Foto: WIDM-deelnemer Soy Kroon ging vreemd in kleedkamer met bekende dame

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Soy Kroon heeft een discussie doen opwaaien. En niet eens vanwege zijn deelname aan Wie is de Mol, maar vanwege een interessant gerucht.

Soy Kroon brengt Holly Mae Brood en Vajèn van den Bosch in verlegenheid

Het is blijkbaar nog best lastig om als bekende man niet vreemd te gaan of iets doms te doen. Soy Kroon mag zich nu ook onder dat rijtje zetten. Je zal hem waarschijnlijk kennen van zijn deelname aan Wie is de Mol? maar de artiest is ook al even de wederhelft van Holly Mae Brood. Het ging al even rond dat Soy vaak buiten de lijntjes kleurt als het om zijn relatie gaat, maar nu is bekend dat hij met niemand minder dan Vajèn van den Bosch een moment gedeeld heeft in een kleedkamer. Wie dat ontdekt heeft? Niemand minder dan de koningin van de Nederlandse roddels natuurlijk, Yvonne Coldeweijer.

Soy Kroon blijkt zijn vreemdgaan met Vajèn van den Bosch niet bepaald te verbergen voor Holly Mae Brood

Je zou denken dat wanneer je besluit om vreemd te gaan je dat het liefste zo stil mogelijk houdt. Maar Soy heeft daar andere gedachtes over. Zo ging hij tijdens meerdere musicals al vreemd met Vajèn van den Bosch. En dat terwijl de vriend van Vajèn gewoon in het publiek zat. Iedereen van de productie schijnt dat te weten, aangezien Soy en Vajèn niet bepaald stilletjes deden. En aangezien de kleedkamer waar ze hun daad deden grenst aan de artiestenfoyer, kon iedereen lekker meegenieten. Je kan zeggen van Soy wat je wilt, maar hij is in ieder geval niet verlegen. Het is natuurlijk niet zo netjes, aangezien beide allebei een partner hadden. Maar het kan natuurlijk nog een tandje gekker. En dat doet Soy dan ook.

Soy Kroon eet niet van één, niet van twee, maar van drie

Alsof vreemdgaan met Vajèn van den Bosch nog niet genoeg was, moest Soy nog meer hebben. Hij wist tijdens de musical Mamma Mia met twee verschillende tegenspeelsters het de kleedkamer, te delen. En aangezien vriendinnen van Holly Mae Brood in de productie zaten, en Soy niet zo stilletjes is, kwamen zij daarachter. En natuurlijk kwam dat terecht bij Holly Mae en beloofde Soy om het beter te doen. Maar zoals het gezegde gaat: Een vos verliest zelden zijn streken.

Moet Soy Kroon niet gewoon voor Vajèn van den Bosch gaan?

Zou het Soy niet enorm veel schelen als hij gewoon zijn huidige relatie beëindigt en een relatie start met Vajèn van den Bosch? Misschien wel, Vajèn is natuurlijk een hele leuke dame. Aan de andere kant is er dan ook gewoon een kans dat hij met een ander weer vreemdgaat. En Holly Mae is natuurlijk ook nog heel interessant. Welke dame leuker is? Dat mag je zelf oordelen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Enzo Knol geeft half miljoen uit aan ‘smerige’ nieuwe auto (video)

YouTuber Enzo Knol heeft zichzelf getrakteerd op een indrukwekkende...

Olcay Gulsen laat monden wijd openvallen met gescheurde jurk op onhandige plek (foto’s)

Op het Cannes Filmfestival heeft Olcay Gulsen alle ogen op zich gericht met haar gedurfde outfit. Dit moet je echt even zien!

Emma Heesters schokt fans met foto van transformatie: ‘Heb jij helemaal niet nodig’

Emma Heesters is een nieuwe weg ingeslagen. De zangeres wil namelijk nog veel fitter worden. Haar fans vinden het niet nodig en maken zich zorgen.