Foto: Jade Anna in piepklein zwemtopje laat haar volgers zweten

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jade Anna van Vliet laat haar volgers flink zweten. Dat doet ze met een wel heel erg verleidelijke foto van zichzelf in haar badkleding. 

Het verleidelijke pakje van Jade Anna doet volgers smelten

De prachtige influencer Jade Anna heeft het gewoon weer voor elkaar om een foto te plaatsen waar haar volgers helemaal wild van worden. De knappe dame heeft een plaatje online gezet in haar badkleding. En dat ziet er natuurlijk ongelooflijk goed uit, zal zit het soms wat strak. In haar prachtige outfit weet Jade Anna haar volger wel te laten zweten. Ze is natuurlijk een erg hete dame, dus dat is in combinatie met het weer niet heel erg prettig. Je hoeft maar één blik te werpen op het aantrekkelijke lichaam van Jade Anna en je staat al in vuur en vlam. Maar dat is het natuurlijk allemaal waard, want de foto’s van Jade Anna zijn om van te smullen. Zeker als ze weer een bijzonder pakje heeft aangetrokken.

Lees ook: Foto: Jade Anna vangt veel zonnestralen in minuscuul zwemsetje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jade Anna van Vliet (@jadeanna)

De aantrekkelijke vormen van influencer Jade Anna van Vliet

De knappe blondine heeft een ongelooflijk goed lichaam. En dat merk je wel als je een blik werpt op de knappe dame in haar badkleding. Het eerste wat opvalt zijn natuurlijk haar mooie vrouwelijke vormen. Die zijn gewoonweg niet te missen, zeker niet in zo’n klein en strak pakje. De aantrekkelijke influencer doet enorm haar best om met haar foto’s haar volgers een beetje tevreden te houden. Met plaatjes zoals deze lukt dat natuurlijk best aardig. Jade Anna maakt wel van de outfit een aantal verschillende foto’s, zo kan ze namelijk haar aantrekkelijke lichaam van verschillende kanten mooi laten zien. Haar volgers zijn daar erg blij mee, die krijgen namelijk ontzettend veel te zien van het knappe lichaam van de blondine. En dat wordt aan alle kanten toegejuicht. Want het lichaam van Jade Anna is echt prachtig om te zien.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jade Anna van Vliet (@jadeanna)

Jade Anna laat prachtig lichaam zien in strak jurkje

Niet alleen in haar badkleding, maar ook in haar jurkjes weet Jade Anna flink de aandacht te trekken van haar volgers. Die zitten watertandend uit te kijken naar de prachtige plaatjes van de blondine. En geef ze eens ongelijk. Want Jade Anna ziet er eigenlijk altijd ontzettend goed uit. Op de foto hierboven heeft Jade Anna een verleidelijk jurkje aangetrokken en dat ziet er natuurlijk geweldig uit zo. Haar lichaam komt in de strakke stof echt geweldig naar voren. Met haar bijzonder mooie lichaam weet de blondine haar volgers in ieder geval erg tevreden te houden. Om de foto nog een beetje leuker te maken, poseert Jade Anna er ook nog eens even verleidelijk bij. En dat maakt het plaatje natuurlijk helemaal af. Met haar verleidelijke kiekjes betovert Jade Anna haar volgers. Die kunnen hun ogen niet van haar af houden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?