Foto: Jade Anna laat al haar vormen zien in nietsverhullend sportpakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige influencer Jade Anna van Vliet heeft met haar nieuwe foto weer een hoop stof doen opwaaien. Ze laat het beste van zichzelf zien. 

Jade Anna verbaast volgers met mooie foto’s

De aantrekkelijke blondine verbaast al haar volgers met het plaatsen van foto’s die wel heel erg verleidelijk zijn. Dat hadden de meeste mensen toch niet achter Jade Anna gezocht. Natuurlijk maakt ze al even mensen blij met haar geweldige foto’s, maar dat ze dit soort plaatjes zou delen is toch wel even een leuke verrassing. De knappe blondine laat namelijk al haar prachtige vrouwelijke vormen zien in een niets verhullend sportpakje en dat staat haar natuurlijk ontzettend goed. Zoals je op de foto kan zien staat Jade Anna er zelfverzekerd bij. In haar sportpakje kan ze de hele wereld aan.

Lees ook: Foto: Jade Anna in piepklein zwemtopje laat haar volgers zweten

De prachtige achterkant van Jade Anna

Jade Anna heeft een ontzettend goed lichaam. Dat weten haar volgers natuurlijk al langer. Maar voor wie de knappe influencer nog niet zo goed kent, komen foto’s als deze misschien als een verrassing. Het lichaam van Jade Anna is zo mooi, dat je mond ervan openvalt. Zeker vanuit de hoek waarmee de foto genomen is, ziet Jade Anna er prachtige uit. De aantrekkelijke blondine laat het beste van zichzelf zien. Omdat ze een beetje gedraaid staat heb je een perfect uitzicht op haar mooie kadetjes. Die komen op het plaatje wel heel erg goed over. En wat een uitzicht is het ook. Jade Anna weet haar volgers wel heel erg te trakteren met dit mooie kiekje.

Het strakke sportpakje van Jade Anna

Natuurlijk heeft haar sportpakje ook wel wat te maken met de reden dat de foto er zo goed uit ziet. In haar aantrekkelijke pakje komt het lichaam van Jade Anna namelijk enorm goed uit. Haar zwarte topje laat perfect haar troeven zien. Die worden stevig bij elkaar gehouden door het stukje stof. En het groene broekje zit ook precies strak genoeg, zodat je een mooi zicht hebt op de volle achterkant van de influencer. De kleding die Jade Anna voor deze work-out heeft uitgekozen is absoluut de juiste keuze geweest.

Jade Anna geeft volgers een bijzonder inkijkje bij haar training

De hele middag staat Jade Anna lekker buiten te sporten. Het is misschien wel warm, maar de wolken hangen voor de zon, dus Jade Anna hoeft zich geen zorgen te maken dat ze misschien verbrand. Ze gaat buiten aan de slag met gewichten heffen en maakt nog één laatste foto voor haar volgers, voordat ze de telefoon weg legt om te trainen. En die foto ziet er wel heel erg goed uit. De blondine geeft een bijzonder inkijkje in haar training en daar zullen haar volgers haar enorm dankbaar voor zijn. Omdat Jade Anna de foto een beetje vanaf boven maakt laat ze veel meer zien dan misschien in eerste instantie de bedoeling is. Maar Jade Anna schaamt zich absoluut niet voor haar lichaam en laat het vrolijk aan de wereld zien.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?