Foto: Jade Anna laat zich helemaal zien in verschrikkelijk strak pakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jade Anna poseert zeer verleidelijk in verschrikkelijk strak pakje! Het feit dat de blondine veel in de sportschool staat en ontzettend prachtig figuur heeft, zie je op deze foto zeer goed! 

Jade Anna verslaafd aan mooie kleding

De modieuze Jade Anna geeft eindelijk toe dat ze een verslaving heeft aan kleding! Dat maakt ze bekend in haar Instagram-verhaal, en wij hebben die foto speciaal voor jou bewaart die je hieronder kan bewonderen! Ze staat natuurlijk weer in een kledingwinkel ergens, en poseert zeer verleidelijk voor de spiegel in een verschrikkelijk strak pakje. Boven haar foto heeft ze een korte tekst geschreven met; ‘Heb ik een verslaving aan kleding? JA!’ De volgers van Jade kunnen haar verslaving voor kleding alleen maar ambiëren, want Jade is een grote inspiratiebron voor veel dames. Daarnaast maakt ze zeker ook flink een aantal mannen blij met haar mode keuze, want wat ziet ze er weer verdomd goed uit! Dus Jade blijf lekker doen wat je altijd gedaan hebt, want de volgers worden hier grandioos enthousiast van.

Lees ook: Video: Jade Anna duwt zich suf in zeer strak sportbroekje

Jade Anna

Jade Anna slaapt niet meer alleen!

Nog niet zolang geleden ging de relatie uit van Jade Anna en de bekende YouTuber Gio Latooy. Nadat de relatie over was, kocht Jade, 18 jaar, een hele woning voor haar zelf. Dat doet ze zo gewoon even! Als je de vlogs van Gio ooit een keer hebt gezien, dan weet je dat de twee tortelduifjes normaal de vlog afsluiten samen in bed. Nu de twee uit elkaar zijn, slaapt Jade Anna maar met haar katten. Het is eigenlijk best sneu want een dame als Jade hoort gewoon niet alleen met huisdieren te slapen. Die verdient en de persoon waarmee ze zou kunnen wakker worden, meer dan genoeg! Jade is in ieder geval helemaal over haar ex-vriendje Gio heen. Voor een lange tijd hadden de twee een relatie. Ze stonden erom bekend dat Jade Anna jonger was dan Gio. Dat niet alleen, want ze was zelfs minderjarig toen ze een relatie kreeg met de twintiger. Intussen geniet ze van haar eigen omgeving,  haar fans en nieuwe stulpje!

Lees ook: Foto: Jade Anna laat rits openscheuren met lekkere positie

 

Wat een kast van een huis heeft Jade Anna

De woning staat in het Noord-Hollandse Heemskerk, het dorp waar Jade zelf ook vandaan komt. De woning was vroeger van een goede vriendin van haar, Romé Reinders, bekend van modemerk ‘Reinders’. Het betreft een woning van 137 m² in het centrum van het dorp. Deze werd in 1988 gebouwd. De woning is uiterst stijlvol ingericht aan de hand van een binnenhuisarchitect. Zo is er bijvoorbeeld een moderne keuken met allerlei luxueuze marmeren accenten. Ook vinden we twee slaapkamers, waarvan er één beschikt over een inloopkast. Zwart en goud zijn de voornaamste kleuren die te vinden zijn. Na de veelbesproken breuk gaf ze in eerste instantie aan weer bij haar moeder te gaan wonen. Eerder vertelde de 18-jarige Jade al dat het haar grote droom is om in Amsterdam te wonen, echter kiest ze er nu toch voor om in het ouderlijk dorp te blijven. Naar verluidt heeft Jade zo’n € 475.000 betaald voor haar nieuwe stulpje. Bekijk hieronder een video waarin Jade zelf meer uitleg geeft.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Daniëlle Oerlemans is geen spat veranderd op heerlijke foto in badkleding

De oud-wielrenster Daniëlle Oerlemans verwent volgers met pikant kiekje in schaars geklede badkleding, want de beste vrouw viert haar verjaardag! 

Schaatsster Joy Beune verleidt haar fans met onweerstaanbare vakantiefoto’s

De 23-jarige Joy Beune is op welverdiende vakantie in Parijs. Ze verleidt haar volgers met een hele reeks aan onweerstaanbare kiekjes! 

Foto: Juultje Tieleman poseert aan zee in weinig verhullend jurkje

Juultje Tieleman is uitgebreid aan het poseren aan zee. De blondine draagt een weinig verhullend jurkje terwijl ze alles van zichzelf laat zien...