Foto: Jackie Groenen heeft rood hoofd na hete selfie met teamgenote

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jackie Groenen en haar teamgenote stralen in het zonnetje terwijl ze even een break nemen van een zware training! 

Stralende Jackie Groenen samen met teamgenoot

Jackie Groenen en haar teamgenote hebben het duidelijk naar hun zin tijdens hun break in het zonnetje! Het zweet parelt nog op hun voorhoofden, maar dat mag de pret niet drukken. De twee stralen als ware zonnekoningen (of zonnekoninginnen) terwijl ze even op adem komen van hun intensieve training. Het lijkt wel alsof ze net uit de douche komen, maar dan zonder de aangename koele waterstralen. Nee, ze hebben zichzelf helemaal tot het uiterste gedreven in de brandende hitte, en het is te zien aan hun rode gezichten en uitgeputte uitdrukkingen. Je zou denken dat ze op het punt staan om op te geven, maar nee hoor, deze sporters weten wat doorzettingsvermogen is. Dus hoewel trainen in de volle zon geen pretje is, zullen ze nooit opgeven. Wie weet gaan ze straks wel weer vol goede moed verder met het behalen van hun sportieve doelen!

Lees ook: Foto: Lieke Martens beleeft intiem momentje in de armen van Jackie Groenen

jackie_groenen

Jackie Groenen en haar beeldige lach!

Tijdens de persconferentie van het EK voetbal ging Jackie Groenen bijna plat van het lachen! De journalist stelde haar een vraag in het Frans, maar Jackie verstond het niet helemaal en antwoordde in het Engels. Dit leidde tot hilarische taferelen en een mooie, brede glimlach op het gezicht van de Oranjespeelster. Jackie Groenen moet toch voor velen een droomvrouw zijn. Als je het fragment hieronder uit de persconferentie ziet, dan moet je toch in één oogopslag verliefd raken! Op iemand als Jackie Groenen kun je moeilijk boos worden. Gelukkig kon ze na haar lachbui gewoon weer serieus antwoord geven op de vragen! Het is geweldig om te zien hoe toegankelijk Jackie is om mee te praten, en dat gepaard kan gaan met wat leuke humor!

Lees ook: Foto: Lieke Martens beleeft intiem momentje in de armen van Jackie Groenen

@nu.nl Oranjespeelster Jackie Groenen ging helemaal stuk tijdens de EK-persconferentie. #nunl #nieuws #ek #jackiegroenen ♬ Happy Tune – piccadillyCircus

Heerlijk kiekje tijdens moeder-dochter weekend!

Jackie Groenen en haar moeder hebben er een heus moeder-dochter weekend van gemaakt in Parijs! Tijdens hun fietstocht hadden ze een fantastisch uitzicht en Jackie kon het niet laten om daar een kiekje van te delen op Instagram. De foto is zo mooi dat het lijkt alsof Jackie en haar moeder zweven boven de stad. Misschien hebben ze wel een magische Eiffeltoren toverstaf gekocht om dat voor elkaar te krijgen! Jackie Groenen is in ieder geval helemaal in haar element in de prachtige stad Parijs! Met haar moeder aan haar zijde fietst ze vrolijk langs de Seine en geniet ze van de adembenemende uitzichten op de Eiffeltoren en de Notre-Dame. Haar stralende glimlach verraadt hoe gelukkig ze is om samen met haar moeder te genieten van deze mooie stad. Ze deelt een kiekje op Instagram waarop ze eruitziet alsof ze de hele wereld aan kan!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jackie Groenen (@jackie_groenen_14)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Juultje Tieleman shockeert volgers met uiterst vreemde haargroei

De welbekende influencer Juultje Tieleman verrast volgers met uiterst vreemde haargroei op haar Instagram-verhaal! 

Minimaal geklede Marieke Elsinga maakt Instagram wild met privé foto

Marieke Elsinga heeft Instagram in vuur en vlam gezet met een privéfoto die ze deelde op haar account!

Foto: Miljuschka Witzenhausen poseert zonder broek en laat haar ronde achterzijde bekladden

Chef Miljuschka Witzenhausen heeft weer eens een bijzonder charmante foto van zichzelf op Instagram geplaatst! Deze keer gaat ze echter véél verder dan gewoonlijk...