Foto: Jada Borsato laat benen zien onder superkort rokje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jada Borsato verrast volgers met een spectaculaire nieuwe foto, waar ze flink onder haar rokje kunnen kijken. 

Knappe zangeres Jada Borsato verrast met kort rokje

Haar vader mag misschien wat minder populair zijn op het moment, maar met Jada gaan de zaken hartstikke goed. De knappe zangeres heeft flink wat optredens in de pijpleiding en leeft momenteel haar beste leventje. Je kan ook wel aan de foto’s die ze blijft plaatsen op haar Instagram account zien, dat ze het echt wel naar haar zin heeft momenteel. En haar volgers genieten lekker mee. Helemaal wanneer Jada weer een keer en foto plaatst van zichzelf in een super klein rokje. Dan is het pas echt genieten geblazen. Zoals je op de foto hieronder kan zien is deze look er absoluut een die vaker terug mag komen, al is Jada er niet geheel onbekend mee.

Lees ook: Foto: Jada Borsato hijst zich in pakje tijdens Carnaval
Jada Borsato zit verleidelijk op haar krukje

De knappe zangeres heeft een fotoshoot en besluit die op de meest ontspannen manier uit te voeren. Ze gaat er namelijk lekker bij zitten op een grote kruk en voert vervolgens niet zoveel meer uit. Dat is pas fijn verdienen. Met een heerlijk ondeugend blikje kijkt ze ook richting de camera. Ze had beter even naar beneden kunnen kijken, dan had ze namelijk gezien dat haar rokje wel heel erg hoog zat. Jada zag dit echter niet, of het kon haar niet zoveel schelen. Het gevolg is dat je best veel van Jada haar prachtige benen kan zien op de plaatjes. En dat is natuurlijk niet verkeerd. Jada vindt het in ieder geval niet erg om deze spannende foto’s met haar volgers te delen. Zoals je verwacht regent het ook complimenten onder de foto. Al haar volgers vinden Jada er bijzonder goed uit zien en dat moeten ze haar natuurlijk even vertellen.
De verleidelijke benen van Jada Borsato

Het is niet de eerste keer dat Jada Borsato verleidelijk op de foto staat. De knappe brunette heeft wel eens vaker dit soort spannende shoots gedaan. En vanwege die shoots wordt het opeens wel heel erg duidelijk waarom er zoveel mensen zijn die Jada zo interessant vinden. Als je de foto hierboven ook bekijkt, dan is het eerste wat opvalt aan de knappe zangeres, haar prachtige lange benen. Jada weet heel erg goed wat haar sterke kanten zijn en vindt het niet zo erg om die op de foto te zetten. Ze laat dan weer niet te veel zien van zichzelf. Daarmee plaagt Jada haar volgers wel een beetje, maar die zitten daar niet zo mee. Elke mooie foto van Jada is voor hen genoeg. Wel begint Jada steeds uitdagender te worden. Het is dus maar de vraag hoe lang Jada haar foto’s nog zo ‘braaf’ houdt en wanneer de echt spannende fotoshoots van de zangeres zullen verschijnen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Studio Fussball deelt weer enorme klap uit aan rivaal Vandaag Inside Oranje: ‘Verschil niet eerder zo groot geweest’

Ze flikken het weer! Tina Nijkamp is erg geschokt over de kijkcijfers van Veronica Inside en Studio Fussball.

Prinses Eloise van Oranje is dolblij met metamorfose, maar zie jij het verschil? (beelden!)

Onze prinses Eloise van Oranje krijgt een gratis transformatie en is hier dolblij mee. Maar eigenlijk ziet niemand echt verschil... Jij wel?

Lynn Hermanussen en Gio Latooy kondigen zwangerschap aan (foto!)

Het beroemde koppel brengt groot nieuws op hun Instagram. Lynn is namelijk zwanger!