Foto: Jade Anna heeft het overduidelijk bloedheet tijdens vakantie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jade Anna zoekt de zon op in Zuid-Europa en maakt er daar een hete boel van in piepkleine jurkjes…

Jade Anna bewijst keer op keer dat ze een ware Instagram-koningin is. Werkelijk elk plaatje dat ze online zit is een cadeautje om naar te kijken, maar met haar vakantiekiekjes overtreft ze zichzelf. In bloedhete temperaturen moet je natuurlijk bloedhete oufits aan! En dat zorgt voor de lekkerste plaatjes. Zo trok Jade Anna de pittigste outfits aan en laat je hart spontaan sneller kloppen. Deze heerlijke fotoshoot wil je echt niet missen…

Jade Anne maakt er een hete boel van in mini-jurkje

Iedereen heeft de heerlijke vakantiefoto’s van Jade Anna onderhand wel eens voorbij zien komen. Hoe kan het anders? De bloedhete plaatjes vallen onder de populairste foto’s van de influencer en verzamelen honderdenduizenden likes. En voor goede reden: in het tropische zonnetje trekt de bloedmooie Jade Anna namelijk bijna al haar kleding uit! Je hoort ons dus ook echt niet klagen dat de 18-jarige influencer weer op het vliegtuig gestapt is. Ditmaal legt Jade Anna uitgebreid verslag van haar vakantie avonturen in het Zuid-Europese Malta. Daar trok ze natuurlijk de pittigste outfits aan om nog wat af te koelen. En daar liepen haar volgers natuurlijk flink warm van!

Zeker voor het eerste plaatje gaan haar volgers helemaal wild. Wij natuurlijk ook, want wauw! Veel mooier dan dit kunnen haar kiekjes toch niet worden? Jade Anna poseert verleidelijk in een piepklein jurkje waarin ze nog nét haar weet te verbergen. Gelukkig voor ons is er meer dan genoeg om naar te kijken. Het schitterende jurkje lijkt namelijk wel op haar huid geschilderd zo strak en laat niets aan de verbeelding over. Zo kunnen volgers heerlijk meegenieten van haar strakke buik en afgetrainde billen. Je hoeft er ook geen seconde aan te twijfelen dat het onthullende setje per ongeluk is gegaan. Eén blik op Jade Anna’s zwoele pose en kleine glimlach en je weet genoeg. De bloedhete influencer weet donders goed wat ze haar arme volgers aandoet! Al hoor je ons lang niet klagen! Kom maar door met die vakantiekiekjes!

Jade Anna verleidt volgers in luchtig jurkje

Gelukkig voor ons heeft Jade Anna al wat andere heerlijke plaatjes online gezet. Zo werd haar eerste dag op avontuur in Malta uitgebreid vastgelegd en deelde ze de hele reeks foto’s met haar volgers. En ondanks dat ze op één van de mooiste locaties in Europa rondhuppelt weet Jade Anna moeiteloos je aandacht te trekken. In een luchtig klein jurkje trekt de beeldschone influencer onmiddelijk alle ogen naar zich toe. Zeker in het eerste plaatje lijkt Jade Anna letterlijk te schitteren! Met grote glimlach poseert ze voor de camera, met wilde haren en felblauwe zee in de achtergrond. Ook de rest van de foto’s doen niet voor het heerlijke plaatje onder. Jade Anna lijkt haar geluk niet op te kunnen in het tropische zonnetje. Zo trekt ze een lekker kekke bek naar de camera en danst speels op straat waarbij haar rok alle kanten opvliegt. En wij genieten allemaal mee!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Pien Hersman ritst haar fietspakje helemaal open en toont resultaat met slaapkamerkiekje (foto!)

Pien Hersman heeft even een prachtige foto online gezet en daar genieten al haar volgers nu al intens van. 

Noa Vahle en Hélène Hendriks vertellen over inhoud bh: ‘Er zitten kipfiletjes in’

Hélène Hendriks had Olympisch atleet Gregory Sedoc te gast tijdens haar uitzending van De Oranjezomer en dat werd flink bijzonder. 

Robin Groot en Joy Beune gunnen volgers zicht op prachtige heuvels tijdens heet rustdagje (foto’s!)

Robin Groot en Joy Beune hebben het weer ontzettend gezellig met elkaar op deze nieuwe foto. Kijk even mee!