Foto: Is deze bloedmooie dame de nieuwe vriendin van Memphis Depay?

Datum: 

Categorie:

De populaire voetballer Memphis Depay is weer gespot met een heerlijke dame aan zijn arm. Wie is deze keer de gelukkig?

Memphis Depay heeft een nieuwe dame aan zijn arm

Het lijkt soms wel alsof Memphis Depay sneller van vriendin wisselt dan van een paar schone sokken. Want bijna elke week is er wel een gerucht gaande over een nieuwe dame die bij de voetballer gespot is. Ook deze keer is het weer flink raak. De knappe brunette Coral Gutierrez is aan zijn zijde gezien en de twee hadden het wel heel erg gezellig. Kijk hieronder maar hoe ze innig met elkaar in een bad zaten. Memphis lijkt het ook niet heel erg te vinden dat de knappe dame hem omhelst, dus er zal wel meer aan de gang zijn. Of zou het toch misschien een beetje misleidend overkomen?

Lees ook: Foto: Dit beeldschone model is de nieuwe vriendin van Memphis Depay

Is Memphis Depay niet gewoon bezig met nieuwe video?

Het zou natuurlijk ook gewoon kunnen dat het knappe model Memphis aan het omhelzen is, omdat hij bezig is met een nieuwe videoclip. Memphis is namelijk de laatste tijd weer wat actiever met z’n rapcarrière bezig. De voetballer wil kijken of hij het ook kan maken in de muziekwereld. En met prachtige vrouwen als Coral aan hem hangend, moeten de clips van Memphis wel ontzettend goed bekeken worden. Het zou niet eens zo’n gek idee van Memphis zijn om de aantrekkelijke dame in zijn clip te stoppen. Toch zijn de meeste mensen ervan overtuigd dat er meer speelt dan alleen vriendschap en een zakelijke relatie.

Memphis Depay is met Coral bij concert gezien

Yvonne Coldeweijer, de Nederlandse koningin van de roddels, deelde met haar volgers dat Memphis Depay met Coral gespot werd tijdens het Beyoncé-concert. Wat er ook speelt tussen de twee, het lijkt méér dan een zakelijk onderonsje te zijn. Als dat zo is, dan gaan we waarschijnlijk nog veel meer van de aantrekkelijke dame horen de komende tijd. En dat is wel erg fijn, want de mogelijk nieuwe vriendin van Memphis Depay, ziet er ongelooflijk goed uit. Meer van deze dame mogen aanschouwen is dus helemaal geen straf. Dat kan natuurlijk ook als ze niet de vriendin van Memphis Depay blijkt te zijn, dus dat scheelt weer.

Coral Gutierrez is een prachtige verschijning

Of ze nu alleen maar voor een clipje om Memphis zijn nek hangt of dat ze de nieuwe vriendin van de voetballer is, het is maar weer duidelijk dat Memphis hoe dan ook goede smaak heeft. Hij gaat namelijk voor een van de mooiste vrouwen die je tot nu toe gezien hebt. Coral weet met haar foto’s flink teweeg te brengen bij de gemiddelde man. Haar prachtig gevormde lijf staat ontzettend goed op de foto. Met haar prachtige kiekjes weet ze menig man te verleiden. Of Memphis een van hen is, valt nog te bezien.

Lees ook: Video: Memphis Depay gaat in op bizar verzoekje van vrouwelijke fan

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Actrice Victoria Koblenko trekt haar meest gevaarlijke jurk uit de kast en laat alles zien (video’s!)

Victoria Koblenko voelde zich extra gevaarlijk vandaag vanwege haar nieuwste outfits. En die moest ze even laten zien. 

Uitgetelde Suzanne Schulting laat zich helemaal zien in minimaal stukje stof (foto’s)

Suzanne Schulting probeert ondanks haar blessure toch nog nog door te gaan met haar trainingen en geeft zich helemaal. 

Lies Zhara laat ze flink hangen tijdens fotosessie zonder shirtje

Lies Zhara is aan het hangen op vakantie, maar dat is niet het enige wat hangt! Kijk snel mee met deze foto.