Foto: Jackie Groenen neemt risico met ontzettend kort broekje op de fiets

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Voetbalster Jackie Groenen is niet bang om met een heel erg kort broekje te gaan sporten. De blondine scheurt bijna uit het kledingstuk, terwijl ze aan het fietsen is.

Jackie Groenen laat benen zien in kort broekje

Het is voor Jackie Groenen natuurlijk dagelijkse kost om in korte en strakke broekjes rond te lopen. De voetbalster is gewend aan de sportbroekjes van een voetbal tenue die natuurlijk erg comfortabel zitten. Jackie hoeft niet bang te zijn daar uit te scheuren want de voetbal broekjes zijn erg flexibel. Toch moet Jackie met onderstaande outfit iets meer oppassen met wat ze gaat doen want het zit allemaal wat strakker. Jackie is namelijk aan het rond fietsen op haar nieuwe fiets van Knaap. Gelukkig is hij elektrisch dus het is geen extra work-out voor Jackie om ermee rond te scheuren door Frankrijk. Nu de blondine in Parijs woont om bij PSG te voetballen legt ze waarschijnlijk behoorlijk wat afstand af door de stad. Op onderstaande foto lijkt Jackie toch een beetje moe te zijn en ze is er even bij gaan zitten. Jackie zit tegen een muurtje in haar mooie gele outfit. De outfit bestaat uit een geel jasje met daaronder het strakke gele broekje. Doordat het broekje zo kort is kan je Jackie haar lange benen goed zien.

Jackie Groenen in kort broekje

Jackie Groenen doet aan Franse vibes

Op onderstaande foto is Jackie Groenen wederom aan het poseren met haar Knaap bike. De voetbalster schrijft bij de foto dat ze een outfit van haar moeder aanheeft en dat haar moeder ook de foto’s heeft gemaakt. Waarschijnlijk is het een promotie want Jackie schrijft dat ze een Franse vibe moest uitstralen op de foto’s. Daarom heeft de blondine de Eiffeltoren ergens ver in de verte omcirkelt om dat Franse uit te stralen als grapje.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jackie Groenen (@jackie_groenen_14)

Jackie Groenen geeft innige knuffel aan Lieke Martens

Het was voor Jackie Groenen naar eigen zeggen even schakelen om van Manchester naar Parijs te verhuizen om bij PSG te gaan voetballen. De blondine had in drie jaar nou eenmaal veel opgebouwd in Engeland en dat moest ze allemaal achter laten. Gelukkig was er ook een hele mooie kant aan het feit dat ze naar Parijs verhuisde; Lieke Martens voetbalt ook bij PSG. De twee lijken dikke vriendinnen vanuit het Nederlandse Elftal. Op onderstaande video deelt PSG beelden van een wedstrijd waar Lieke en Jackie in te zien zijn. Lieke Martens trapt de bal er op een sensationele manier in en Jackie rent daarna dolblij op haar af. Vervolgens geven de twee elkaar een innige knuffel.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door PSG Féminines (@psg_feminines)

Lees ook: Foto: Jackie Groenen heeft rood hoofd na hete selfie met teamgenote

Jackie Groenen heeft het erg gezellig met vriendin

Op het Instagram account van Jackie Groenen is onderstaande vrouw erg vaak te zien. Het lijkt erop dat Jackie en zij hele goede vriendinnen zijn. Daarom komt ze regelmatig op bezoek in Parijs en dan worden er talloze selfies gemaakt. Zo ook onderstaande waar Jackie heel lief in de camera lacht.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Model Isadee Jansen showt haar ongelofelijke lijf in badkleding

Het beeldschone model Isadee Jansen is niet weg van een verleidelijk fotootje. En dat laat ze met deze Instagram post maar weer eens goed zien. 

Foto: Romy Monteiro bewondert zichzelf in spiegel met ontzettend strak broekje

De knappe Romy Monteiro heeft een verschrikkelijk knap lichaam. Dat lijkt ze nu zelf ook door te hebben. 

Foto: Jade Anna beleeft oeps-momentje in bijna onzichtbare sportlegging

Jade Anna maakt er een wilde boel van tijdens haar sportsessie en in dit loeistrakke setje krijg je alle details mee...