet tijdens vakantie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jade Anna zoekt de zon op in Zuid-Europa en maakt er daar een hete boel van in piepkleine jurkjes…

Jade Anna bewijst keer op keer dat ze een ware Instagram-koningin is. Werkelijk elk plaatje dat ze online zit is een cadeautje om naar te kijken, maar met haar vakantiekiekjes overtreft ze zichzelf. In bloedhete temperaturen moet je natuurlijk bloedhete oufits aan! En dat zorgt voor de lekkerste plaatjes. Zo trok Jade Anna de pittigste outfits aan en laat je hart spontaan sneller kloppen. Deze heerlijke fotoshoot wil je echt niet missen…

Jade Anne maakt er een hete boel van in mini-jurkje

Iedereen heeft de heerlijke vakantiefoto’s van Jade Anna onderhand wel eens voorbij zien komen. Hoe kan het anders? De bloedhete plaatjes vallen onder de populairste foto’s van de influencer en verzamelen honderdenduizenden likes. En voor goede reden: in het tropische zonnetje trekt de bloedmooie Jade Anna namelijk bijna al haar kleding uit! Je hoort ons dus ook echt niet klagen dat de 18-jarige influencer weer op het vliegtuig gestapt is. Ditmaal legt Jade Anna uitgebreid verslag van haar vakantie avonturen in het Zuid-Europese Malta. Daar trok ze natuurlijk de pittigste outfits aan om nog wat af te koelen. En daar liepen haar volgers natuurlijk flink warm van!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jade Anna van Vliet (@jadeanna)

Zeker voor het eerste plaatje gaan haar volgers helemaal wild. Wij natuurlijk ook, want wauw! Veel mooier dan dit kunnen haar kiekjes toch niet worden? Jade Anna poseert verleidelijk in een piepklein jurkje waarin ze nog nét haar ondergoed weet te verbergen. Gelukkig voor ons is er meer dan genoeg om naar te kijken. Het schitterende jurkje lijkt namelijk wel op haar huid geschilderd zo strak en laat niets aan de verbeelding over. Zo kunnen volgers heerlijk meegenieten van haar strakke buik en afgetrainde billen. Je hoeft er ook geen seconde aan te twijfelen dat het onthullende setje per ongeluk is gegaan. Eén blik op Jade Anna’s zwoele pose en kleine glimlach en je weet genoeg. De bloedhete influencer weet donders goed wat ze haar arme volgers aandoet! Al hoor je ons lang niet klagen! Kom maar door met die vakantiekiekjes!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jade Anna van Vliet (@jadeanna)

Jade Anna verleidt volgers in luchtig jurkje

Gelukkig voor ons heeft Jade Anna al wat andere heerlijke plaatjes online gezet. Zo werd haar eerste dag op avontuur in Malta uitgebreid vastgelegd en deelde ze de hele reeks foto’s met haar volgers. En ondanks dat ze op één van de mooiste locaties in Europa rondhuppelt weet Jade Anna moeiteloos je aandacht te trekken. In een luchtig klein jurkje trekt de beeldschone influencer onmiddelijk alle ogen naar zich toe. Zeker in het eerste plaatje lijkt Jade Anna letterlijk te schitteren! Met grote glimlach poseert ze voor de camera, met wilde haren en felblauwe zee in de achtergrond. Ook de rest van de foto’s doen niet voor het heerlijke plaatje onder. Jade Anna lijkt haar geluk niet op te kunnen in het tropische zonnetje. Zo trekt ze een lekker kekke bek naar de camera en danst speels op straat waarbij haar rok alle kanten opvliegt. En wij genieten allemaal mee!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jade Anna van Vliet (@jadeanna)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?