Foto: Is Tooske Ragas één van de deelnemers in nieuw seizoen Wie Is De Mol?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Er is weer een hoop speculatie rondom het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? en er worden een aantal bijzondere namen genoemd.

Wordt dit de plek van het nieuwe seizoen van Wie is de Mol?

Er is een nieuwe foto opgedoken van de opnames van Wie is de Mol? 2024 en het lijkt er toch wel erg sterk op dat het nieuwe seizoen plaats gaat vinden in Mexico. Er zijn altijd hele hordes aan fans die elke foto en elk detail tot in de oneindigheid gaan onderzoeken om er achter te komen waar het seizoen is en ook om alvast te kijken of ze ver voor de eerste aflevering de mol kunnen ontmaskeren. Blijkbaar herkende een van de vele fans van WIDM een concertgebouw in Mexico op de foto. En dat betekent zeer waarschijnlijk dat dit de locatie zal zijn voor het nieuwe seizoen.

Lees ook: Foto: WIDM-deelnemer Soy Kroon ging vreemd in kleedkamer met bekende dame

De geruchtenmolen van Wie is de Mol? slaat op hol

De maanden voor een nieuwe seizoen van Wie is de Mol? zijn minstens net zo interessant als het seizoen zelf. De fans van het programma proberen dan altijd voordat de eerste aflevering begint al te raden wie er meedoen, waar het zich afspeelt en nog veel belangrijker: wie de mol blijkt te zijn. De geruchtenmolen draait op volle toeren. Op de officiële kanalen en forums van WIDM zijn de fans ontzettend fanatiek bezig om erachter te komen wat de geheimen zijn van het nieuwe seizoen. En dat lijkt hen vaak veel beter af te gaan dan je misschien zou verwachten. Vaak kennen de seizoenen van WIDM bijna geen geheimen meer voor de trouwe fans, als hun theorieën tenminste waar blijken te zijn. Want bij Wie is de Mol? is natuurlijk niets wat het lijkt.

Lees ook: Video: Verraadt Ranomi Kromowidjojo zich in deze niet-uitgezonden beelden als de Mol?

Hoe komen fans van Wie is de Mol? aan deze foto?

Soms wordt er via de kanalen van het programma zelf of via een van de presentatoren of kandidaten wat gepost, wat eigenlijk stiekem een beetje geheim had moeten blijven. De social media kanalen van alle betrokkenen zijn ook een stuk belangrijker geworden. Zo kan je vaak aan een lange afwezigheid van een BN’er ook wel raden dat hij in het programma zit. En juist om die reden geven de meeste BN’ers die meedoen ook hun social media accounts uit handen aan mensen die ze vertrouwen, zodat er wel genoeg online gezet kan worden. Maar nu kwam de foto redelijk uit het niets vallen op een van de forums. Op het plaatje zie je een cameraman samen met WIDM-presentator Rik van de Westelaken. Aan de gebouwen te zien wisten de fans van het programma te achterhalen dat de foto genomen is in de stad Mérida in Mexico.

Doet Tooske Ragas mee aan het nieuwe seizoen WIDM?

Natuurlijk stoppen de geruchten niet bij de mogelijke locatie van het nieuwe seizoen WIDM. Ook de mogelijke deelnemers en dus potentiele mol-kandidaten wordt flink over gespeculeerd. Zo zou Tooske Ragas een van de vele mensen zijn die deel zou nemen aan dit seizoen. De knappe presentatrice wordt door veel fans aangewezen als een van de mogelijke kandidaten. Of dat waar blijkt valt nog te zien, maar Tooske zou natuurlijk een leuke toevoeging zijn aan het programma. De vraag is natuurlijk wel: is Tooske een goede kandidaat voor de mol?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat Jake Paul zweten met foto van opengeritst schaatspak

Jutta Leerdam laat iedereen zien wat ze precies aanheeft onder dat geel-zwarte schaatspak!

Wijdbeense Suzanne Schulting deelt uitnodigende foto op de bank

Suzanne Schulting heeft haar volgers getrakteerd op een nieuwe foto en die ziet er toch echt wel heel goed uit!

Ex-model Tanja Kok laat je heerlijk wakker worden bij Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland heeft een nieuw gezicht: Tanja Kok! Met deze blondine wakker worden is bepaald geen straf!