Foto: Jade Anna laat rits openscheuren met lekkere positie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De kleding van Jade Anna houdt het niet meer vol wanneer ze diep door haar knieën zakt… Als dat maar goed gaat!

Jade Anna is helemaal over haar ex-vriendje Gio Latooy heen. Voor een lange tijd hadden de twee een relatie. Ze stonden erom bekend dat Jade Anna jonger was dan Gio. Dat niet alleen, want ze was zelfs minderjarig toen ze een relatie kreeg met de twintiger. Intussen geniet ze van haar eigen omgeving en haar eigen fans.

Jade Anna gaat heel diep door haar knieën in mega strak pakje

De prachtige influencer en YouTuber, Jade Anna, weet hoeveel ze waard is. Dat blijkt wel uit al die mooie foto’s die voorbijkomen op haar Instagram pagina. Regelmatig plaatst ze foto’s van zichzelf in strakke pakjes, kleine jurkjes of zelfs in nóg minder kleding. Zo nu en dan komen er ook sport video’s voorbij en daar hoor je niemand over klagen. Datgene waar de meeste mensen het meest van kunnen genieten is de achterkant van Jade Anna, maar haar voorkant mag zeker niet onderschat worden! Onlangs plaatste de blondine een foto op haar sociale media van zichzelf in een ontzettend strak pakje. Voor de foto gaat Jade Anna héél diep door haar knieën. Meestal levert dat natuurlijk geen problemen op, maar omdat het pakje haar zó strak zit, lijkt het wel alsof de rits het elk moment kan begeven. De hele outfit is volledig zwart: Een strakke, zwarte legging, een strak, zwart shirtje met korte mouwen en een hele lage hals en als kers op de taart draagt ze ook nog eens strakke, zwarte laarsjes en een zwarte ketting. De donkere kleur steekt perfect af tegen haar blonde haren en de lichtgrijze achtergrond. In het bijschrift noemt Jade Anna zichzelf een stoere versie van de Totally Spies; een tekenshow van drie meiden in heel strakke pakjes.
Jade Anna deelt graag enorme progressie met volgers

Zoals je hierboven al wel even kon lezen, komen er wel eens sportvideo’s voorbij op het Instagram account van de blondine. Het voordeel van deze heerlijke video’s is dat ze eigenlijk altijd wel een hele strakke legging heeft aangetrokken voor de sportschool. Niemand klaagt daarover. Wel krijgt ze regelmatig commentaar op haar houding tijdens bepaalde oefeningen, maar we weten het allemaal: Oefening baart kunst! De YouTuber blijft dus vooral doen wat ze leuk vindt. Recentelijk vroeg ze aan haar volgers of ze haar een vraag konden stellen. Één van de vragen was of ze een ‘before’ en ‘after’ foto kon laten zien van haar achterkant sinds ze naar de sportschool gaat. Jade Anna twijfelt geen moment en plaatst twee foto’s van haar achterste. De bovenste is van toen ze net begon bij de sportschool en de onderste is van nu. Dat is nog eens motivatie! Wat een geweldig mooie groei hebben haar kadetjes doorgemaakt! Ze lijkt er zelf ook geen genoeg van te kunnen krijgen, want even later plaatst ze wéér een foto waarop haar heerlijke rondingen goed te zien zijn.

Jade Anna achterste Jade Anna sportschool

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Pien Hersman smeekt om de noten van haar knappe collega Robin Groot (foto!)

Pien Hersman is samen met haar vriendin en collega Robin Groot en wilt heel graag haar noten hebben. Dus ze zit op de bank te smeken!

Mona Keijzer wijst Wilfred Genee af met appje vanuit bed over keiharde bal (video!)

Wilfred Genee blijkt appcontact met BBB-politicus Mona Keijzer te hebben! Ze appt hem zelfs wanneer ze naar bed gaat...

Hugo de Jonge zwaait af in gezelschap van harig beest en mooie dochter (foto’s!)

Hugo de Jonge laat weten dat hij bezig is met zijn afscheidsspeech en laat dan een foto zien met prachtige dochter!