Foto: Jada Borsato hijst zich in pakje tijdens Carnaval

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jada Borsato is voor veel mensen de ideale vrouw. En dat beeld wordt nog meer bevestigd met deze carnavalsfoto’s.

Als piraatje gaat Jada Borsato de straat op

Het is voor Jada Borsato alweer de derde dag dat ze carnaval viert. De knappe zangeres heeft er geen moeite mee om drie dagen op rij helemaal los te gaan. Dat doe je met carnaval alleen niet in je normale outfit. Daar heb je een kostuum voor nodig. En het liefste een beetje een spannend kostuum, zodat je volgers ook een beetje kunnen meegenieten. Jada zorgt ervoor dat al haar volgers iets hebben om naar te kijken, met deze mega spannende piratenoutfit. Hij lijkt aan bepaalde kanten wat klein te zijn voor Jada, maar daardoor komen haar pluspunten wel wat beter naar voren. De verleidelijke zangeres is met haar piratenpakje helemaal klaar voor carnaval dag drie!

Lees ook: Foto: Jada Borsato maakt volgers warm met zomerse kiekjes in

Jada Borsato houdt wel van een feestje

De prachtige brunette houdt wel van een feestje. En dan niet alleen haar eigen concerten, maar ook lekker wild de straat op. Met carnaval gaat Jada helemaal los. En haar fans vinden dat natuurlijk prachtig om te zien. Jada wordt dan ook overvallen met complimentjes over haar verleidelijke outfit. De zangeres heeft wel geluk, want carnaval is een van de weinige momenten dat ze over straat kan zonder herkend te worden. In haar kostuum valt ze misschien wel enorm op, maar het is al iets minder goed te zien dat het om Jada gaat. Al zullen haar fans nu de hele dag hebben opgelet of ze een verleidelijk piraatje op straat zagen lopen.
Jada Borsato houdt van bijzondere pakjes

Het is niet de eerste keer dat Jada Borsato in een bijzonder pakje verschijnt. Zo houdt deze knappe dame er wel van om haar volgers blij te maken met een bijzondere outfit. In dit rode pakje weet ze alle mannen van Nederland in één keer te verleiden. Jada laat het niet vaak zien, maar ze is absoluut een extreem verleidelijke vrouw. Met pakjes als deze wordt dat  maar weer eens duidelijk bevestigd. Als het aan Jada lag droeg ze dit soort pakjes ook veel vaker, maar dan zou ze nog meer opvallen dan ze al doet. En een beetje rust van tijd tot tijd is ook niet verkeerd. Maar het maakt de momenten dat ze de pakjes draagt des te meer bijzonder.
Jada draagt zeer verleidelijk pakje naar bed

Niet alleen tijdens het uitgaan maar ook op bed draagt Jada de meest uitdagende pakjes. Kijk bijvoorbeeld maar naar de foto hierboven. Daar heeft ze speciaal voor het plaatje een mooi pakje aangetrokken. En dat staat haar bijzonder goed. Het pakje wordt door haar volgers ook erg gewaardeerd. Die geven Jada een stroom aan complimentjes. En met een outfit als deze is dat ook niet zo gek.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Kim Feenstra buigt diep voorover in uitpuilend setje (foto’s!)

Model Kim Feenstra buigt enorm ver naar voren terwijl ze een klein zwemtopje draagt met bijpassend broekje. Daardoor kan je haar troeven fantastisch bekijken!

Marijn Kuipers laat heerlijk figuurtje zien in superstrak sportpakje (video!)

Marijn Kuipers deelt beelden van haar prachtige figuur terwijl ze aan het sporten is met een extreem strak pakje aan!

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak