Foto: Jade Anna scheurt uit haar broekje in de sportschool

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Influencer Jade Anna staat de laatste tijd enorm vaak in de sportschool. Ondertussen zijn haar spieren zo gegroeid dat ze uit haar broekje is gescheurd.

Jade Anna scheurt in het openbaar uit haar korte broekje

De nog maar achttien jarige Jade Anna van Vliet heeft het al behoorlijk gemaakt in Nederland. Zo heeft de blondine bijna een miljoen volgers op haar Instagram account en ook nog eens hartstikke veel fans op Youtube en TikTok. Je kan dus niet om Jade Anna heen, alhoewel het natuurlijk nog best een jonge vrouw is. Blijkbaar vond Jade het tijd om daar wat verandering in te brengen en de influencer is al sinds een jaar begonnen met intensief sporten. Op foto’s is te zien dat Jade inderdaad best wel wat spieren heeft gekregen en meer massa heeft. Helaas zit daar ook een andere kant aan, want Jade is uit haar broekje gescheurd tijdens het sporten. Blijkbaar zijn haar benen zo groot geworden dat haar oude maat niet meer past. Dit betekent dat er nog vele kapotte broekjes gaan komen.

Jade Anna is stiekem best trots op gescheurde broekje

Het is voor iedereen misschien een grote nachtmerrie om uit zijn of haar sportbroek te scheuren tijdens een sportieve sessie. Toch lijkt Jade Anna van Vliet er stiekem behoorlijk trots op te zijn. Blijkbaar vindt Jade Anna het ook geen probleem om haar gym sessie voort te zetten in enkel een lang wit T-shirt. Nu maar hopen dat deze lang genoeg is om haar kapotte broekje te verhullen. Anders denken mensen straks nog dat ze geen geld heeft voor een nieuwe, want natuurlijk absoluut niet waar is met Jade haar zelf gemaakte vermogen. Jade deelt na aanleiding van het gescheurde broekje ook een foto van de eerste keer dat ze ging sporten, een jaar geleden, en van haar huidige body shape. Het is goed te zien dat Jade meer spieren heeft gekregen en daar is de blondine uiteraard erg trots op. Ze zegt dat ze vooral wat beter en gezonder is gaan eten en dus consistent naar de sportschool is gegaan.

Lees ook: Huh? Jade Anna lijkt op deze foto ineens weer samen met Gio

Deze oefening snapt Jade Anna niet

Door de vele sportvideo’s die Jade Anna van Vliet de laatste tijd online plaatst zou je denken dat de blondine precies weet hoe elke oefening in elkaar zit. Toch is niks minder waar want Jade geeft eerlijk toe een probleem te hebben gehad met een onbekend apparaat. Gelukkig ging het uiteindelijk goed, maar het was even zoeken. Het is een apparaat waarmee Jade Anna haar onderlichaam kan trainen.

Zijn Jade Anna en Gio Latooy weer bij elkaar?

De geruchten over Jade Anna van Vliet en haar ex vriend Gio Latooy blijven maar binnenstromen. Iedereen vermoedt dat de twee stiekem nog samen zijn of in ieder geval elkaar nog leuk vinden. Deze geruchten worden voornamelijk bevestigd door hen zelf want op onderstaande video lijkt er toch echt liefde in de lucht te hangen. Jade Anna zegt Gio gemist te hebben en ook nog eens een filmpje met hem te willen kijken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Mooie Yasmine deelt eerste beelden van wedstrijd Mo Ihattaren bij Slavia Praag

Mohamed Ihattaren heeft wéér een tweede kans gekregen! Zijn vrouw Yasmine deelt alvast wat mooie beelden van zijn eerste wedstrijd bij nieuwe club Slavia Praag...

Hélène Hendriks maakt kijker alvast lekker voor nieuw seizoen De Oranjewinter

We hebben eindelijk weer iets om naar uit te kijken: Hélène Hendriks komt terug met De Oranjewinter! En met deze foto probeert ze de kijker alvast warm te krijgen tijdens de koude dagen...

Schaatsster Pien Hersman (19) laat haar volgers watertanden met foto in open shirtje

Pien Hersman is een ongelooflijk leuke dame om te zien. En dat geldt al helemaal in dit open geslagen shirtje.