Er gebeuren wel eens vaker aparte dingen in WIDM. Je moet de show na zoveel seizoenen natuurlijk wel spannend en interessant houden om te kijken. Maar deze aflevering was wel weer bijzonder. Aan het eind van de lasergame-opdracht krijgt iedereen het verlossende woord. Alle kandidat zijn door naar de volgende aflevering. Er is straks dus nog één laatste proef te gaan voor er iemand voor de laatste keer afvalt. Benieuwd hoe de onthulling er aan toe ging? Kijk heironder dan snel de video!

Bekijk de video hier!

Ranomi Kromowidjojo heeft clue sneller door dan andere kandidaten

De knappe zwemster lijkt de boodschap van Rik eerder te snappen dan de rest van de kandidaten. Is de rest gewoon afwezig, of is het voor Ranomi in één keer duidelijk omdat ze handelt met voorkennis. De mol weet natuurlijk alles al, dus die heeft helemaal geen verheldering nodig. Misschien dat Ranomi in de clip dus al te veel weg geeft. Want zij is namelijk de enige die in één keer lijkt te snappen waar Rik het over heeft. Zou ze dan toch gewoon de mol zijn?
Ranomi Kromowidjojo vertoont al heel het seizoen verdacht gedrag

Er zijn een hoop mensen die al het hele seizoen Ranomi in hun mollenboekje hebben staan. De zwemster weet zich vaker wel dan niet verdacht te maken. En nu het einde van het seizoen nadert is het voor veel mensen wel duidelijk wie de mol is. Nog eventjes geduld, want de ontknoping van een van de spannendste seizoenen van WIDM staat bijna voor de deur. Maar na die finale heb je wel het antwoord op die belangrijke vraag: Is Ranomi Kromowidjojo de mol? Je zult nog eventjes geduld moeten hebben, maar binnenkort wordt het allemaal duidelijk.