Marco Borsato dolblij met criminele collega’s van The Voice

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het wassen beeld van Lil Kleine is inmiddels weggehaald uit Madame Tussauds en Ali B. wordt overal uitgefloten. Voor Marco Borsato komen de rellen goed uit. 

Voor Marco Borsato is er geen beter nieuws momenteel dan de schandalen rondom andere coaches van The Voice of HollandHij is daarmee niet gelijk van de schandpaal bevrijd, maar de focus ligt in ieder geval niet meer zo erg op hem met al deze zaken momenteel. Marco Borsato was de eerste domino in het hele schandaal bij The Voice of Holland. Maar al gauw bleek dat meerdere mensen zich niet helemaal hadden gedragen. En nu er de laatste tijd ook veel drama is met andere coaches, wat weliswaar buiten de televisiestudio’s is ontstaan, ligt de algehele focus niet meer zo heel erg op Marco Borsato. Die lijkt de dans nu aardig te ontspringen.

Lees ook: Shownieuws-expert Natacha Harlequin wordt uitgelachen na uitspraken over Glennis Grace

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marco Borsato (@borsato)

Eerst was daar Ali B. die de aandacht op zich nam

Van Marco gingen er natuurlijk al weken geruchten rond, de enige verassing was eigenlijk hoe diep de beerput van Marco nou eigenlijk was. Maar Ali B. is natuurlijk een heel ander verhaal. Die werd tot de BOOS-uitzending over The Voice of Holland nog steeds als een hele lieve man gezien en de knuffel Marokkaan van Nederland. Alleen bleek Ali zich net zo hard te misdragen als Marco. En die klap kwam onverwachter aan en misschien daarom ook wel een stukje harder. Het nieuws van Ali overschaduwde een beetje het nieuws van Marco. En daar was Marco zelf natuurlijk erg blij mee. Maar het kon nog beter.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ali B (@alibspec)

Na Ali B. was het de beurt aan The Voice of Holland coach Lil Kleine

De volgende coach die de aandacht van Marco Borsato af wist te krijgen was niemand minder dan Lil Kleine. De pauperkabouter wist in het nieuws te komen, nadat hij zijn vriendin hevig had mishandeld. De beelden daarvan, die waarschijnlijk door zijn vriendin zelf zijn gedeeld, liegen er niet om. Inmiddels is Lil Kleine veroordeeld en wacht hij zijn hoger beroep af. Madame Tussauds heeft alvast zijn wassen beeld weggehaald. Na verwijdering van de beelden van Marco en Ali wordt dat wel een aardig leeg museum straks.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lil Kleine (@lilkleine)

Als laatste was er toen nog Glennis Grace

De nieuwste TVOH-coach die zich heeft misdragen is Glennis Grace. Zij werd vastgehouden op verdenking van een mishandeling in een supermarkt. Haar zoon kwam onder de blauwe plekken thuis na een ruzie in een supermarkt en Glennis ging verhaal halen. Zij wist vervolgens haar temperament niet in bedwang te houden en deelde een paar flinke tikken uit. En zo was er weer een week waarin eigenlijk niet gesproken werd over Marco Borsato. De zanger is momenteel heel erg blij met zijn voormalig collega’s. Die houden hem namelijk met hun gedrag uit de spotlight.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Glennis Grace (@glennisgrace)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Marieke Elsinga geeft harig poesje flinke massage

Marieke Elsinga heeft erg veel last van jeuk. Maar ze is niet de enige. Gelukkig heeft Marieke daar wel iets op gevonden. 

Video: Rose Bertram gooit benen open en zakt diep naar de grond

Rose Bertram weet iedereen weer flink te vermaken met haar bizar goede foto's en video's. In een strak broekje gooit ze verleidelijk haar heupen los. 

Wendy van Dijk deelt privé foto’s van wilde vakantie

Je kent Wendy van Dijk vast van haar rol als Ushi of als presentatrice op SBS6. Hoe je haar niet kent is zo! Ze deelde onlangs allerlei foto's uit haar privé collectie. Die hadden ook wij niet zien aankomen!