Foto: Jada Borsato krijgt hulp van vermomde Marco Borsato in busje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marco Borsato is on the move. De zanger is voor het eerst sinds tijden weer in het openbaar gezien. Maar wel in vermomming.

Voor het eerst in lange tijd is Marco Borsato, de meest beruchte zanger van Nederland, weer in het openbaar gezien. Marco, of Stalko, zoals hij door roddelkoningin Yvonne Coldeweijer wordt genoemd, heeft zich lange tijd verborgen gehouden vanwege het drama rondom The Voice of HollandMaar inmiddels durft de zanger weer de straat over. Hij hielp zijn bloedmooie dochter Jada met het verhuizen naar Amsterdam. Daar durft hij nog wel de deur voor uit. Maar ondanks zijn goede vermomming is Marco die middag toch ontdekt door de spionnen van Yvonne Coldeweijer.

Lees ook: Marco Borsato dolblij met criminele collega’s van The Voice
Marco Borsato gespot op de foto

Een van de vele spionnen van Yvonne Coldeweijer heeft Marco Borsato gezien terwijl hij bezig was soullen uit een busje te tillen in hartje Amsterdam. Eerst werd er nog even gedacht dat Marco de anonimiteit van de grote stad op zocht, maar al snel bleek het te gaan om zijn verhuizende dochter. En papa Marco moet, ondanks dat hij niet meer normaal de straat over kan, toch nog helpen met de verhuizing. Hij begeleidt het busje naar het juiste adres en helpt de verhuizers met het dragen van wat spullen. Ondertussen verspreid het nieuws van Marco in Amsterdam zich als een lopend vuurtje.

Marco helpt dochter Jada uit de brand met verhuizing

De oplettende spionnen van Yvonne komen erachter dat Marco inderdaad bezig is met het verhuizen van zijn dochter. Moeder Leontine had namelijk al een keer verklapt dat Jada richting Amsterdam zou gaan. Die heeft daar een nieuwe woning gevonden. Samen met haar ouders zet ze de grote verhuizing in gang. Marco moet wel vermomd mee, anders dan zal hij waarschijnlijk nageroepen worden op straat. En dat zorgt alleen maar voor ongewenste aandacht. Dus in zijn beste vermomming vertrekt Marco naar de grote stad. Alleen had hij zich blijkbaar niet goed genoeg vermomd, aangezien mensen hem nog steeds herkend hebben. Hij zal de volgende keer toch beter zijn best moeten doen op zijn vermommingen.

Albert Verlinde jaagt op foto van Marco Borsato

Marco was zeker niet de enige bekende verschijning die middag. Niemand minder dan professioneel roddelaar Albert Verlinde bevond zich in de buurt van het nieuwe adres van Jada. Was Albert op de hoogte gebracht door de verhalen van Yvonne? Wie zal het zeggen? Hij was waarschijnlijk wel op jacht. Albert wilde een foto hebben van Marco Borsato. Want een foto van Marco doet het momenteel erg goed. Voor een programma als Shownieuws is dat goud waard. Normaal gesproken gaat Albert niet zo snel zelf op pad, maar voor deze keer maakte hij graag een uitzondering. Albert doet namelijk alles voor de laatste roddels. Dat blijkt nu maar weer. Maar tegen de tijd dat hij aankwam op locatie, was Stalko allang gevlogen. Helaas Albert, volgende keer weer beter.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Het zit in haar bloed: Emma Deckers neemt haar twee enorme tennisballen mee naar Wimbledon (foto’s!)

De mooie Emma Deckers heeft een foto online gezet die momenteel alle aandacht trekt. Zie zelf maar waarom!

Rico Verhoeven krijgt bakken kritiek na deze video met Naomy van Beem: ‘Golddigger vibes’

Rico Verhoeven heeft een nieuwe video gedeeld, waarin hij samen met zijn vriendin te zien is. Niet iedereen is er blij mee. 

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!