Foto: Jade Anna laat per ongeluk veel meer zien dan alleen haar nieuwe schoenen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

de prachtige Jade Anna wilde alleen maar haar nieuwe laarsjes tonen, maar laat per ongeluk veel meer zien dan de bedoeling is. 

Jade Anna zet per ongeluk veel meer op de foto

De knappe influencer wilde eigenlijk alleen maar haar nieuwe laarsjes laten zien op haar nieuwste foto. Maar ze ging in zo’n verleidelijke pose zitten, dat ze nog veel meer liet zien. Om verwarring te voorkomen moest Jade Anna zelfs even een kleine uitleg onder haar post geven. Want ze laat natuurlijk zoveel prikkelende dingen zien, zoals haar lange benen, de mooie auto waar ze in zit, haar erg korte broekje en haar fantastische lijf, dat het moeilijk in te schatten is waar de post nou precies over gaat zonder een beetje uitleg. Jade Anna zal de volgende keer iets meer haar best doen om wat gerichter een foto te maken. Maar ze ziet er nu wel ontzettend goed uit door dit kleine foutje. Ze heeft een foto gemaakt waar haar volgers nog heel erg lang van kunnen genieten.

Lees ook: Foto: Jade Anna verleidt fans in spannende outfit op strandstoel

Wat heeft Jade Anna een partij fantastische benen

Het wordt niet vaak genoeg gezegd, maar wat heeft Jade Anna toch fantastische benen. Je ziet ze meestal iets minder goed dan op deze foto, want hier zit ze wat meer omhoog met haar beentjes. Maar nu kan je in volle glorie ervan genieten. Het is wel duidelijk dat alles aan het van Jade Anna mooi is. Van haar strakke buik, tot haar vrouwelijke vormen en dus zelfs haar verleidelijke benen. Dat is natuurlijk erg mooi voor al haar volgers, die nu ongestoord van heel Jade Anna kunnen genieten vanwege deze mooie foto. Jade Anna beloont en verleidt haar volgers dus maximaal met dit ene plaatje.
Jade Anna houdt van de korte pakjes

Als influencer is het voor Jade Anna wel belangrijk natuurlijk dat ze altijd zo hoed mogelijk op de foto staat. Om daarvoor te zorgen heeft Jade Anna meerdere verleidelijke pakjes klaar liggen om zichzelf het beste op de foto te kunnen zetten. En tot nu toe levert dat natuurlijk hele mooie resultaten op. Kijk maar naar de foto hierboven. Daar draagt Jade Anna een bijzonder strak pakje, dat nog eens goed zicht geeft op haar , vanwege de open delen. Jade Anna haalt met dit soort outfits de zomer in haar bol en weet iedereen onder haar volgers ermee te verleiden. Al haar volgers krijgen het namelijk gelijk warmer als ze kijken naar deze heerlijke foto van Jade Anna. En geef ze eens ongelijk, want Jade Anna ziet er op dit plaatje echt verrukkelijk uit. Op elk plaatje staat Jade Anna er trouwens goed op, want als er iets is wat de blondine goed kan, dan is het wel foto’s maken. Daarom is Jade Anna ook zo immens populair, vanwege al die leuke kiekjes.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam knalt bijna uit haar extreem krappe sporttopje

Jutta Leerdam gedraagt zich ondeugend in de kleedkamer en maakt video waarbij ze een wel héél krap sporttopje draagt!

Lies Zhara schokt Nederland met heetste vakantiebeelden tot nu toe (Foto’s!)

Lies Zhara laat ons massaal watertanden met deze prachtige beelden tijdens haar zonnige vakantie. Je hebt zelf een lange vakantie nodig om van deze foto's bij te komen!

Sylvana IJsselmuiden moet handdoekje goed vasthouden in verlaten zwembad (foto’s!)

Sylvana IJsselmuiden gooit graag haar pluspunten in de strijd. Na een duik in het water is ze kletsnat en moet ze haar handdoekje goed vasthouden...