Foto: Jada Borsato maakt volgers warm met zomerse kiekjes in

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jada Borsato besluit haar volgers te verwennen met wat zomerse foto’s. De brunette zorgt ervoor dat iedereen opwarmt met de plaatjes in tijdens de koude dagen.

De nog jonge Jada Borsato weet maar al te goed hoe ze haar volgers op Instagram tevreden moet houden. Zo heeft de zangeres altijd goede foto’s van zichzelf in de mooiste outfits. Vaak laat Jada dan veel van haar zien, al is dat natuurlijk wat lastiger in de winter. Dan ga je natuurlijk niet in je badpak of jurkje naar buiten toe om foto’s te maken, want dat is zelfs voor Jada Borsato veel te koud. Gelukkig heeft Jada deze zomer veel foto’s gemaakt tijdens haar zonvakanties. Hierdoor heeft de brunette nog zat beelden om haar volgers mee te verblijden en iedereen een beetje op te warmen.

Jada Borsato verleidt volgers met zonnige foto’s

Allereest deelt Jada Borsato een foto van zichzelf in de spiegel tijdens de start van de zomer met een stoere legerbroek. De derde foto is van Jada in haar op de steiger van een boot. Het water is prachtig blauw en de foto is gemaakt in Turkije. Jada deelt trots haar achterkant. Vervolgens deelt Jada foto’s van idyllische straten en een foto dat ze aan het duiken is met haar vriend. Daarbij ook nog een foto van een romantisch diner van de twee. Dan besluit Jada nog twee foto’s in te plaatsen. Eén terwijl ze ligt op een bootje en duidelijk hard aan het bruinen is, en de tweede wederom op een steiger. Hier draagt Jada een zwart-wit badpak met stippen. De foto’s geven in ieder geval een echt vakantie gevoel.

Jada Borsato gaat los bij VVAL

Alle BN’ers van Nederland staan de laatste tijd weer los te gaan bij de optredens van De Vrienden van Amstel Live. Zo ook Jada Borsato samen met haar blonde vriendin Channah. De twee lijken enorm blij te zijn om naar de show te kijken en gaan helemaal los. Beide dames zijn in het zwart gekleed en stralen op de foto’s. Het lijkt een enorm gezellige meidenavond.

Lees ook: Foto: Jada Borsato had lekkerste jurkje ooit bewaard voor tweede kerstdag

Jada Borsato vertelt open over moeder Leontine Borsato

Het waren een aantal rumoerige jaren voor familie Borsato. Zo kwamen natuurlijk de beschuldigen van Marco Borsato naar buiten, waarna Marco en Leontine in een scheiding terechtkwamen. Geen makkelijke periode voor dochter Jada Borsato dus! Toch heeft de brunette zich er goed doorheen gesleept. Uiteindelijk kreeg Jada haar moeder, Leontine, een nieuwe vriend en dit kwam uitgebreid in de media terecht. In een interview vertelt Jada hoe dat voor haar was. De zangeres geeft toe dat het eerst wel erg wennen was om haar moeder met een andere man te zien. Wel zegt Jada dat ze ziet dat haar moeder straalt en dat ze haar moeder een nieuwe liefde gunt. Ook hoopt Jada dat het voor haar hele familie een goed jaar wordt.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Geraldine Kemper gaat helemaal los met knappe vriendinnetjes op afgelegen plekje (foto’s!)

Geraldine Kemper is haar zonnige vakantie aan het vieren zonder veel bedekking! Ze gaat dan ook helemaal los met haar vriendinnen.

Schaatsster Pien Hersman smeekt om de noten van haar knappe collega Robin Groot (foto!)

Pien Hersman is samen met haar vriendin en collega Robin Groot en wilt heel graag haar noten hebben. Dus ze zit op de bank te smeken!

Mona Keijzer wijst Wilfred Genee af met appje vanuit bed over keiharde bal (video!)

Wilfred Genee blijkt appcontact met BBB-politicus Mona Keijzer te hebben! Ze appt hem zelfs wanneer ze naar bed gaat...